Alfa laval service crop

Det er betydelige fordeler med servicesett fremfor enkle reservedeler

Servicesett for hygienisk væskehåndtering med reservedeler: Alt på ett sted for raskere gjennomført service

Tre av de viktigste faktorene for å gjennomføre service med minimale avbrudd i produksjonsprosessen er hastighet, kvalitet og pålitelighet i leverandørkjeden for reservedeler. Originale servicesett for hygienisk væskehåndtering fra Alfa Laval inneholder alle nødvendige reservedeler for å takle havarier, reparasjoner og planlagt forebyggende vedlikehold – raskt!

For å yte optimal service og sikre rask respons på anmodninger om reservedeler tilbyr Alfa Laval servicesett for hygiensk væskehåndtering som kan bestilles enkelt og praktisk fra vårt globale nettverk av kanalpartnere.

Det er betydelige fordeler med servicesett fremfor enkle reservedeler:

  • De er kostnadseffektive og praktiske – bestill ett servicesett i stedet for mange enkeltstående artikler med mindre emballasje og administrasjon
  • De reduserer kompleksiteten med hylleplass og lagre – hvert servicesett har et enkelt artikkelnummer som overflødiggjør behovet for et stort reservedelslager
  • De leveres komplette med en håndbok som inneholder alle relevante QR-kodekoblinger

Hva inneholder esken?

Alle originale servicesett fra Alfa Laval inneholder relevante slitedeler, f.eks. akseltetninger og elastomerer, og pakkes og sendes sammen for levering med fullstendige instrukser og koblinger til praktiske videoer om service og vedlikehold. De fjerner behovet for å skaffe enkeltstående reservedeler og bidrar til at service gjennomføres raskt og trygt.

– Vi har et globalt nettverk av kyndige servicepartnere som kan bistå med forebyggende vedlikehold eller umiddelbar service ved havarier, sier Clement Larsen-Ledet, Global Service Sales Manager. – Med dette servicetilbudet og konseptet med servicesett kan vi derfor sikre kundene våre minimale avbrudd i produksjonen og optimal sikkerhet ved å yte service med en uslåelig kundeopplevelse.

 

 

AGILOX _OCF crop

Nytt "Intelligent styrt kjøretøy" (IGV): Autonom balansert gaffeltruck styres av svermintelligens

Kan plukke opp paller, sprinkelkasser og lastbeholdere med vekt opp til 1500 kg

Etter “ONE” kommer “OCF”: AGILOX utvider sitt sortiment med intelligent styrte kjøretøy ved å introdusere en ny, autonom balansert gaffeltruck som kan kjøre i alle retninger og fungere med svermintelligens. Slik har AGILOX gått inn på et nytt bruksområde: klassisk intralogistikk i inngående/utgående lagertransport og lagring.

Les mer
Orevas SAR crop

Avfallshåndteringsselskapet SAR Gruppen implementerer Infor EAM med Prevas

Infor EAM inngår som løsning for vedlikeholdsstyring

SAR Gruppen, som håndterer farlig avfall, er i startfasen med implementering av Infor CloudSuite på sine anlegg fra Stavanger i sør til Hammerfest i nord. Infor CloudSuite, med Infor EAM som en viktig bestanddel, er en portefølje av løsninger fra Infor utviklet for skyen som gjør samhandling i organisasjoner enklere.

Les mer
OneRobot eys crop

OnRobot utvider produktegenskaper og gir kunder mulighet til å bruke verktøy med stadig utvidede applikasjoner

Tradisjonelle industriroboter med bare ett formål taper terreng

OnRobot viser sitt engasjement for kontinuerlig og rask produktforbedring med lanseringen av en programvareoppdatering for det populære ‘Eyes’-synssystemet. Oppdateringen er en del av en bred programfokusert strategi for å gi OnRobots kunder løpende forbedringer i produktporteføljen.

Les mer
TESS fjerner vann crop

Fjerner vann og forurensning fra hydraulikkolje

Kan inneholde opp mot 75 prosent vannmetning

TESS tilbyr en bredt sortiment av servicetilbud, som periodisk vedlikehold, sertifisering, reparasjon, validering og sikkerhetstesting. Det siste tilskuddet i serviceporteføljen er fjerning av vann og smuss i hydraulikkolje. TESS benytter en oljeslynge som sentrifugerer ut vann og forurensning fra hydraulikkoljen.

Les mer