Parker trykksensor crop

Utformet for å oppfylle kjemiske og fysiske kravene i hele hydrogenlivssyklus

Parker Hannifin introduserer ny SensoControl-trykksensor for hydrogenbruksområder

Parker Hannifin, verdensledende innen bevegelses- og styringsteknologier, kunngjør lanseringen av den nye SensoControl® SCP04-trykksensoren for hydrogenbruksområder. Med denne nyeste utviklingen følger Parker sin strategi for å utvikle produkter for nye markeder og fremtidige bruksområder.

Hydrogen brukes mer og mer i all slags transportutstyr, fra lastebiler til busser til tog og til sjøs. For å muliggjøre produksjon, transport, påfylling og lagring av hydrogen er det nødvendig med nye produkter og løsninger. Trykksensoren SCP04 fra Parker er utformet for å oppfylle de kjemiske og fysiske kravene i hele hydrogenlivssyklusen. Her er sensoren spesielt fleksibel på grunn av ulike gjenger for å matche et bredt utvalg av systemkoblinger.

SCP04 har høytrykksmotstand og oppdager trykk fra 4 bar opptil 1000 bar som en digitalt kalibrert piezoresistiv målecelle. Spesialtilkoblingen tåler lave temperaturer, støt og vibrasjoner, noe som gjør den spesielt robust for de mest krevende miljøene.

En monolittisk design fjerner behovet for innvendige tetninger og eliminerer lekkasjer på grunn av materialtretthet. SCP04 har ingen trykkoverføringsvæske og ingen store, trykksatte områder. Den er også vakuumtett og elastomerfri. Prosesstilkoblingene er utformet for å være pakningsfrie for å oppfylle kravene til hydrogenbruksområder.

SCP04s robuste konstruksjon i 316L rustfritt stål og lave permeabilitet resulterer i bred mediemotstand og forhindrer sprøhet av metallet pga. ionisert hydrogen. I tillegg gir sensoren høy tilkobling gjennom høy kompatibilitet med ulike tilgjengelige koblinger og kan konfigureres med ulike utgangssignaler.

For mer informasjon kan du gå til: https://ph.parker.com/gb/en/pressure-transmitter-scp04

MIDSECTION OF WOMAN WORKING WITH MOBILE PHONE

9 av 10 selskaper som bruker AI til å forbedre KPI-er ser tydelige forbedringer

Et flertall av bedriftsledere ser behovet for å forbedre organisasjonens nøkkelindikatorer (KPIer). Kun en tredjedel har tatt i bruk AI i KPI-arbeidet, men de som gjør det ser raskt forbedringer i hvordan de kan analysere virksomheten og ta bedre beslutninger. Det viser en ny rapport fra MIT Sloan Management Review og Boston Consulting Group (BCG).

Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad. 

OO Logistikksenter Ålesund crop

Otto Olsen AS styrker sin markedsposisjon gjennom overtakelse av Parker Hannifin logistikksenter i Ålesund

Otto Olsen AS, en ledende leverandør innen tekniske løsninger og produkter i Norge, kunngjør med glede overtakelsen av Parker Hannifin logistikksenter i Ålesund. Denne overtagelsen vil ytterligere styrke Otto Olsen AS sin tilstedeværelse i det norske markedet. Transaksjonen forventes å bli avsluttet 30. april 2024.

Bygger verdens grønneste sinkverk

Bygger verdens grønneste sinkverk

I industribygda Odda er Fastlands-Norges største industriprosjekt, med en samlet investeringsramme på 850 millioner euro, nå i ferd med å realiseres. – Boliden har lagt 850 millioner Euro på bordet og bygger nå verdens grønneste sinkverk i Odda.