AGA gass crop

Det skal bli lettere for kundene å hjelpe seg selv

Pilotprosjekt med Gass 24/7

Pilotprosjektet AGA Gass 24/7 har så vidt begynt, men erfaringene man har fått så langt gir rom for optimisme. Hensikten er at kunder skal kunne hente gass døgnet rundt. Den første containeren i Larvik hadde offisiell åpning 20. mars, og så langt har erfaringene vært gode ifølge prosjektleder Jørgen Vigeland i AGA.

– Mange kunder har allerede lastet ned appen og klarer seg fint selv, forklarer han.
– AGA Gass 24/7-containeren stod rett ved siden av vår TOOLS-forhandler, som var svært hjelpsomme i oppstartsfasen. Nå begynner det å gå av seg selv, sier han fornøyd.

Pilotprosjekt med 3 utsalgssteder
Tanken er at det skal bli lettere for kundene å hjelpe seg selv, uavhengig av åpningstider og forhandlere.
– Vi gjør dette for å tilfredsstille en etterspørsel, forklarer Vigeland.
– Vi har merket oss et spesielt behov på Vestlandet, med flere bedrifter som er «på». Derav etableringen på Randaberg.
– I tillegg kan denne løsningen være svært nyttig for restaurantbransjen, da de gjerne kan gå tom for CO2 i helgene, forklarer han.

Foruten de etablerte AGA Gass 24/7 på Randaberg og i Larvik, er det også planlagt en i Hokksund.

– Pilotperioden er på minst ett år, deretter tar vi en evaluering, sier Jørgen Vigeland.

Dette pilotprosjektet er unikt, og AGA prøver også ut dette i Sverige og Estland – i tillegg til Norge.

AGA Gass 24/7 fungerer ved at man laster ned en app via App Store eller Google Play. Via appen får man adgang til selvbetjeningspunket. Man bruker også appen til å skanne flaskene når man skal kjøpe, bytte eller returnere flasker.

De fleste industrigassene er tilgjengelige via AGA Gass 24/7, bortsett fra sykehusoksygen, kuldemedier og giftgasser.

 

MDV 01 2024 kolasj crop

Min Drift & Vedlikehold 01 2024 er publisert

Redaksjonen får tilsendt en mengde nyheter innen alle fagfelt, hvor KI er hovedtema. Vedlikeholdsfeltet er intet unntak. I noen utstrekning blir vedlikeholdsarbeidet endret når KI blir en del av det daglige arbeidet. For det første vil man få mer data som grunnlag for å ta beslutninger. Det viktige i denne sammenheng er å ha god kvalitet på dataene.

SKF ansys-app-top crop

Mindre CO2 med CO-design

Visste du at den største miljøpåvirkningen fra lagre kommer fra bruksfasen? Hvis man velger og designer lagre som minimerer friksjonen, kan det derfor være svært positivt for det samlede industrielle CO2-avtrykket.

OO Egenproduserte-tetninger crop

Egenproduserte tetninger

Otto Olsen AS presenterer en brosjyre med en oversikt over tetningene selskapet produserer i sine lokaler på Skedsmokorset. I sortimentet finner brukeren et bredt spekter av maskinerte tetninger og pakninger i ulike materialer, hentet fra ledende europeiske produsenter. 

Les mer
joetul-fabrikk-fredrikstad-crop

Jøtul AS velger EG Maintenance som nytt vedlikeholdssystem

Jøtul AS, global markedsleder og produsent av ovner og peiser i støpejern, har valgt EG Maintenance som deres nye leverandør for vedlikeholdssystem. Denne beslutningen markerer et skifte i retning av økt effektivitet og innovasjon i vedlikeholdsprosessene hos Jøtul.