Skyda crop

Den grunnleggende tanken er å være kompetanseleverandør

Vestteknikk og Skydda: blir HMS-partnere

HMS-selskapene Vestteknikk og Skydda Norge styrker samarbeidet for å skape en tryggere hverdag på norske industriarbeidsplasser. − I praksis har vi samarbeidet om Sundstrøm åndedrettsvern i ett år. Resultatene begynner allerede å vise seg, forteller Jan Espeland, regionsansvarlig for Sør-Norge i Skydda.

Vestteknikk er - i likhet med Skydda - spesialist på HMS-løsninger for industrisektoren. Selskapet holder til i Stavanger og er spesialister på gassmåling og åndedrettsvern til arbeidsfolk i ekstreme arbeidsmiljø. Vestteknikk opererer i stor grad innen olje, gass, shipping og verftsindustri, og tilbyr også komplette servicepakker innen brannvernutstyr for offshore.

Alt handler om trygghet

− Skydda bidrar i dialogen mellom Vestteknikk og Sundström som en leverandør. Vi tok med Vestteknikk til Sundström-fabrikken slik at de fikk kvalitetssikret og sett produksjonen. Den relasjonen vi har med produksjonen skaper trygghet hos kunden, slik at de har tro på vår kompetanse og det vi gjør, forklarer Espeland.

Til gjengjeld har Vestteknikk et bredt nettverk som begge bedriftene benytter seg av. Her er det spesielt oljesektoren som står fram og gir bedriftene lønnsomme avtaler. Samarbeidet bidrar til at begge bedriftene kan lene seg på hverandre for kompetanse innen Sundström-produktene.

Kundefokus = suksess

Leder på markedsavdelingen i Vestteknikk, Katrine Tonning, tror det er selskapenes kundefokus som har ført til suksess i samarbeidet.

− Både Skydda og Vestteknikk vil gi kundene best mulig oppfølging og en helhet. Vi vil være en leverandør som kan levere utstyr, ta vedlikehold og service, men også gir kurs og råd til kundene våre.

− Det er et godt samarbeid mellom oss, og jeg tror det er den grunnleggende tanken om å være en kompetanseleverandør som gjør det så bra. Vi vil være der for kunden, vi skal kunne gi gode faglige råd og en god totalopplevelse. Det er en trygghet for kundene våre, konkluderer Tonning. 

Skydda Norge er en ledende leverandør av HMS-løsninger og personlig verneutstyr. Takket være unik kunnskap og riktige produkter, skaper vi trygghet på arbeidsplassen. Å være trygg er både lurt og lønnsomt. For oss er èn arbeidsulykke èn for mye.

Schneider Karoline_Nystrom crop

Klimaengasjementet spriker fra landsdel til landsdel

Skyldes omstillingen etter oljekrisen og en grønn vind i energisektoren

Få ledere har konkrete planer for å få ned CO2-utslippene. Administrerende direktør i Schneider Electric, Karoline Nystrøm, er sterkt engasjert i klima og grønn teknologi. Her under sin keynote på selskapets bransjekonferanse Let’s Connect.

Les mer
HCMEog ABAX skal samarbeide crop

ABAX og Hitachi inngår internasjonal storavtale

Se brukstid og spore maskinene

Det norske teknologiselskapet ABAX har inngått en gigantavtale om å levere telematikk-løsninger til det Japanske industrikonsernet Hitachi. Samarbeidet betyr at ABAX sine løsninger vil inkluderes i flere av Hitachis maskiner, og dermed forenkle administrasjon og vedlikehold av maskiner i utstyrsindustrien.

Les mer
Meidell demmeler crop

P. Meidell AS tar Demmeler inn i porteføljen

De fleksible sveisebordene brukes av alle

– Vi har jobbet hardt for å få agenturet på 3D-oppspenningssystemet fra Demmeler. Dette er originalen, og den med klart mest fokus på kvalitet og nøyaktighet, forteller Glenn Paulsen hos P. Meidell AS.

Les mer
Maintech konf crop

En av vedlikeholdsbransjens største samling

Behandlet temaer om hvorledes bedriftene kan forbedre sitt vedlikehold

I forrige uke satte godt over 200 vedlikeholdspersoner hverandre stevne i Trondheim. MainTech arrangerte for 19 gang sin konferanse. Hovedtemaet i år var omstillingene industrien må gå gjennom e nærmeste årene. Digitalisering var sentralt i mange innlegg. Arrangørene hadde gjort en god jobb med å få dyktige foredragsholdere til å presentere interessante temaer.

Les mer