Bergindustri crop

Generalsekretær i Norsk Bergindustri, Anita Hall

Norsk Bergindustri - på vei mot en bærekraftig mineralnæring

Bærekraft og miljøarbeidet har blitt en selvfølge for enhver ansvarlig industri i vår vestlige verden, så også for Norsk Bergindustris medlemsbedrifter. Det er derfor svært gledelig at bransjen nå tar avgjørende grep for å måle sin miljøinnsats, uttaler generalsekretær i Norsk Bergindustri, Anita Ha...
2020-01-22
View pixelwerk crop

Søker å sikre at har løsninger som tilfredsstiller næringens krav

Satser innen havbruk

View Software øker satsningen innenfor havbruksnæringen og kjøper programvareselskapet Pixelwerk i Florø - Vi har lyktes godt innen havbruk med vår løsning for industrielt vedlikehold View Maintenance, og ønsker nå å øke satsningen i denne spennende og sterkt voksende næringen.
2020-01-21
AGA Linde crop

AGA vil fortsatt være varemerke for virksomhetens produkter innen sveiseprodukt

AGA endrer navn til Linde i januar 2020

AGA har vært en del av Linde siden 2000 og har bestått av Norden og de baltiske landene under region Nord-Europa. I januar 2020 bytter AGA navn til Linde Gas.
2020-01-17
View Avector_2020 crop

Kan tilby økt verdi for eksisterende kunder i både Norge og Sverige

Vokser inn i Sverige

View Software ønsker å ekspandere i det nordiske markedet og kjøper IT-selskapet Avector AB i Sverige - Vi har alltid sett på Sverige som et spennende marked, og ansett en etablering der som et naturlig første steg i vår geografiske vekststrategi.
2020-01-14
NORD-IE3-asynchronous-motors crop

Gir en uhindret luftstrøm rundt koblingsboksen

Optimert konstruksjon for IE3-asynkronmotorer

NORD har optimert konstruksjonen av sine anerkjente IE3-asynkronmotorer. Oppdateringen av modellen går på flere forskjellige detaljer som forbedrer den elektriske motorens funksjonalitet, sammensetning og bruk.
2020-01-13
Equinor null crop

Forventer vi at opererte felt og anlegg skal skape betydelige verdier

Equinor med ambisjon om å kutte utslippene i Norge til nær null i 2050

Equinor lanserer i dag nye klimaambisjoner om å redusere de samlede klimagassutslippene fra sine opererte felt og landanlegg i Norge med 40 prosent innen 2030, 70 prosent innen 2040 og ned mot nær null utslipp innen 2050. Innen 2030 betyr dette årlige kutt på over fem millioner tonn CO2, tilsvarende...
2020-01-08
TESS Fasade crop

Servicesenteret skal også ha god beholdning av slanger og fittings fra TESS.

TESS åpner servicesenter på Eldøyane

Store framtidsplaner, i tillegg til sterke ønsker fra kunder, førte TESS til Eldøyane Næringspark. Tirsdag 7. januar åpner dørene til det nye servicesenteret.
2020-01-05
Sky artikkel crop

Hva, hvordan og hvorfor skytjeneste?

Slik lykkes du med industrielle skytjenester og IIOT

- Det snakkes mye om å ta det første skrittet i den digitale transformasjonen og det er ikke mangel på teknologiske alternativer der ute.
2020-01-02
5g_salmar_telenor (1) crop

5G-teknologi åpner enorme muligheter for mange bransjer

Fremtidens supernett testes i havgapet

Oppdrettsnæringen har blitt døpt "den nye oljen". Nå har Telenor og SalMar åpnet et felles 5G-pilotprosjekt på Kattholmen i Frøya kommune, hvor fremtidens supernett testes i oppdrettsnæringen sammen med innovasjons- og teknologimiljøer.
2019-12-30
NORD-IE5plus-motor crop

Motoren kan monteres direkte i samsvar med NEMA eller IEC

Kostnadsreduksjon med høytytende og energieffektive motorer

På SPS 2019 i Nürnberg presenterte NORD DRIVESYSTEMS en ny synkronmotor med betydelig høyere energieffektivitet (IE5+). Den nye motoren kan leveres uten vifte og med svært glatte overflater. Dette kan kombineres med overflatebehandlingen nsd tupH.
2019-12-20
Sefagjoga

Patentert to-i-én-geometri som eliminerer problemer med delaminering

Nye JC898 og JC899 forhindrer delaminering ved bearbeiding av lagvise hybridmaterialer

For luftfartsverksteder som sliter med hullborings- og freseoppgaver i lagvise hybridmaterialer, er den nye JC899-finbearbeidings fresen for lagvise hybridmaterialer og JC898-grovbearbeidingsfresen fra Seco Tools den perfekte løsningen.
2019-11-22