AWS Trend Micro crop

Amazon Web Services belønnet Trend Micro med pris

Trend Micro anerkjent som årets Global AWS Marketplace Partner, en av flere AWS-partnere fra hele verden som hjelper kunder å lykkes med egen innovasjon. Cybersikkerhetsselskapet Trend Micro er stolte og glade for å være en av flere AWS-partnere som ble tildelt 2022 Regional og Global AWS Partner-pris.

En tildeling som anerkjenner markedsledende selskaper over hele verden som spiller en viktig rolle i å hjelpe markedsaktører med å drive innovasjon og bygge løsninger basert på Amazon Web Services.

Re:Invent 2022

De regionale- og globale AWS-prisene ble kunngjort under en pris-galla i anledning av årets AWS re:Invent 2022 i Las Vegas. Re:Invent 2022-arrangementet anerkjenner et bredt spekter av AWS-partnere, hvor fellesnevneren er omfavnelsen av spesialisering, innovasjon og samarbeid i løpet av året som har gått.

Trend Micro har i lang tid vært en AWS-partner, og jobbet tett med AWS for deres lansering av AWS Marketplace Vendor Insights. Trend Micro sitt tette partnerskap med AWS, har blant annet nylig resultert i den oppdaterte AWS Security Competency i tillegg til AWS Healthcare Competency til listen over AWS-validerte kvalifikasjoner i 2022.

De siste milepælene for innovasjon har bidratt til å utvide Trend Micros visjon for ende-til-ende-sikkerhet i skyen, som er bygd på selskapets enhetlige sikkerhetsplattform for skyen, for maksimal synlighet og kontroll over hele virksomheten.

- Trend Micro har vært en stor forkjemper for AWS Marketplace helt fra starten av. Derfor er vi også ekstra glade for å motta denne prisen, som et bevis på og en anerkjennelse av vårt viktige og langvarige partnerskap med AWS. Årets tredje kvartal var også vårt største kvartal noensinne hva gjelder AWS Marketplace-salg, med en vekst på hele 150 prosent år-over-år. For oss har AWS Marketplace blitt en uunnværlig kanal, uttaler Karianne Myrvold, kommunikasjonssjef i Trend Micro.

AWS Partner Network (APN) er et globalt AWS-program som fokuserer på å hjelpe virksomheter med å bygge AWS-baserte løsninger ved å tilby blant annet virksomhetsstøtte, markedsføringsstøtte og teknisk support. APN-partnere inkluderer alt fra uavhengige programvareleverandører og systemintegratører, samt AWS-partnere som kan vise til betydelig vekst i løpet av de siste 12 månedene.

-AWS-partnere er avgjørende for våre kunders suksess. Vi er utrolig stolte over å ha lansert AWS Partner-prisene for aller første gang, og takker alle de nominerte og alle vinnerne for deres bidrag til å akselerere virksomhetenes transformasjon over til skyen, uttalte Ruba Borno, visepresident for AWS sine globale partnere og allianser.

Roar Søvik crop

Innomotics – Lansering av en ny ledende motor og store drifter selskap

Et nytt, ledende selskap for motorer og store drivenheter skal hete Innomotics. Under dette navnet kombinerer Siemens sine forretningsaktiviteter innen lav- til høyspenningsmotorer, girmotorer, mellomspenningsomformere og motorspindler.

Les mer
SAP SAPPHIRE 2023, Orlando, USA

SAP introduserer nye AI-funksjoner på SAP Sapphire 2023

Inkluderer nå nye AI-baserte funksjoner

I forbindelse med konferansen SAP Sapphire 2023 i Orlando, Florida har SAP presentert en rekke AI-relaterte nyheter og samarbeid. SAP Business AI kan tas i bruk i hele organisasjonen, og kan eksempelvis brukes til å skape personaliserte kundeinteraksjoner, forbedre innkjøp, utvikle talenter og håndtere usikkerheter.

Les mer
Smartest 2023 crop

Glencore Nikkelverk kåret til Norges smarteste industribedrift 2022

I tøff konkurranse med en rekke norske industrieventyr, er Kristiansand-bedriften Glencore Nikkelverk kåret til Norges smarteste industribedrift 2022. Statssekretær Elisabeth Sæther overrakk prisen under «Industrikonferansen 2023» som ble arrangert av Norsk Industri i Oslo, 9. mai.

Les mer
Næringssted crop

Norge som næringssted

Norge vist seg å være en pålitelig partner for Tyskland, sier Michael Kern

Norsk-Tysk Handelskammer har nylig gjennomført den årlige konjunkturundersøkelsen blant medlemmer og kontakter innen norsk og tysk næringsliv. Sammenlignet med fjorårets undersøkelse vurderer selskapene dagens situasjon som positiv, men ser mye mer kritisk på utviklingen de neste tolv månedene enn i fjor. 

Les mer