Manglende sikkerhet IT crop

Hevder at mange av verktøyene som er på plass ikke lenger benyttes

Ni av 10 IT-sikkerhetsledere vurderer å outsource IT-sikkerheten

Ny undersøkelse fra Trend Micro avslører at svært mange IT-sikkerhetsverktøy aldri blir brukt og at outsourcing av IT-sikkerheten kan være et nødvendig tiltak fordi svært mange sliter med manglende tilgang på fagfolk. Den markedsledende IT-sikkerhetsleverandøren, Trend Micro, har lagt frem funnene f...
2021-10-19
Tools Slip og kapp crop

En av faktorene i dette er å se på hvilket materiale du skal jobbe med

Hvordan lykkes med slip og kapp? Dette er ekspertens råd

Nøkkelen til å lykkes med sliping og kapping handler mye om å velge riktig skive ut fra hva slags materiale du skal jobbe med og hvilken maskin du skal bruke. Du må også vite hva som er riktig teknikk og fremgangsmåte for best mulig resultat, og du må vite hvilke sikkerhetshensyn du må ta.
2021-10-14
Kiwa tank crop

Tankforskriften og en rekke andre lover og forskrifter griper inn i virksomheten

Trygg drift av svovelsyretank krever jevnlig kontroll

Kjemikaliedistributøren Acinor AS drifter blant annet en tankterminal for svovelsyre på Øra industriområde i Fredrikstad. Svovelsyretanken ble nylig inspisert av Kiwa, en inspeksjon som ifølge myndighetskrav skal foretas hvert femte år.
2021-10-13
Seco Suggest optimaliserer crop

Mottar operatøren kunnskapsbaserte anbefalinger

Optimaliser verktøy- og skjæredata umiddelbart med Seco Suggest

Kunder som bruker Seco Tools sparer tid brukt på prosessoptimalisering med raske verktøyanbefalinger via den nylig omarbeidede Suggest-applikasjonen. Suggest er en gratis nettressurs som er tilgjengelig 24/7.
2021-10-11
Moholt Nett crop

Har vært i det grønne skifte i flere tiår

Sterk kompetanse innen bærekraftig industrivirksomhet

Oppmerksomheten på bærekraft og redusert energiforbruk fikk økt interesse etter lanseringen av den sjette hovedrapport fra FNs klimapanel. Levetidsforlengelse og oppgradering av teknisk utstyrer et sentralt virkemiddel for å redusere miljøpåvirkningen. Det finnes industrielle foretak som allerede op...
2021-10-07
Strub crop

Kravene til kjøle- og smøremidler blir stadig strengere

Gode tilbakemeldinger på miljøvennlig skjærevæske fra Strub

Regulatoriske endringer har fremtvunget nytenking i utviklingen av morgendagens skjærevæsker. Kunder av P. Meidell AS gir gode tilbakemeldinger på miljøvennlig skjærevæske fra Strub Swiss Tribology.
2021-09-30
Vasskbart PC crop

En gjennomsnittlig arbeidsplass kan inneholde 400 ganger flere bakterier enn et

Lanserer vaskbart PC-tilbehør for å hjelpe bedrifter med å gjenåpne arbeidsplassen på en trygg måte

Hygiene og sikkerhet er en topp prioritet for bedrifter og ansatte når vi nå begynner å komme tilbake til kontoret. Mange bedrifter og organisasjoner reduserer størrelsen på kontorlokalene og velger delte og hybride løsninger for minimal miljøpåvirkning, hvor det er praktisk mulig.
2021-09-28
Seco Collaborative Partnership crop

Kundene må være forberedt på å gi Seco Tools innsikt i praksis og prosesser

Kunder drar nytte av nært samarbeid med Seco Tools

Gjennom samarbeid med kunder og deres partnere overvåker Seco Tools trender, identifiserer utfordringer og utvikler kunnskapen som kreves for å takle de mest krevende problemene innen bransjen.
2021-09-27
NORD-Cazaux-Rotorflex-Drehkolbenpumpe-crop

Omformeren sikrer jevn start og stopp av motoren

Driv teknologi for desentraliserte frittstående applikasjoner

NORD DRIVESYSTEMS leverer også applikasjonsoptimaliserte drivsystemer for kompakte mobile maskinsystemer som pumper eller vifter opp til 22 kW. For drift med variabel hastighet på slike maskiner som ofte bare har en eller noen få drivakser, kan NORDAC FLEX SK 200E frekvensomformeren monteres direkte...
2021-09-23
1157956591

Datadrevne tilnærming gjør det mulig for bedrifter å arbeide med bærekraft

SAP Carbon Footprint Management hjelper bedrifter med omstilling til økt bærekraft

SAP har lansert SAP Product Footprint Management, en ny skybasert løsning for selskaper som kan beregne CO2-avtrykket til produkter i hele verdikjeden. Løsningen tar hensyn til hele produktets livssyklus, hjelper bedrifter med å rapportere miljøpåvirkningen av produktene sine til regulerende myndigh...
2021-09-21
Tools Bore hull crop

Før du begynner på selve boringen er det viktig å sørge for sikkerheten

Kunsten å bore i metall

Boring av et perfekt hull starter med å velge ut riktig bor i forhold til materialet og bormetoden du skal bruke. TOOLS har et svært bredt utvalg av metallbor, og du vil garantert finne det som passer perfekt til hullet du skal bore.
2021-09-20