NORD-Website-Relaunch crop

Har som mål å gjøre kjøpsprosessen enda mer effektiv

NORD DRIVESYSTEMS: Nye nettstedet er publisert

NORDs nettsted www.nord.com har fått en splitter ny design. Den nye designen betyr en enda mer brukervennlig nettopplevelse for kundene. Nettbutikken er blitt integrert i nettstedet og er nå satt i forbindelse med eksisterende tjenestetilbud. Flere forbedrede detaljer har gitt større brukervennlighe...
2021-01-12
AMS Trex 06 crop

Systemet er fleksibelt. Vi kan inspisere direkte på instrumentene i fabrikkene.

Sømløs produksjonsstyring hos Dynea

Produksjonen er i stor grad automatisert, noen anlegg kan stå i flere døgn uten tilsyn. Med sanntidsbasert produksjonsstyring gjennom et samlede system har Dynea en fleksibelt løsning som kan tilpasses de ulike produksjonslinjene.
2020-12-22
Norske-toppledere-mangler-noedvendig-digital-kompetanse crop

Sopra Steria gir fem anbefalinger, basert på toppledernes svar

Norske toppledere mangler nødvendig digital kompetanse

Et av hovedfunnene i en ny rapport viser at norske toppledere mener det er for lite digital kompetanse i norske ledergrupper. Det kan få følger for norsk offentlighet og næringsliv. – De som er digitalt modne har allerede begynt å dra fra. Dette er viktig fordi det handler om konsekvensene av digita...
2020-12-14
Fagerberg filter crop

Har muligheten for å skreddersy løsninger tilpasset kundens behov

Sigum Fagerberg AS lanserer filtersystemer

Sigum Fagerberg AS utvider sitt produktprogram og presenterer Amazon Filters på det Norske markedet. Amazon Filters er en av Europas ledende produsenter av komplette filtersystemer, filterinnsatser og filterhus for vannbehandling, næringsmiddel, fiskeri, farmasi, kjemi og prosessindustrien.
2020-11-30
Momek 1 crop

Imponerende maskinpark og dyktige medarbeidere

Momek gruppen har antakelig den største maskineringsparken nord for Trondheim. Selskapets hovedaktivitet er basert i et omfattende og dynamisk industrikluster i Mo Industripark. Med utfordrende kunder og gode konkurrenter gir industriparken grunnlaget for utvikling av konkurransedyktige selskaper.
2020-11-17
Sugbrugs crop

Kan redusere vedlikeholdskostnaden med opptil 30%

Hvordan redusere vedlikeholdskostnadene

MainTech skal lede et nytt forprosjekt. Forprosjektet utføres som en ståstedsanalyse som avdekker hvordan prosessindustri-bedriftene i dag samler sine data, hvilken kvalitet det er på disse og hvordan de benyttes.
2020-11-11
542578104

Løsningen grunnlaget for å redusere risikoen for feil i forsyningskjeden

SAP lanserer globalt vaksineknutepunkt i kampen mot Covid-19

SAP har lansert Vaccine Collaboration Hub (VCH) som hjelper regjeringer og deres biofarmasøytiske partnere med vellykket koordinering og utrulling av massevaksinasjonsprogrammer, samt administrasjon av distribusjon av vaksiner.
2020-11-09
NORD-MAXXDRIVE crop

Større rullelagre og senteravstander øker belastningskapasiteten

AXXDRIVE® XT industrigir – kraftige drev til kraftige transportbånd

NORDs totrinns, høyrevinklede MAXXDRIVE® XT-girenheter er perfekt egnet til transportbåndsystemer i massegodsindustrien som må tåle stor belastning. De er tilgjengelige i sju størrelser med effekter fra 50 til 1500 kW og utgående dreiemoment på 15–75 kNm.
2020-10-29
MDV 04 20 kollasj crop

Min Drift og Vedlikehold 04 2020 er distribuert

Midt opp i korona krisen har Regjeringen arbeidet med det grønne skifte. Sentralt i dette arbeidet er industriens bidrag. regjeringen skriver; «Den grønne skiftet handler om hvordan Norge skal bli et lavutslippsland innen 2050. For å få til dette må vi omstille oss til et samfunn hvor vekst og ut...
2020-09-30
TESS fjerner vann crop

Kan inneholde opp mot 75 prosent vannmetning

Fjerner vann og forurensning fra hydraulikkolje

TESS tilbyr en bredt sortiment av servicetilbud, som periodisk vedlikehold, sertifisering, reparasjon, validering og sikkerhetstesting. Det siste tilskuddet i serviceporteføljen er fjerning av vann og smuss i hydraulikkolje. TESS benytter en oljeslynge som sentrifugerer ut vann og forurensning fra h...
2020-09-15
Maintech David Mbala crop

MainTech bidrar i standardiseringsarbeid innen vedlikeholds engineering

I det daglige er vi omgitt av standarder, tusenvis av dem. De forteller oss hvordan noe skal lages eller gjøres. MainTech har stor tro på å bidra innen standardiseringsarbeid innenfor våre tjenester og bransjer.
2020-09-14