Würth Marie Sand Foto crop

Limer svært godt, tar opp bevegelse og er elastisk over tid

Kan også̊ erstatte mekanisk innfestning

Ny lime- og tettemasse med umiddelbar heft. MS High Tack er miljøvennlig og tilfredsstiller kravene til Bream Nor. MS High Tack er velegnet til både tetting og fug, og kan i mange tilfeller erstatte mekanisk innfesting.

- Produktet limer ekstremt godt, tar opp bevegelse og er elastisk over tid, forteller produktsjef Marie Sand hos Würth.

Dette er et produkt for både innen- og utendørs bruk som alle håndverkergrupper vil ha nytte av i sitt arbeide, alt fra elektrikere, bygningsarbeidere, rørleggere, montører og andre fagfolk. MS High Tack kan også̊ erstatte mekanisk innfestning som for eksempel når du bare skal opp med et skilt, lime fast et beslag eller sette opp hyller. Bruksområdene er nærmest uendelige.

Produktet hurtigfester på̊ materialer som for eksempel aluminium, rustfritt stål, bly, kobber, messing, stål, jern, stein, betong, gips, glass, emalje, keramikk, fibersement, laminat, tre. kork, plast (PU, PVC, ABS og GFK) MS High Tack er så fleksibelt og anvendelig at det også̊ har gode bruksområder innen båt- og skipsbygging.

- Ved montering fester det øyeblikkelig. Den siger ikke. Produktet må̊ likevel gjennomherdes før belastning. Würth har produsert en informasjonsvideo, se den her: https://www.youtube.com/watch?v=BxC2Q3a2D7w

Fakta

Herdetid opptil 2 mm pr. døgn avhengig av fuktighet og temperatur.
Slipbar og overlakkerbar med de fleste vannbaserte lakker, egne tester anbefales.
Ikke overmalbar med alkydmaling.
Tåler temperaturer ned til - 15°C ved transport.
Luktfri og fri for silikon og isocyanater.
God UV stabilitet og værbestandighet utendørs nevnes som andre fordeler det er verdt å ha med seg.
MS High Tack tilfredsstiller også̊ inneklimakravene til Breeam-Nor.
 

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

egmaintenance-havlandet crop

Havlandet Havbruk AS og EG Maintenance utvider samarbeid om vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance.  Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter.

OO oppkjøp Jan-Erik Storsve og Øyvind Nistad crop

Otto Olsen AS utvider produktporteføljen med oppkjøp av TR Fastenings Norge AS

Otto Olsen AS kunngjør fullført oppkjøp av TR Fastenings Norge AS, en betydelig utvidelse av sin allerede omfattende produktportefølje. Som en anerkjent norskeid virksomhet med solid erfaring og høy teknisk ekspertise, leverer Otto Olsen AS allerede et bredt spekter av produkter til ulike industrier.

670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.