IFS Apply maintenance-and-modifications crop

Støtte opp om stadig mer komplekse og varierte prosjekter

IFS hjelper engineeringselskapet Apply å forbedre effektiviteten

Stavangerfirmaet Apply har vært kunde av IFS siden 2009. Selskapet bruker IFS Applications for å støtte hele verdikjeden fra prosjektstyring til engineering, konstruksjonsarbeid, leverandørkjede, utleie, finans, HR og HSEQ.

Industriløsningen fra IFS gir dem dataoversikt i sanntid og muliggjør effektiv prosjektutførelse og hjelp til styring av komplekse prosjekter, med høy grad av kontroll og effektivitet, både offshore og onshore.

I 2014 oppgraderte Apply til IFS Applications 8 for å standardisere bedriftsprosessene og støtte opp om stadig mer komplekse og varierte prosjekter som selskapet vant

  • Vi hadde behov for en strategisk løsning som økte vår produktivitet og omsetning. Vi er vant til svingninger i vår industri og den siste krisen viste oss viktigheten av å fokusere på måten vi jobber og hvilke systemer vi bruker. Vi skjønte at ett sentralt forretningssystem gjorde det enklere å standardisere våre arbeidsprosesser når data kunne flyte sømløst på tvers av forskjellige arbeidsområder. Dermed trenger data kun registreres en gang og deretter deles med alle som trenger den, sier Bjarte Haugland, Area Head of IM&IT i Apply.

Med oppgraderingen til versjon 10, vil IFS Applications, som lett kan integreres mot andre oppdragskritiske systemer, fortsette å spille en sentral rolle i Apply’s IT-landskap, spesielt når det gjelder styringen av bedriftens arbeidsordre.

Haugland understreker:

  • Det er ingen overvurdering når vi sier at effektiviteten vi har oppnådd fra IFS Applications har vært formidabel i de årene som har gått. IFS Applications har latt oss redusere antall systemer vi bruker, strømlinjeforme prosessene og få bedre innsikt i vår data. Det lar våre 1200 ansatte håndtere et økende antall svært komplekse prosjekter for våre kunder. Med IFS Applications 10, ser vi frem til å til å dra nytte av fordelene som IFS Aurena gir innen brukeropplevelse, som gjør det lettere for våre ansatte offshore å bruke løsningen.

Elni Kullmer, direktør for IFS Nordics kommenterer:

  • Apply er et inspirerende eksempel på hvordan drastiske svingininger i markedet kan forvandles om til muligheter for å bedre produktivitet, bedriftsprosesser og omsetningen. De som investerer i robuste industriløsninger med omfattende dekning ut av boksen, står bedre stilt for dårlig vær og lander med føttene på jorda når bølgen snur. Vi er veldig stolte av å kunne støtte Apply og ser frem til en rask implementering av prosjektet.

 

Lær mer om hvordan IFS støtter olje- og gasselskaper: www.ifsworld.com/corp/industries/energy-utilities-and-resources/oil-and-gas   

HMR kontrakt crop

Viktig kontrakt for HMR Husnes

Skal som underleverandør til Kværner levere prefabrikkerte aluminiumskomponenter

HMR Husnes AS er tildelt en kontrakt for leveranser i forbindelse med Kværners oppgradering av Hydros aluminiumsverk på Husnes. I februar i år signerte Kværner og Hydro en kontrakt for installasjon av nytt utstyr til produksjonslinje B på Husnes.

Les mer
WV datasenter crop

Volkswagen åpner karbonnøytralt datasenter i Norge

Vil bli brukt av Volkswagen og Audi til høytytende servere,

Volkswagengruppen åpner i dag et nytt, klimanøytralt datasenter på Rjukan. Anlegget er bygget på bare seks måneder, i samarbeid med den norske partneren Green Mountain.

Les mer
Hultafors hørsel crop

Hultafors Group lanserer Hellberg hørselvern

Hellberg tilbyr et bredt sortiment hørselvern og smarte kommunikasjonsløsninger, tilpasset profesjonelle yrker som stiller høye krav til produktene de bruker. Sortimentet inneholder alt fra standard passive hørselvern til avanserte kommunikasjonsheadset.

Les mer
Tidens kraftigste crop

Tidenes kraftigste norske superdatamaskin til forskere

Uninett Sigma2 har det nasjonale ansvaret for å tilby regnekraft til norske fors

5G etterfølger 4G-nettet, som vi kjenner i dag. Mer enn bare et oppgradert nett med økt hastighet, representerer 5G-nettet en helt annen verden hva gjelder muligheter til å tilby nye tjenester via nettverksløsninger. Selvkjørende biler er ett eksempel på teknologi som behøver 5G-kapasitet for å kunne etableres i stor skala.

Les mer