EWM Titan-XQ-puls crop

Utstyrt med et nytt hurtigvalg som optimerer både innstilling og arbeid:

Ny styring for Titan XQ puls med favorittaster

Slå på og sett i gang – EWM har utvidet styringen LP-XQ for MIG/MAG-multiprosess-sveiseapparatet Titan XQ puls med ekstra funksjoner og forenkler slik sveiserens arbeidsdag. Den nye styringen gjør byttet mellom EWM-sveiseprosessene rask og enkel.

De fem favorittastene er en særlig fordel: Her kan sveiseren og sveiseoversikten lagre de individuelle innstillingene for ulike tilbakevendende sveiseoppgaver, og så raskt kalle dem frem på et senere tidspunkt med et tastetrykk. Fasiten: meget brukervennlig, maksimal tidsbesparelse og økt prosesseffektivitet.

Styringen LP-XQ er utstyrt med et nytt hurtigvalg som optimerer både innstilling og arbeid: Byttet mellom MIG/MAG-prosessene MIG/MAG standard, forceArc, wiredArc, rootArc og coldArc kan gjøres både raskt og enkelt med prosessbyttetasten. Det kan også byttes raskt mellom standard-JOB, puls- og posisjonssveis. Den optimale karakteristikken tilpasses alltid automatisk til de angitte grunninnstillingene som brukt sveisetilsatsmateriale, dettes diameter og anvendt gass.

Prosessoptimering med favorittliste

Tilbakevendende innstillinger kan lagres med LP-XQ. Når sveiseren har funnet de optimale parametrene for sveiseoppgaven sin, kan disse lagres som individuelle innstillinger på en av totalt fem favorittaster. Dermed kan disse raskt kalles frem igjen ved tilbakevendende sveiseoppgaver.

Sikre kvalifiserte sveiseprosesser

Favorittlisten kan også benyttes til sikring av kvalifiserte sveiseprosesser: Sveiseoversikten kan angi parameterne for en kvalifisert sveiseprosess på en av favorittastene. I sperret tilstand kan sveiseren bare kalle frem de forhåndsinnstilte sveiseparameterne, slik at avvik forhindres. Ved aktivert korreksjonsmodus kan sveiseren tilpasse parameterne til forhåndsinnstilte favoritter innenfor toleranseområdet. En annen fordel ved den nye styringen LP-XQ er den visuelle fremstillingen av lysbuedynamikken. Her viser LED-lys tydelig hvorvidt brukeren har utført en korreksjon av lysbuestyrken.

Nok en byggestein for fremtidens sveiseoppgaver

Med denne nyeste styringen kompletterer EWM produktutvalget sitt for området Welding 4.0. MIG/MAG-multiprosess-sveiseapparatet Titan XQ puls inneholder alle EWMs innovative sveiseprosesser som standard, disse kan velges via styringen. I forbindelse med Welding 4.0-sveisestyringssystemet ewm Xnet 2.0 leverer EWM slik et optimalt arbeidsmiljø til å kunne utføre ulike sveiseoppgaver på den perfekte måten – enten det gjelder sveising av tynne eller tykke plater, rørtråd, topplag eller rotstreng, eller ved posisjonssveising.

 

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

egmaintenance-havlandet crop

Havlandet Havbruk AS og EG Maintenance utvider samarbeid om vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance.  Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter.

OO oppkjøp Jan-Erik Storsve og Øyvind Nistad crop

Otto Olsen AS utvider produktporteføljen med oppkjøp av TR Fastenings Norge AS

Otto Olsen AS kunngjør fullført oppkjøp av TR Fastenings Norge AS, en betydelig utvidelse av sin allerede omfattende produktportefølje. Som en anerkjent norskeid virksomhet med solid erfaring og høy teknisk ekspertise, leverer Otto Olsen AS allerede et bredt spekter av produkter til ulike industrier.

670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.