NORD-IE3-asynchronous-motors crop

Gir en uhindret luftstrøm rundt koblingsboksen

Optimert konstruksjon for IE3-asynkronmotorer

NORD har optimert konstruksjonen av sine anerkjente IE3-asynkronmotorer. Oppdateringen av modellen går på flere forskjellige detaljer som forbedrer den elektriske motorens funksjonalitet, sammensetning og bruk.

IE3-asynkronmotorene fra NORD DRIVESYSTEMS har fått en ansiktsløftning som ikke innebærer endringer i elektriske data eller ytre dimensjoner. De kan brukes sømløst uten justeringer i alle eksisterende applikasjoner med IE3-motorer fra NORD. En optimert utforming av kjølefinnen, en forbedret vifte og en ny, moderne ventilatorhette gir bedre varmeutstråling og en bedre sammensetning. Ventilatorhetten kan enkelt monteres hvis man bruker en motormontert frekvensomformer. Den nye utformingen av kjølefinnen gir en uhindret luftstrøm rundt koblingsboksen. Den nye koblingsboksen har ingen skarpe kanter eller hjørner, og har forsterkede føtter for bedre motorstabilitet. En annen viktig detalj er den optimerte monteringen av pulsgiveren. På grunn av ventilatorhetten er pulsgiveren helt støtbestandig og utenfor luftstrømmen, noe som ytterligere

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

egmaintenance-havlandet crop

Havlandet Havbruk AS og EG Maintenance utvider samarbeid om vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance.  Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter.

OO oppkjøp Jan-Erik Storsve og Øyvind Nistad crop

Otto Olsen AS utvider produktporteføljen med oppkjøp av TR Fastenings Norge AS

Otto Olsen AS kunngjør fullført oppkjøp av TR Fastenings Norge AS, en betydelig utvidelse av sin allerede omfattende produktportefølje. Som en anerkjent norskeid virksomhet med solid erfaring og høy teknisk ekspertise, leverer Otto Olsen AS allerede et bredt spekter av produkter til ulike industrier.

670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.