Tina-Algkvist crop

Har betydelig erfaring innen ledelse og internasjonal IT-prosjektledelse

Columbus ansetter Tina Algkvist for å akselerere utviklingen av Columbus' globale Infor M3-virksomhet

Tina Algkvist inntar rollen for å lede Columbus' globale forretningsområde Infor M3 med fokus på kunder, vekst og et styrket partnerskap med Infor.  Algkvist er utnevnt som Business Unit Executive i Columbus med ansvar for det globale M3 forretningsområdet som betjener mer enn 300 kunder globalt med en årlig netto omsetning som overstiger DKK 350m (2019).

Columbus er den største, uavhengige partneren til Infor M3 over hele verden og har blitt utnevnt som Alliance, Channel og Development-partner til Infor. Tina Algkvist vil lede den globale M3-organisasjonen som består av mer enn 350 konsulenter. Hun overtar rollen etter Lars Steen, som har bestemt seg for å forlate Columbus.

Infor M3 - et sentralt og strategisk forretningsfokus for Columbus
Infor M3 er blant de ledende ERP-løsningene over hele verden for mellomstore til store globale produsenter og distributører. Infor M3 har vært et sentralt og strategisk forretningsfokus for Columbus de siste 14 årene med en gjennomsnittlig årlig vekstrate på 15% de siste tre årene. Columbus er involvert i Infor's utvikling av M3 og jobber kontinuerlig med kunder for å forbedre systemene sine.

“Tina Algkvist er en erfaren leder med en dokumentert erfaring fra både ledelse og IT-rådgivning og et sterkt fokus på kundens behov. Med denne bakgrunnen har Tina Algkvist den rette kompetansen for å utvikle våre kunder og fortsette å utvide Columbus’ globale M3-virksomhet. Jeg er veldig fornøyd med å ha Tina Algkvist om bord, og jeg ser frem til å jobbe med henne “, sier Hans Henrik Thrane, Interim CEO og Corporate CFO i Columbus.

Akselererer utviklingen av Columbus’ globale Infor M3-virksomhet
Tina Algkvist har mer enn 25 års erfaring innen IT-bransjen, spesielt innen ERP. Hun har betydelig erfaring innen ledelse og internasjonal IT-prosjektledelse. Tina Algkvist kommer fra en stilling som Senior Director i Infor Consulting Services.

“Jeg ser frem til å jobbe med M3 i et globalt, ledende selskap for å hjelpe våre kunder med å fremtidssikre virksomheten sin. I tillegg gleder jeg meg til å utvikle M3-virksomheten vår sammen med teamet i Columbus for global vekst “, sier Tina Algkvist. Hun starter i Columbus i november 2020.

For mer informasjon om Infor M3, klikk her: https://www.columbusglobal.com/no/partner/infor-m3

Columbus er en global IT-service og konsulentorganisasjon med mer enn 2000 ansatte og betjener 5000+ kunder globalt. Columbus hjelper ambisiøse selskaper med å maksimere, transformere og fremtidssikre deres virksomhet digitalt. Columbus’ innovative løsninger og tjenesteportefølje “9 Doors to Digital Leadership®" leverer digitale ende-til-ende løsninger som cloud ERP, digital handel, Data & analytics samt Application Management som adresserer våre kunders livssyklus – og bærekraftskrav innen bransjer som retail, distribusjon, matindustrien og produksjon. Columbus ble etablert i 1989 og har hovedkontor i Danmark med kontorer og partnere over hele verden, og leverer løsninger og tjenester lokalt, men i global skala. www.columbusglobal.no

Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad. 

OO Logistikksenter Ålesund crop

Otto Olsen AS styrker sin markedsposisjon gjennom overtakelse av Parker Hannifin logistikksenter i Ålesund

Otto Olsen AS, en ledende leverandør innen tekniske løsninger og produkter i Norge, kunngjør med glede overtakelsen av Parker Hannifin logistikksenter i Ålesund. Denne overtagelsen vil ytterligere styrke Otto Olsen AS sin tilstedeværelse i det norske markedet. Transaksjonen forventes å bli avsluttet 30. april 2024.

Bygger verdens grønneste sinkverk

Bygger verdens grønneste sinkverk

I industribygda Odda er Fastlands-Norges største industriprosjekt, med en samlet investeringsramme på 850 millioner euro, nå i ferd med å realiseres. – Boliden har lagt 850 millioner Euro på bordet og bygger nå verdens grønneste sinkverk i Odda.

MDV 01 2024 kolasj crop

Min Drift & Vedlikehold 01 2024 er publisert

Redaksjonen får tilsendt en mengde nyheter innen alle fagfelt, hvor KI er hovedtema. Vedlikeholdsfeltet er intet unntak. I noen utstrekning blir vedlikeholdsarbeidet endret når KI blir en del av det daglige arbeidet. For det første vil man få mer data som grunnlag for å ta beslutninger. Det viktige i denne sammenheng er å ha god kvalitet på dataene.