Teledyne TGFD 1 crop

Et velutprøvd og omfattende produktsortiment for detektering

Vil Teledyne Gas & Flame Detection gi et mer differensiert marked?

Etter Teledyne Technologies Incs oppkjøp av 3Ms virksomhet innen gass- og flammedetektering, har et nytt selskap, Teledyne Gas & Flame Detection blitt opprettet under Teledyne-banneret. Selskapet har en lang og suksessfylt historie som strekker seg mer enn 100 år tilbake, og har hjulpet et bredt spekter av bransjer og kunder med gass- og flammedetektering.

Det store spørsmålet er om Teledyne Gas & Flame Detection vil gjøre dette konkurransefylte markedet mer differensiert. Med dannelsen av Teledyne Gas & Flame kan markedet vente en viktig USP som skiller det ut fra eksisterende aktører: selskapet har blitt den spesialiserte merkevaren innen gass- og flammedetektering og tilbyr bred produktkunnskap og ekspertise på dette nisjeområdet. Et velutprøvd og omfattende produktsortiment for detektering av eksplosive og giftige gasser i kombinasjon med de enestående ferdighetene og innovasjonsevnen til ansatte som har vært i selskapet i mange år, kan tilfredsstille behovene til kunder i alle markedssegmenter. Teledyne Gas & Flame Detection tar i bruk en dedikert, total leverandørstrategi som leverer den optimale løsningen hver gang.

Teledyne er ikke ukjent med dette opplegget, idet virksomheten innen gass- og flammedetektering bruker lignende teknologi, som utfyller dets portefølje av miljø-instrumenteringsprodukter og -tjenester levert til relaterte markeder og har vist seg å være svært suksessrike i mange år.

Kvalitetsproduktene til Teledyne Gas & Flame Detection omfatter både stasjonære og bærbare instrumenter konstruert for krevende bruk i sektorer som olje og gass, næringsmiddelindustrien, maritime og offentlige systemer. Disse robuste, men presise løsningene innen gass- og flammedetektering responderer raskt, er holdbare og svært pålitelige. De oppfyller langt på vei de fleste internasjonale sertifiseringsstandarder.

Pålitelige produkter fra et erfarent selskap
Ut fra en kultur for sikkerhet ønsker selskapet å gi stabilitet til de etablerte merkevarene Oldham Simtronics, Gas Measurement Instruments (GMI), Detcon og det tidligere Scott Safety innen gassdetektering. De har til sammen over 100 års erfaring innen et bredt spekter av standard og skreddersydde produkter, løsninger og tjenester.

Teledyne Gas & Flame forener disse fire bransjelederne og sammen skaper en strategisk innsikt som gir smarte, førsteklasses løsninger med fokus på framtiden. Teledyne Detcon er for eksempel en leder innen stasjonær gassdetektering og innovative trådløse løsninger som skal brukes i ugjestmilde miljøer, mens Teledyne Oldham Simtronics spesialiserer seg på høykvalitets løsninger innen gass- og flammedetektering som bruker avansert teknologi og kostnadseffektive stasjonære gassdetekteringsløsninger for flere markeder. Gass- og flammeporteføljen til tidligere Scott Safety, nå under merkevaren Teledyne Gas & Flame, er basert på sikkerheten til mennesker og anlegg i et industrimiljø. Teledyne GMI utfyller bildet, og er en ekspert på bærbar gassdetektering og en markedsleder innen kraft forsynings industrien, og offentlige tjenester som vann og avløp.

Hvert sekund på dagen gjør de pålitelige gass- og flammedetekterings-systemene og bærbare gassovervåkningsenhetene produsert under disse merkevarene arbeidsplasser tryggere over hele verden. Derfor har Teledyne Gas & Flame introdusert et nytt globalt slagord som uttrykker bransjens kapasitet: ‘Alltid med en fornemmelse for sikkerhet, hvor enn du ser.

Tross selskapets omfattende portefølje av innovative løsninger passer ikke alltid én størrelse for alle. Hvis man ikke finner en standard løsning, kan den kundetekniske avdelingen i Teledyne Gas & Flame Detection levere et skreddersydd tilbud basert på komplett rådgivning som omfatter design, utstyrsspesifikasjon, installasjon, vedlikehold og service. Det interne teamet, som består av et globalt nettverk av fagfolk med til sammen over 50 års erfaring innen rådgivning for stasjonær gassdetektering og integrering, kan evaluere farlige miljøer over hele verden. I samarbeid med kundeteam sikrer ekspertisen til den kundetekniske avdelingen at skreddersydde løsninger overholder spesifikke krav, f.eks. avansert teknologi innen kjernefysisk forskning og romfart. Som del av denne kunden først-strategien går prosjektene etter planen ved hjelp av proaktiv analyse som bruker fordelene med avansert teknologi, f.eks. 3D-simuleringer, skreddersydde trådløse løsninger og gassky-modellering.

Det viktige er at Teledyne Gas & Flame Detection kan utnytte sitt globale distributørnettverk og tilby ekspertise innen salg og service - sammen med fremragende produksjon og skreddersydd ingeniørkunst - som blir til gode løsninger for gass og flammedeteksjon for et vidt spekter av farer. Med en bransjeledende og omfattende portefølje av produkter og tjenester er vårt engasjement for integrasjon over flere plattformer skreddersydd for beskyttelse i dag og tillit for i morgen.

Løsninger som er førstevalget
Teledyne Gas & Flame Detection er en ledende løsningsleverandør for produkter innen gass- og flammedetektering på grunn av mange unike egenskaper som omfatter produktekspertise, en unik tilpasningsdyktighet i utfordrende miljøer, vidtrekkende internasjonal distribusjon og service og den kundetekniske avdelingen.

Vi leverer pålitelige produkter for kritiske situasjoner, både innen detektorer, kontrollsystemer, overvåkningssystemer med eller uten trådløs teknologi. Med en velrenommert detektor-ekspert som Teledyne Gas & Flame Detection kan kundene unngå å risikere helsen og sikkerheten til teamene sine. Selskapet kjenner markedets historie, det nåværende landskapet, er gode på innovasjon og har en klar framtidsvisjon.

Til syvende og sist er en ny - men veletablert - global leder innen gass- og flamme-detektering aktiv i markedet; en med detektering i DNA-et. Selskapets prioritet er enkel og basert på en relasjonsdrevet forretningsmodell: beskytte verdier, virksomhet, miljøet og, viktigst av alt, liv. Hver dag tilbyr hundrevis av ansatte i Teledyne Gas & Flame Detection effektive løsninger for kundenes verdier, og hjelper og beskytter arbeidstakere verden over.
 

Martin Fjellanger Telenor

Ny sikkerhetsrapport: – Aldri før vært så krevende å bygge digital sikkerhet

Avanserte digitale trusselaktører utfordrer den globale teknologiindustrien

Handelskonflikt, stormaktrivalisering og et mer sammensatt internasjonalt trusselbilde skaper uro i teknologiindustrien. – Et krevende trusselbilde krever tydeligere ansvarsforhold og nye samarbeidsmodeller mellom oss som er ansvarlig for Norges digitale forsvarsverk, sier sikkerhetsdirektør Hanne Tangen Nilsen.

Les mer
West Hercules corona crop

Slik holdt de koronaviruset unna oljeriggene

Måtte naturligvis øke frekvensen på rengjøring. Foto: Ole Jørgen Bratland

Da tiltakene mot koronapandemien for alvor ble iverksatt i Norge, visste arbeiderne ute på oljeplattformene lite om hva som utspilte seg på fastlandet. Det gjorde kantine- og serviceselskapet Sodexo, som satte i gang dramatiske tiltak for å hindre at smitten skulle spre seg i de sårbare småsamfunnene i Nordsjøen.

Les mer
Alfa laval service crop

Servicesett for hygienisk væskehåndtering med reservedeler: Alt på ett sted for raskere gjennomført service

Det er betydelige fordeler med servicesett fremfor enkle reservedeler

Tre av de viktigste faktorene for å gjennomføre service med minimale avbrudd i produksjonsprosessen er hastighet, kvalitet og pålitelighet i leverandørkjeden for reservedeler. Originale servicesett for hygienisk væskehåndtering fra Alfa Laval inneholder alle nødvendige reservedeler for å takle havarier, reparasjoner og planlagt forebyggende vedlikehold – raskt!

Les mer
ABB Agility crop

ABBs nye analyse- og AI-programvare hjelper produsenter med å optimalisere driften under krevende markedsforhold

Industribedrifter typisk er i stand til å bruke bare 20 prosent av dataene

ABB lanserer analyseprogramvare og -tjenester som kombinerer driftsdata med engineering og IT-data for å levere handlekraftig intelligens. ABB Ability ™ Genix Industrial Analytics og AI Suite er en avansert, skalerbar analyseplattform med forhåndsbygde, brukervennlige applikasjoner og tjenester.

Les mer