IFS Apply maintenance-and-modifications crop

Støtte opp om stadig mer komplekse og varierte prosjekter

IFS hjelper engineeringselskapet Apply å forbedre effektiviteten

Stavangerfirmaet Apply har vært kunde av IFS siden 2009. Selskapet bruker IFS Applications for å støtte hele verdikjeden fra prosjektstyring til engineering, konstruksjonsarbeid, leverandørkjede, utleie, finans, HR og HSEQ.

Industriløsningen fra IFS gir dem dataoversikt i sanntid og muliggjør effektiv prosjektutførelse og hjelp til styring av komplekse prosjekter, med høy grad av kontroll og effektivitet, både offshore og onshore.

I 2014 oppgraderte Apply til IFS Applications 8 for å standardisere bedriftsprosessene og støtte opp om stadig mer komplekse og varierte prosjekter som selskapet vant

  • Vi hadde behov for en strategisk løsning som økte vår produktivitet og omsetning. Vi er vant til svingninger i vår industri og den siste krisen viste oss viktigheten av å fokusere på måten vi jobber og hvilke systemer vi bruker. Vi skjønte at ett sentralt forretningssystem gjorde det enklere å standardisere våre arbeidsprosesser når data kunne flyte sømløst på tvers av forskjellige arbeidsområder. Dermed trenger data kun registreres en gang og deretter deles med alle som trenger den, sier Bjarte Haugland, Area Head of IM&IT i Apply.

Med oppgraderingen til versjon 10, vil IFS Applications, som lett kan integreres mot andre oppdragskritiske systemer, fortsette å spille en sentral rolle i Apply’s IT-landskap, spesielt når det gjelder styringen av bedriftens arbeidsordre.

Haugland understreker:

  • Det er ingen overvurdering når vi sier at effektiviteten vi har oppnådd fra IFS Applications har vært formidabel i de årene som har gått. IFS Applications har latt oss redusere antall systemer vi bruker, strømlinjeforme prosessene og få bedre innsikt i vår data. Det lar våre 1200 ansatte håndtere et økende antall svært komplekse prosjekter for våre kunder. Med IFS Applications 10, ser vi frem til å til å dra nytte av fordelene som IFS Aurena gir innen brukeropplevelse, som gjør det lettere for våre ansatte offshore å bruke løsningen.

Elni Kullmer, direktør for IFS Nordics kommenterer:

  • Apply er et inspirerende eksempel på hvordan drastiske svingininger i markedet kan forvandles om til muligheter for å bedre produktivitet, bedriftsprosesser og omsetningen. De som investerer i robuste industriløsninger med omfattende dekning ut av boksen, står bedre stilt for dårlig vær og lander med føttene på jorda når bølgen snur. Vi er veldig stolte av å kunne støtte Apply og ser frem til en rask implementering av prosjektet.

 

Lær mer om hvordan IFS støtter olje- og gasselskaper: www.ifsworld.com/corp/industries/energy-utilities-and-resources/oil-and-gas   

Arbeidsmarked crop

Norske arbeidsgivere spår det sterkeste arbeidsmarkedet på åtte år

Arbeidsgivere etterspør nye typer ferdigheter

Bemanningsutsiktene i fjerde kvartal er de sterkeste på åtte år, viser ferske tall fra ManpowerGroups arbeidsmarkedsbarometer. I fem av ni sektorer rapporterer arbeidsgivere om sterkere bemanningsutsikter sammenlignet med samme tid i fjor.

Les mer
Bergverk crop

To nye ansatte i Norsk Bergindustri

Viktigste oppgaver framover er å bidra til et strukturert arbeid på bransjenivå

Sekretariatet i Norsk Bergindustri har ansatt Njål Hagen (53) som fagsjef for bærekraft og miljø, og Lars-Erik Sletner (54) som fagsjef for politikk og samfunn.

Les mer
Mapai arbeid crop

Et godt sted å jobbe

Vi har over lang tid jobbet målrettet med å ha et best mulig arbeidsmiljø

Mapei har lenge vært en arbeidsplass med høy trivsel, godt arbeidsmiljø og lavt sykefravær. Nå tar vi et steg videre gjennom et samarbeid med den internasjonale sertifiseringsordningen Great Place to Work.

Les mer
Bærekraft crop

Bærekraftsrapportering på agendaen

Selskapene er vurdert på fire områder

Analysebyrået The Governance Group og Handelshøyskolen BI har gjennomgått og rangert bærekraftsrapporteringen til de hundre største selskapene på Oslo Børs. Orkla havnet på tredjeplass.

Les mer