AWS Trend Micro crop

Amazon Web Services belønnet Trend Micro med pris

Trend Micro anerkjent som årets Global AWS Marketplace Partner, en av flere AWS-partnere fra hele verden som hjelper kunder å lykkes med egen innovasjon. Cybersikkerhetsselskapet Trend Micro er stolte og glade for å være en av flere AWS-partnere som ble tildelt 2022 Regional og Global AWS Partner-pris.

En tildeling som anerkjenner markedsledende selskaper over hele verden som spiller en viktig rolle i å hjelpe markedsaktører med å drive innovasjon og bygge løsninger basert på Amazon Web Services.

Re:Invent 2022

De regionale- og globale AWS-prisene ble kunngjort under en pris-galla i anledning av årets AWS re:Invent 2022 i Las Vegas. Re:Invent 2022-arrangementet anerkjenner et bredt spekter av AWS-partnere, hvor fellesnevneren er omfavnelsen av spesialisering, innovasjon og samarbeid i løpet av året som har gått.

Trend Micro har i lang tid vært en AWS-partner, og jobbet tett med AWS for deres lansering av AWS Marketplace Vendor Insights. Trend Micro sitt tette partnerskap med AWS, har blant annet nylig resultert i den oppdaterte AWS Security Competency i tillegg til AWS Healthcare Competency til listen over AWS-validerte kvalifikasjoner i 2022.

De siste milepælene for innovasjon har bidratt til å utvide Trend Micros visjon for ende-til-ende-sikkerhet i skyen, som er bygd på selskapets enhetlige sikkerhetsplattform for skyen, for maksimal synlighet og kontroll over hele virksomheten.

- Trend Micro har vært en stor forkjemper for AWS Marketplace helt fra starten av. Derfor er vi også ekstra glade for å motta denne prisen, som et bevis på og en anerkjennelse av vårt viktige og langvarige partnerskap med AWS. Årets tredje kvartal var også vårt største kvartal noensinne hva gjelder AWS Marketplace-salg, med en vekst på hele 150 prosent år-over-år. For oss har AWS Marketplace blitt en uunnværlig kanal, uttaler Karianne Myrvold, kommunikasjonssjef i Trend Micro.

AWS Partner Network (APN) er et globalt AWS-program som fokuserer på å hjelpe virksomheter med å bygge AWS-baserte løsninger ved å tilby blant annet virksomhetsstøtte, markedsføringsstøtte og teknisk support. APN-partnere inkluderer alt fra uavhengige programvareleverandører og systemintegratører, samt AWS-partnere som kan vise til betydelig vekst i løpet av de siste 12 månedene.

-AWS-partnere er avgjørende for våre kunders suksess. Vi er utrolig stolte over å ha lansert AWS Partner-prisene for aller første gang, og takker alle de nominerte og alle vinnerne for deres bidrag til å akselerere virksomhetenes transformasjon over til skyen, uttalte Ruba Borno, visepresident for AWS sine globale partnere og allianser.

Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad. 

Bygger verdens grønneste sinkverk

Bygger verdens grønneste sinkverk

I industribygda Odda er Fastlands-Norges største industriprosjekt, med en samlet investeringsramme på 850 millioner euro, nå i ferd med å realiseres. – Boliden har lagt 850 millioner Euro på bordet og bygger nå verdens grønneste sinkverk i Odda.

elkem-thamshavn-plant crop

Vi skal bli bedre enn World Class

Elkem er på World Class nivå i det meste de gjør. Divisjonen Silicon Products, hvor Fahad Rehman er vedlikeholdsdirektør, har mange kompetente og lojale medarbeidere. – Vi tok et meget kritisk blikk på oss selv, sa Rehman til Min Drift & Vedlikehold. Konklusjonen var at vi kunne bli bedre innen vedlikehold. Blant annet ved å ta godt vare på de ansatte og å sette klare mål. 

MDV 01 2024 kolasj crop

Min Drift & Vedlikehold 01 2024 er publisert

Redaksjonen får tilsendt en mengde nyheter innen alle fagfelt, hvor KI er hovedtema. Vedlikeholdsfeltet er intet unntak. I noen utstrekning blir vedlikeholdsarbeidet endret når KI blir en del av det daglige arbeidet. For det første vil man få mer data som grunnlag for å ta beslutninger. Det viktige i denne sammenheng er å ha god kvalitet på dataene.