Tina-Algkvist crop

Har betydelig erfaring innen ledelse og internasjonal IT-prosjektledelse

Columbus ansetter Tina Algkvist for å akselerere utviklingen av Columbus' globale Infor M3-virksomhet

Tina Algkvist inntar rollen for å lede Columbus' globale forretningsområde Infor M3 med fokus på kunder, vekst og et styrket partnerskap med Infor.  Algkvist er utnevnt som Business Unit Executive i Columbus med ansvar for det globale M3 forretningsområdet som betjener mer enn 300 kunder globalt med en årlig netto omsetning som overstiger DKK 350m (2019).

Columbus er den største, uavhengige partneren til Infor M3 over hele verden og har blitt utnevnt som Alliance, Channel og Development-partner til Infor. Tina Algkvist vil lede den globale M3-organisasjonen som består av mer enn 350 konsulenter. Hun overtar rollen etter Lars Steen, som har bestemt seg for å forlate Columbus.

Infor M3 - et sentralt og strategisk forretningsfokus for Columbus
Infor M3 er blant de ledende ERP-løsningene over hele verden for mellomstore til store globale produsenter og distributører. Infor M3 har vært et sentralt og strategisk forretningsfokus for Columbus de siste 14 årene med en gjennomsnittlig årlig vekstrate på 15% de siste tre årene. Columbus er involvert i Infor's utvikling av M3 og jobber kontinuerlig med kunder for å forbedre systemene sine.

“Tina Algkvist er en erfaren leder med en dokumentert erfaring fra både ledelse og IT-rådgivning og et sterkt fokus på kundens behov. Med denne bakgrunnen har Tina Algkvist den rette kompetansen for å utvikle våre kunder og fortsette å utvide Columbus’ globale M3-virksomhet. Jeg er veldig fornøyd med å ha Tina Algkvist om bord, og jeg ser frem til å jobbe med henne “, sier Hans Henrik Thrane, Interim CEO og Corporate CFO i Columbus.

Akselererer utviklingen av Columbus’ globale Infor M3-virksomhet
Tina Algkvist har mer enn 25 års erfaring innen IT-bransjen, spesielt innen ERP. Hun har betydelig erfaring innen ledelse og internasjonal IT-prosjektledelse. Tina Algkvist kommer fra en stilling som Senior Director i Infor Consulting Services.

“Jeg ser frem til å jobbe med M3 i et globalt, ledende selskap for å hjelpe våre kunder med å fremtidssikre virksomheten sin. I tillegg gleder jeg meg til å utvikle M3-virksomheten vår sammen med teamet i Columbus for global vekst “, sier Tina Algkvist. Hun starter i Columbus i november 2020.

For mer informasjon om Infor M3, klikk her: https://www.columbusglobal.com/no/partner/infor-m3

Columbus er en global IT-service og konsulentorganisasjon med mer enn 2000 ansatte og betjener 5000+ kunder globalt. Columbus hjelper ambisiøse selskaper med å maksimere, transformere og fremtidssikre deres virksomhet digitalt. Columbus’ innovative løsninger og tjenesteportefølje “9 Doors to Digital Leadership®" leverer digitale ende-til-ende løsninger som cloud ERP, digital handel, Data & analytics samt Application Management som adresserer våre kunders livssyklus – og bærekraftskrav innen bransjer som retail, distribusjon, matindustrien og produksjon. Columbus ble etablert i 1989 og har hovedkontor i Danmark med kontorer og partnere over hele verden, og leverer løsninger og tjenester lokalt, men i global skala. www.columbusglobal.no

Maintech Sondre crop

MainTech styrker staben innen drift og vedlikehold

I MainTech har jeg muligheten til å jobbe praktisk ute i felt

Sondre Nesvold er ansatt som ingeniør drift og vedlikehold hos MainTech. Sondre er utdannet maskingeniør fra NTNU med spesialisering i drift- og vedlikeholdssteknikk. Bacheloroppgaven omhandlet implementering av analysemetoder for å bedre drift- og vedlikeholdsbeslutninger.

Les mer
Seco Turbo 16 crop

Seco Tools legger til en ny fres, Turbo 16 hjørnefres, i sin Turbo-portefølje

Levetiden for verktøyet kan økes med opptil 130 %

Med et stadig økende press på å øke produktiviteten og holde bearbeidingskostnadene nede har trygge prosesser og lang levetid for verktøyet aldri vært viktigere. Den nye Turbo 16 fra Seco Tools tar nye steg på begge punkter.

Les mer
Maintech Ingvild crop

Nok en nyansettelse hos MainTech

Ingvild Vallestad er ansatt som ingeniør innen materialteknologi og inspeksjon. Hun er utdannet sivilingeniør innen materialteknologi ved NTNU med spesialisering innenfor materialer og korrosjon.

Les mer
Momek 1 crop

Imponerende maskinpark og dyktige medarbeidere

Momek gruppen har antakelig den største maskineringsparken nord for Trondheim. Selskapets hovedaktivitet er basert i et omfattende og dynamisk industrikluster i Mo Industripark. Med utfordrende kunder og gode konkurrenter gir industriparken grunnlaget for utvikling av konkurransedyktige selskaper.

Les mer