Hultafors hørsel crop

Hultafors Group lanserer Hellberg hørselvern

Hellberg tilbyr et bredt sortiment hørselvern og smarte kommunikasjonsløsninger, tilpasset profesjonelle yrker som stiller høye krav til produktene de bruker. Sortimentet inneholder alt fra standard passive hørselvern til avanserte kommunikasjonsheadset.

Designet for å være komfortable hele dagen og motivere til bruk. Hørselvernene er produsert med den siste teknologien og gir et tydelig og sikkert lydbilde, selv i arbeidsmiljøer med mye støy.

”Hellberg har gått inn i en veldig spennende tid gjennom å bli en del av det veletablerte Hultafors Group med flere sterke varemerker. Gjennom sitt nettverk av salgsorganisasjoner og forhandlere i ulike land når de bredt ut i markedet. Hultafors Group har en sterk kultur for produktutvikling med fokus på sluttkunden,» sier Joakim Ohlander og Colin MacKenzie, tidligere eiere av Hellberg.

Hellberg er en leverandør spesialisert på hørselvern, ansiktsbeskyttelse og kommunikasjonsløsninger for personlig beskyttelse. Bedriften ble grunnlagt i 1962 i Sverige og har nå vokst frem på 50 markeder med egen produktutvikling, produksjon, montering og lager ved hovedkontoret i Stenkullen, Sverige.

”Dette er en perfekt kombinasjon for oss. Sikkerhet i arbeidet er kjernen i Hultafors Group sin konsernstrategi, og ha Hellberg sine ledende produkter i vår portefølje betyr at vi kan tilby en merverdi for våre eksisterende kunder og samtidig nå nye segmenter og kunder,» sier Ole Kristian Jødahl, VD hos Hultafors Group AB. 

 

Schneider AR crop

Nytt AR-verktøy for sanntidsdiagnostikk og fjernvedlikehold av maskiner

Redusert nedetid og raskere drift og vedlikehold

Schneider Electric lanserer EcoStruxure™ Augmented Operator Advisor, et AR-verktøy for utvidet forståelse av virkeligheten i industrielle applikasjoner. EcoStruxure™ Augmented Operator Advisor kombinerer bakgrunnsinformasjon og lokal dynamisk informasjon for mobile brukere, som opplever en sammensmelting av det fysiske, virkelige miljøet med virtuelle objekter.

Les mer
Equinor_ASAEquinor-2018-10-09-johan-sverdrup crop

Billig å bygge - enorme inntekter

Vil stå for rundt en tredjedel av all oljeproduksjon i Norge

5. oktober startet Equinor og Johan Sverdrup-partnerne Lundin Norway, Petoro, Aker BP og Total produksjonen fra gigantfeltet i Nordsjøen.

Les mer
Robot griper 1 crop

Norge henger fortsatt langt etter verden når det gjelder robotikk

Norge henger fortsatt langt etter verden

Med en vekst på 23 prosent i årlige installeringer av samarbeidende roboter (collaborative robots = «cobots») fra 2017 til 2018 viser den nye World Robotics Report, utgitt av International Federation of Robotics, en enorm etterspørsel etter gripeverktøy (EoAT). I 2018 ble nesten 14000 nye cobot-armer installert. Hvis denne økningen fortsetter, vil dette tallet doble seg på omtrent tre år, som vil bli en enestående markedsmulighet OnRobot står klar til å gripe.

Les mer
Wurth Høytrykkspylere crop

Høytrykkspylere til krevende oppgaver

Gir opptil tre ganger så lang levetid

Würth leverer en bred portefølje profesjonelle høytrykkspylere som er tilpasset krevende bruk hos alt fra vaktmestere til anleggsbransje og industri, bilvaskeanlegg/bilverksteder, landbruksverksteder, bygg og anlegg, gårdeiere, entreprenører, gårdbrukere samt generell drift og vedlikehold.

 

Les mer