Skydda crop

90 års erfaring med personlig verneutstyr

Nulltoleranse for arbeidsulykker

Vårt unike Skyddakonsept skal vi få deg hjem like uskadd som da du reiste på jobben. Vi har nulltoleranse for arbeidsulykker, sier daglig leder Vegard Aune. Skyddas oppgave er å holde arbeidere i industri- og byggenæringen trygge på jobb.

- For å få dette til, har vi utviklet Skyddakonseptet. Dette er et unikt konsept der vi utfører en nøyaktig behovsanalyse hos din bedrift, og bruker vår dype kompetanse til å finne riktige kurs og produkter somgjør hverdagen enklere, sikrere og mer lønnsom. Gjennom Skyddakonseptet kan din bedrift også oppfylle arbeidsmiljøansvaret på en enklere måte, forteller daglig leder i Skydda Norge, Vegard Aune.

Hos Skydda finner du 90 års erfaring med personlig verneutstyr, pakket inn i et utdannings- og tjenestetilbud. Alle kurs og tjenester kan gjennomføres i henhold til dine behov og ønsker, og kan arrangeres på det stedet som passer deg best. Sammen med deg vil vi legge opp utdanningen basert på din arbeidshverdag og dine behov.

- Når det gjelder konkrete produkter innenfor HMS og personlig verneutstyr, har vi i Skydda til en hver tid de beste avtalene med de fleste produsenter på markedet. Eksempelvis er kvalitetsleverandører som Blåkläder, Uvex og Cresto våre partnere. For deg som kunde betyr det at du i praksis kan velge mellom hundrevis av leverandører, men trenger kun å forholde deg til oss i Skydda. For å si det enkelt: Vi vurderer hundrevis av leverandører – du vurderer bare oss, understreker Vegard Aune.

Dette får du gjennom Skyddakonseptet:

Kompetanse

Å arbeide med oss innebærer at du får tilgang til vår brede kompetanse om personlig verneutstyr og sikkerhet på arbeidsplassen.

 • Lang historikk
 • Erfarent personell
 • Kunnskap om lover og regler
 • Skreddersydd behovsanalyse
 • Rådgivning

Tjenester

Basert på vår kunnskap og lange erfaring tilbyr vi markedets mest verdiskapende sortiment av kurs og tjenester for å påvirke holdninger og verdier på arbeidsplassen.

 • Utdannelse og rådgivning
 • Logistikk
 • Dokumentasjon
 • Service og vedlikehold
 • Profilering

Produkter

Du får tilgang til markedets mest interessante og innovative sortiment, der vi alltid anbefaler produkt ut i fra behov og risiko.

 • Verdensledende leverandører
 • Teknisk verneutstyr
 • Hånd- og armbeskyttelse
 • Klær og sko
 • Fallsikring

Tilgjengelighet

 • Vi møter kunden der kunden vil bli møtt. Skydda gjennomfører kurs ute hos forhandlere slik at kunnskap kan deles på tvers av bedrifter.
 • Gjennom smarte verktøy, erfarent og kompetent personale og et velutviklet forhandlernett tilbyr vi vårt sortiment raskt, enkelt og effektivt.
 • Konsept som driver salg og fortjeneste. Vår e-handel og sluttkundeløsning effektiviserer kundens salg- og ordrelogistikk i hverdagen.

 

Arla_Foods_Bild 2

Morgendagens maskin løsninger

Utfordringene er kjent som riktig dimensjonering

Innovativ maskin design er integrert i suksessen til enhver maskinbygger. Smart maskindesign gir maskinbyggeren belønning i form av optimalisert areal til maskinen. Det reduserer plassbehov i fabrikken, gir betydelige besparelser av komponenter og i installasjon. Sikkerhet blir innebygget ved design.

Les mer
Sten Stromgren

Engcon investerer 90 millioner i nye maskiner – tredobler produksjonskapasiteten

Ser for oss store effektivitetsforbedringer med denne investeringen

Den verdensledende tiltrotatorprodusenten Engcon skal de neste tre årene investere til sammen 90 millioner kroner i toppmoderne CNC-maskiner, som et svar på den store interessen ute i markedet. Med de nye maskinene på plass vil Engcon kunne produsere 22 000 tiltrotatorer i året, noe som er tredobling sammenlignet med i dag.

Les mer
Skyda crop

Vestteknikk og Skydda: blir HMS-partnere

Den grunnleggende tanken er å være kompetanseleverandør

HMS-selskapene Vestteknikk og Skydda Norge styrker samarbeidet for å skape en tryggere hverdag på norske industriarbeidsplasser. − I praksis har vi samarbeidet om Sundstrøm åndedrettsvern i ett år. Resultatene begynner allerede å vise seg, forteller Jan Espeland, regionsansvarlig for Sør-Norge i Skydda.

Les mer
Njord A Thomas Sola - Statoil crop

Optimismen øker blant arbeidsgivere på Sør-Vestlandet - olje og gass driver veksten

97 prosent av arbeidsgiverne vel enten bevare eller øke arbeidsstyrken

Utsiktene for nye arbeidsplasser på Sør-Vestlandet øker mer enn noe annet sted i Norge andre kvartal. Behovet for arbeidskraft har økt med seks prosentpoeng siden samme tid i fjor og to prosentpoeng siden forrige kvartal, viser ManpowerGroups undersøkelse.

Les mer