Hultafors hørsel crop

Hultafors Group lanserer Hellberg hørselvern

Hellberg tilbyr et bredt sortiment hørselvern og smarte kommunikasjonsløsninger, tilpasset profesjonelle yrker som stiller høye krav til produktene de bruker. Sortimentet inneholder alt fra standard passive hørselvern til avanserte kommunikasjonsheadset.

Designet for å være komfortable hele dagen og motivere til bruk. Hørselvernene er produsert med den siste teknologien og gir et tydelig og sikkert lydbilde, selv i arbeidsmiljøer med mye støy.

”Hellberg har gått inn i en veldig spennende tid gjennom å bli en del av det veletablerte Hultafors Group med flere sterke varemerker. Gjennom sitt nettverk av salgsorganisasjoner og forhandlere i ulike land når de bredt ut i markedet. Hultafors Group har en sterk kultur for produktutvikling med fokus på sluttkunden,» sier Joakim Ohlander og Colin MacKenzie, tidligere eiere av Hellberg.

Hellberg er en leverandør spesialisert på hørselvern, ansiktsbeskyttelse og kommunikasjonsløsninger for personlig beskyttelse. Bedriften ble grunnlagt i 1962 i Sverige og har nå vokst frem på 50 markeder med egen produktutvikling, produksjon, montering og lager ved hovedkontoret i Stenkullen, Sverige.

”Dette er en perfekt kombinasjon for oss. Sikkerhet i arbeidet er kjernen i Hultafors Group sin konsernstrategi, og ha Hellberg sine ledende produkter i vår portefølje betyr at vi kan tilby en merverdi for våre eksisterende kunder og samtidig nå nye segmenter og kunder,» sier Ole Kristian Jødahl, VD hos Hultafors Group AB. 

 

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

egmaintenance-havlandet crop

Havlandet Havbruk AS og EG Maintenance utvider samarbeid om vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance.  Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter.

OO oppkjøp Jan-Erik Storsve og Øyvind Nistad crop

Otto Olsen AS utvider produktporteføljen med oppkjøp av TR Fastenings Norge AS

Otto Olsen AS kunngjør fullført oppkjøp av TR Fastenings Norge AS, en betydelig utvidelse av sin allerede omfattende produktportefølje. Som en anerkjent norskeid virksomhet med solid erfaring og høy teknisk ekspertise, leverer Otto Olsen AS allerede et bredt spekter av produkter til ulike industrier.

670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.