MDV 1 20 kolasj crop

Min Drift og Vedlikehold følger utgivelsesplanen for 2020

Mye har stoppet opp i samfunnet, men jo flere bedrifter som evner å holde hjulene i gang, dess raskere vil vi samfunnet komme i naturlig gjenge etter pandemien. Informasjon til dyktige fagfolk er fortsatt avgjørende. Min Drift og Vedlikehold vil fortsette å oppdatere alle fagfolk i bransjene.

MBL - Mediebedriftenes Landsforening - ber kulturministeren om en tiltakspakke for å sikre at norske medier overlever koronakrisen. - Mediene tilhører demokratiets infrastruktur. Det er ikke uten grunn at mediene står på liste over viktige samfunnsfunksjoner. Mediene har en kritisk viktig samfunnsfunksjon. Befolkningen trenger etterrettelig informasjon.

Min Drift og Vedlikehold er nok ikke samfunnskritisk, men har siden 2018 vært en sentral formidler av faglige og bransjemessige nyheter. Med permitteringer i bedrifter og foreninger utarmes norske fagmiljøer. Ved å fortsette vår virksomhet sa nær opp til det vanlige som mulig, håper vi at vi kan være limet som holder bransjen sammen i en vanskelig tid.

Smittevern tiltak kan muligens gi noen begrensninger i vår virksomhet, men vi skal uansett greie å produsere aktuelt stoff.

Min Drift og Vedlikehold håper at vi så raskt som mulig kan komme tilbake til normale tilstander i samfunnet og i bedriftene.

MIDSECTION OF WOMAN WORKING WITH MOBILE PHONE

9 av 10 selskaper som bruker AI til å forbedre KPI-er ser tydelige forbedringer

Et flertall av bedriftsledere ser behovet for å forbedre organisasjonens nøkkelindikatorer (KPIer). Kun en tredjedel har tatt i bruk AI i KPI-arbeidet, men de som gjør det ser raskt forbedringer i hvordan de kan analysere virksomheten og ta bedre beslutninger. Det viser en ny rapport fra MIT Sloan Management Review og Boston Consulting Group (BCG).

Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad. 

OO Logistikksenter Ålesund crop

Otto Olsen AS styrker sin markedsposisjon gjennom overtakelse av Parker Hannifin logistikksenter i Ålesund

Otto Olsen AS, en ledende leverandør innen tekniske løsninger og produkter i Norge, kunngjør med glede overtakelsen av Parker Hannifin logistikksenter i Ålesund. Denne overtagelsen vil ytterligere styrke Otto Olsen AS sin tilstedeværelse i det norske markedet. Transaksjonen forventes å bli avsluttet 30. april 2024.

Bygger verdens grønneste sinkverk

Bygger verdens grønneste sinkverk

I industribygda Odda er Fastlands-Norges største industriprosjekt, med en samlet investeringsramme på 850 millioner euro, nå i ferd med å realiseres. – Boliden har lagt 850 millioner Euro på bordet og bygger nå verdens grønneste sinkverk i Odda.