Hultafors hørsel crop

Hultafors Group lanserer Hellberg hørselvern

Hellberg tilbyr et bredt sortiment hørselvern og smarte kommunikasjonsløsninger, tilpasset profesjonelle yrker som stiller høye krav til produktene de bruker. Sortimentet inneholder alt fra standard passive hørselvern til avanserte kommunikasjonsheadset.

Designet for å være komfortable hele dagen og motivere til bruk. Hørselvernene er produsert med den siste teknologien og gir et tydelig og sikkert lydbilde, selv i arbeidsmiljøer med mye støy.

”Hellberg har gått inn i en veldig spennende tid gjennom å bli en del av det veletablerte Hultafors Group med flere sterke varemerker. Gjennom sitt nettverk av salgsorganisasjoner og forhandlere i ulike land når de bredt ut i markedet. Hultafors Group har en sterk kultur for produktutvikling med fokus på sluttkunden,» sier Joakim Ohlander og Colin MacKenzie, tidligere eiere av Hellberg.

Hellberg er en leverandør spesialisert på hørselvern, ansiktsbeskyttelse og kommunikasjonsløsninger for personlig beskyttelse. Bedriften ble grunnlagt i 1962 i Sverige og har nå vokst frem på 50 markeder med egen produktutvikling, produksjon, montering og lager ved hovedkontoret i Stenkullen, Sverige.

”Dette er en perfekt kombinasjon for oss. Sikkerhet i arbeidet er kjernen i Hultafors Group sin konsernstrategi, og ha Hellberg sine ledende produkter i vår portefølje betyr at vi kan tilby en merverdi for våre eksisterende kunder og samtidig nå nye segmenter og kunder,» sier Ole Kristian Jødahl, VD hos Hultafors Group AB. 

 

Kleven Kjetil_Bollestad_foto_privat (1) crop

Kjetil Bollestad ny administrerande direktør på Kleven Verft

«Nye Kleven», som skal ta verftet vidare inn i framtida.

Kjetil Bollestad er tilsett som administrerande direktør på Kleven Verft, og tek dermed over etter Olav Nakken. Bollestad blei henta inn av Nakken som produksjonsdirektør på Kleven i desember i fjor.

Les mer
Orkla plast crop

En av Norges største bedrifter tar Plastløftet

Konserndirektør Håkon Mageli har undertegnet Plastløftet til Grønt Punkt Norge

De satser tungt på emballasjeforskning og har som mål at halvparten av plastemballasjen skal lages av resirkulerte eller fornybare materialer. Orkla er en av de første norske bedriftene som signerer Plastløftet.

Les mer
904048758

- Riktig vedlikehold er et stort konkurransefortrinn

Gode, effektive vedlikeholdsløsninger kan si mye om hvordan hele selskapet drives. Rolf Jenssen hos Emerson forteller at «studier har vist at de 25 prosent beste i en bransje typisk har halvparten så store vedlikeholdskostnader og fire prosent bedre tilgjengelighet enn de  øvrige selskapene.

Les mer
MDV 3 19 crop

Min Drift og Vedlikehold nr. 03 2019 er distribuert

Salget av industriroboter øker. I 2016 ble det levert 166 industriroboter i Norge, en økning på 54 prosent mot året før. Med innmarsj av digital teknologi i bedriftene må automatiseringsgraden øke. Robotisering er et helt sentralt element i denne utviklingen.

Les mer