Hultafors hørsel crop

Hultafors Group lanserer Hellberg hørselvern

Hellberg tilbyr et bredt sortiment hørselvern og smarte kommunikasjonsløsninger, tilpasset profesjonelle yrker som stiller høye krav til produktene de bruker. Sortimentet inneholder alt fra standard passive hørselvern til avanserte kommunikasjonsheadset.

Designet for å være komfortable hele dagen og motivere til bruk. Hørselvernene er produsert med den siste teknologien og gir et tydelig og sikkert lydbilde, selv i arbeidsmiljøer med mye støy.

”Hellberg har gått inn i en veldig spennende tid gjennom å bli en del av det veletablerte Hultafors Group med flere sterke varemerker. Gjennom sitt nettverk av salgsorganisasjoner og forhandlere i ulike land når de bredt ut i markedet. Hultafors Group har en sterk kultur for produktutvikling med fokus på sluttkunden,» sier Joakim Ohlander og Colin MacKenzie, tidligere eiere av Hellberg.

Hellberg er en leverandør spesialisert på hørselvern, ansiktsbeskyttelse og kommunikasjonsløsninger for personlig beskyttelse. Bedriften ble grunnlagt i 1962 i Sverige og har nå vokst frem på 50 markeder med egen produktutvikling, produksjon, montering og lager ved hovedkontoret i Stenkullen, Sverige.

”Dette er en perfekt kombinasjon for oss. Sikkerhet i arbeidet er kjernen i Hultafors Group sin konsernstrategi, og ha Hellberg sine ledende produkter i vår portefølje betyr at vi kan tilby en merverdi for våre eksisterende kunder og samtidig nå nye segmenter og kunder,» sier Ole Kristian Jødahl, VD hos Hultafors Group AB. 

 

MDV 01 2024 kolasj crop

Min Drift & Vedlikehold 01 2024 er publisert

Redaksjonen får tilsendt en mengde nyheter innen alle fagfelt, hvor KI er hovedtema. Vedlikeholdsfeltet er intet unntak. I noen utstrekning blir vedlikeholdsarbeidet endret når KI blir en del av det daglige arbeidet. For det første vil man få mer data som grunnlag for å ta beslutninger. Det viktige i denne sammenheng er å ha god kvalitet på dataene.

SKF ansys-app-top crop

Mindre CO2 med CO-design

Visste du at den største miljøpåvirkningen fra lagre kommer fra bruksfasen? Hvis man velger og designer lagre som minimerer friksjonen, kan det derfor være svært positivt for det samlede industrielle CO2-avtrykket.

OO Egenproduserte-tetninger crop

Egenproduserte tetninger

Otto Olsen AS presenterer en brosjyre med en oversikt over tetningene selskapet produserer i sine lokaler på Skedsmokorset. I sortimentet finner brukeren et bredt spekter av maskinerte tetninger og pakninger i ulike materialer, hentet fra ledende europeiske produsenter. 

Les mer
joetul-fabrikk-fredrikstad-crop

Jøtul AS velger EG Maintenance som nytt vedlikeholdssystem

Jøtul AS, global markedsleder og produsent av ovner og peiser i støpejern, har valgt EG Maintenance som deres nye leverandør for vedlikeholdssystem. Denne beslutningen markerer et skifte i retning av økt effektivitet og innovasjon i vedlikeholdsprosessene hos Jøtul.