Parker PTFE slange crop

Har mange fordeler takket være avansert design og optimaliserte materialer

Ny, avansert PTFE-slange fra Parker overgår begrensningene til andre typer slanger

Parker Hannifin lanserer 2030T-V70CON avansert PTFE-slange, utviklet av Polymer Hose Division Europe. Dette avanserte nye produktet er ideelt for en rekke krevende bruksområder, som for eksempel områder som involverer aggressive medier, høyt trykk, mekanisk stress, høy temperatur, korrosjon eller UV.

Andre typer slanger møter ofte begrensninger og svikter når de skal håndtere disse utfordringene.

Parkers nye PTFE-slangetype har mange fordeler takket være avansert design og optimaliserte materialer. Resultatet er en løsning som passer for selv de mest utfordrende bruksområder, som inkluderer industrielt maskineri for sprøytestøping og dekkpresser, i tillegg til transport- og terrengmaskiner, motorer samt systemer for væskeoverføring og -håndtering.

Den fullt kvalifiserte 2030T-V70CON-slangen tåler temperaturer fra -70 °C til +230 °C og er egnet for en rekke ekstreme bruksområder. Dessuten tilbyr den nye, avanserte PTFE -slangen utmerket kjemisk motstand, noe som gjør den egnet for flere krevende roller som involverer aggressive medier.

Av denne grunn er Parkers 2030T-V70CON utformet slik at den gir pålitelige ytelse med mange forskjellige typer medier. Faktisk er den nye, avanserte PTFE-slangen egnet for bruk med kjemikalier og gass samt hydrauliske oljer, vann, luft og damp.

Ytterligere fordeler inkluderer bruk av rustfritt stålfletting (grad 304) som forsterkningsmateriale, noe som betyr null rust i våte eller fuktige omgivelser, mens den lille bøyeradiusen gjør installasjon enklere og gjør slangen ideell for bruk i trange områder uten at den vrir seg.

Avslutningsvis er slangeinstallasjonsprosessen enkel og trygg takket være at koblingen er i ett stykke, som er krympet over hele hylselengden.,

Den nye avanserte 2030T-V70CON PTFE-slangen fra Parkers Polymer Hose Division Europe er tilgjengelig i åtte forskjellige diametere, fra 6 mm til 32,5 mm.

For mer informasjon, gå til: https://ph.parker.com/no/nb/convoluted-ptfe-hose-2030t-v70con

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

egmaintenance-havlandet crop

Havlandet Havbruk AS og EG Maintenance utvider samarbeid om vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance.  Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter.

OO oppkjøp Jan-Erik Storsve og Øyvind Nistad crop

Otto Olsen AS utvider produktporteføljen med oppkjøp av TR Fastenings Norge AS

Otto Olsen AS kunngjør fullført oppkjøp av TR Fastenings Norge AS, en betydelig utvidelse av sin allerede omfattende produktportefølje. Som en anerkjent norskeid virksomhet med solid erfaring og høy teknisk ekspertise, leverer Otto Olsen AS allerede et bredt spekter av produkter til ulike industrier.

670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.