KUKA Elin Michael crop

KUKA styrker organisasjonen sin med to nye ansatte

KUKA Nordic fortsetter å utvikle organisasjonen sin og ansetter to nye medarbeidere – Micael Amandusson som Channel Manager og Elin Hybert som Software Application Engineer.

Micael Amandusson har lang erfaring innen automasjonsområdet, og i stillingen som Channel Manager skal han hjelpe KUKA Nordics systempartnere med å oppnå økte markedsandeler ved hjelp av nye produkter og tjenester.

– Micaels inngående, forretningsrettede automasjonskompetanse vil bidra til fortsatt positiv utvikling for KUKA Nordic og systempartnerne våre, sier KUKA Nordics salgssjef Joacim Lorentsson.

– Jeg håper at jeg med erfaringen min innen industri generelt og automasjon spesielt, kan bistå partnerne våre med å utvikle forretningene sine. Ny teknologi og programvare åpner for nye produkter og tjenester som vi alle kommer til å ha nytte av, sier Micael Amandusson.

Elin Hybert har tidligere arbeidet som servicetekniker ved KUKA Nordic og har i ettertid utdannet seg til sivilingeniør ved Chalmers innen automasjon og mekatronikk, med en master i Production Engineering. I stillingen som Solution Application Engineer skal Elin hjelpe kundene med å få oppfylt behovet for teknisk kompetanse innen tekniske konsepter, blant annet på områdene mobile plattformer, kollaborative roboter, visjonsteknologi med mer.

– Med automasjonskunnskapen fra Chalmers samt tidligere erfaring med robotløsninger og applikasjonsområder fra KUKA, vil jeg kunne bidra med en dypere kompetanse i forbindelse med KUKAs spesifikke automasjonsløsninger. Jag ser frem til å sette kunnskapen min ut i livet og å være en del av utviklingen av automasjonsteknologi i Norden, sier Elin Hybert.

– Med rekrutteringen av Elin styrker KUKA Nordic både kompetansen og tilbudet når det gjelder smart robotautomasjon, noe som igjen vil tilføre kundene verdi i form av teknisk støtte i nye prosjekter, konstaterer Joacim Lorentsson.

Om KUKA Nordic Norway

KUKA er et globalt automatiseringsselskap med omsetning på rundt 3,2 milliarder euro og omtrent 14 200 ansatte. Som en av verdens ledende leverandører av intelligente automatiseringsløsninger tilbyr KUKA kundene alt de trenger fra en enkelt kilde: fra roboter og celler til helautomatiserte systemer i de fleste markeder slik som, bilindustri, elektronikk, generell industri, forbruksvarer, e-handel / detaljhandel og helsesektoren. Konsernet har hovedkontor i Augsburg, Tyskland.

 

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

egmaintenance-havlandet crop

Havlandet Havbruk AS og EG Maintenance utvider samarbeid om vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance.  Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter.

OO oppkjøp Jan-Erik Storsve og Øyvind Nistad crop

Otto Olsen AS utvider produktporteføljen med oppkjøp av TR Fastenings Norge AS

Otto Olsen AS kunngjør fullført oppkjøp av TR Fastenings Norge AS, en betydelig utvidelse av sin allerede omfattende produktportefølje. Som en anerkjent norskeid virksomhet med solid erfaring og høy teknisk ekspertise, leverer Otto Olsen AS allerede et bredt spekter av produkter til ulike industrier.

670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.