Kaeser 100 crop

Produksjonsprosessen avgjør hvilken kvalitet det skal være på luften

Sprek 100 åring

KAESER konsernet feirer i år 100 årsjubileum. Det gjør selskapet med å følge opp digitaliseringstrenden og konseptet Industry 4.0. I Norge ble jubileet markert i lokalene i Vestby i slutten av juni.

Trykkluft er ikke bare trykkluft. Produksjonsprosessen avgjør hvilken kvalitet det skal være på luften. Kravene i farmasøytisk og næringsmiddelindustri skiller seg sterkt fra behovene i mekanisk industri. Videre må det tas hensyn til energiforbruket og vedlikeholdsvennlighet.

Suksessen med trykkluftsystemer som sømløse integrerte deler av «Integrated Industry»-konsepter avhenger av kompressor og komponent egenskapene. For å knytte trykkluftforsyningen sømløst til den integrerte industrien satser KAESER KOMPRESSOREN på en forening av maskiner ved hjelp av SIGMA NETWORK og den universelle maskinstyringen SIGMA AIR MANAGER 4.0, som styrer hele trykkluftstasjonen optimalt. Den er hjernen i en trykkluftstasjon og har nøkkelteknologien for bruk av fremtidige tjenester innenfor Industri 4.0. Dette styringssystemet bruker den adaptive 3Dadvanced -regulering for å gjøre trykkluftproduksjonen og -behandlingen enda smartere, sikrere og mer effektiv. 3-Dadvanced -reguleringen analyserer kontinuerlig samtlige driftsdata, simulerer alternative handlinger og beregner den optimale kompressorkombinasjonen. Resultatet er: Energieffektivitet i en utstrekning vi aldri har opplevd tidligere.

Er målet høy driftsregularitet, må alle ledd i produksjonskjeden tilfredsstille minimumskrav. Det gjelder også trykkluft

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

egmaintenance-havlandet crop

Havlandet Havbruk AS og EG Maintenance utvider samarbeid om vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance.  Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter.

OO oppkjøp Jan-Erik Storsve og Øyvind Nistad crop

Otto Olsen AS utvider produktporteføljen med oppkjøp av TR Fastenings Norge AS

Otto Olsen AS kunngjør fullført oppkjøp av TR Fastenings Norge AS, en betydelig utvidelse av sin allerede omfattende produktportefølje. Som en anerkjent norskeid virksomhet med solid erfaring og høy teknisk ekspertise, leverer Otto Olsen AS allerede et bredt spekter av produkter til ulike industrier.

670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.