Ragasco - Effektivare lagerstyrning och mindre svinn crop

Effektiv lagerstyring og redusert svinn med HxGN EAM

Hexagon Ragasco, verdensledende produsent av kompositt gassbeholdere, har oppnådd stor suksess gjennom effektiv og automatisert produksjon med minimal nedetid. Prevas har bistått med implementering av lagerstyring i HxGN EAM. 
2023-09-25
Dormer E55 - Power Tool Taps crop

Dormer Pramet tilbyr større utvalg av sporing, runde HSS-verktøy og vedlikeholdsløsninger

Dormer Pramet utvider produktporteføljen for sporing og avstikking og introduserer nye HSS-bor, gjengetapper og vedlikeholdsverktøy med høstens produktlansering.
2023-09-18
TXO ledere crop

Tradisjonelle IT-sikkerhetsløsninger er ikke tilstrekkelige

Infinigate i nytt samarbeid med TXOne - skal styrke OT-sikkerheten i industrien

OT-Cybersikkerhetsselskapet TXOne kunngjør i dag at de har inngått en ny samarbeidsavtale med IT-sikkerhetsdistributøren Infinigate. Samarbeidet er en del av begge parters arbeid med å styrke OT-sikkerheten for bedrifter innen industri, produksjon og kritisk infrastruktur. 
2023-09-12
Nofitech_Schneider crop

Går mot strømmen og intensiverer arbeidet med bærekraft

Effektiviserer med fokus på bærekraft

Nofitech utvider samarbeidet med Schneider Electric med ny bærekraftstrategi: - Energi- og ressurseffektivisering styrker både oppdretterne og oss. Flere leverandører til havbruksnæringen merker at ulike uventede faktorer har gitt økt investeringsrisiko og satt en plutselig brems på innkjøp av grønn...
2023-08-31
Peppelr smart ex crop

Ny standarder for fleksibel distribusjon i offentlige og private nettverk

Digitalisering i Ex-sone til et nytt nivå

Pepperl+Fuchs presenterer ny egensikker 5G-smarttelefon Smart-Ex® 03. Den nye Smart-Ex® 03-smarttelefonen fra Pepperl+Fuchs legger grunnlaget for fremtidsrettede digitale applikasjonsscenarier i Ex-områder
2023-08-07
Prevas solcelle crop

Digitalisert vedlikeholdsløsning for solcelleinstallasjoner

Scatec ASA er et norsk selskap som leverer fornybare energiløsninger med en portefølje på 4,6 GW sol-, vann- og vindkraft i drift og under bygging. For å sikre optimal tilgjengelighet og ytelse av sine solkraftverk bruker selskapet den skybaserte løsningen HxGN EAM, og har valgt Prevas til å impleme...
2023-06-26
Plastretur crop

Avgjørende rolle i arbeidet med å ta norsk plastemballasje i en sirkulær retning

Bygger eget finsorteringsanlegg for plastemballasje

Returselskapet Plastretur skal sammen med TOMRA bygge Norges første nasjonale finsorteringsanlegg for plastemballasje. Allerede i juni går spaden i jorda. – Dette er starten på en ny æra med utvikling av nye sirkulære løsninger og forretningsmodeller for plast i Norge.
2023-06-23
prevas-Win crop

Fikk utmerkelsen blant annet for sin omfattende erfaring

Prevas vinner pris under HxGN Live 2023

Prevas ble kåret til Outstanding Channel Partner EMIA 2023 av Hexagon. HxGN LIVE Global er en årlig konferanse arrangert av Hexagon der fremtidsfokuserte automasjonseksperter fra hele verden deltar.  ​​​​​​​
2023-06-21
MDV 03 2023 kolasj crop

Min Drift & Vedlikehold 03 2023 er publisert

Samarbeid er et stikkord som blir sentralt i fremtiden. Det gjør også endringsvillighet. Endringsledelse vil bli like viktig som teknologiledelse. Teknologi er uten verdi hvis fagfolkene ikke følger og utnytter mulighetene som tilbys.
2023-06-20
NORD-surface-treatment crop

Korrosjonsbestandighet tilsvarende rustfritt stål

Drivspesialisten NORD DRIVESYSTEMS leverer et bredt spekter av drivløsninger laget av aluminium for emballasjeindustrien. For nesten alle drivkomponenter tilbyr selskapet også overflatebehandlingen nsd tupH. Dette gjør drivteknologien spesielt korrosjonsbestandig og robust.
2023-06-15
Per Arne Flatebø

Manuell håndtering må erstattes med AI

Mange bedrifter jobber fortsatt med manuell håndtering av revisjonsstans, men etter hvert som en virksomhet vokser, øker vedlikeholdsutfordringene. Derfor er det viktig å ha teknologien på plass før man får problemer som skyldes mangelfulle manuelle prosesser. 
2023-06-14