ViewSoftware Pål-Bertnsen_CEO- crop

Leverer et komplett, intelligent og fremtidsrettet Facility Management system

Asker kommune velger View Software som sin FDV-leverandør

View Software, en ledende aktør av programvare til forvaltning, drift og vedlikehold (FDV) av bygg og eiendom, kom vinnende ut av anbudskonkurransen hvor Asker Kommune skulle velge ny leverandør.

View Software vil levere et komplett, intelligent og fremtidsrettet Facility Management system for Nye Asker kommune. Leveransen vil være i forbindelse med sammenslåingen av Asker, Røyken og Hurum kommune. 

«Vi er stolte over å ha blitt valgt som leverandør for dette prosjektet. Det er alltid gøy å få nye profilerte kunder og bygg,» sier Daglig leder Pål Einar Berntsen i View.

View satser tungt på FDV-systemer og ønsker å være i front når byggvedlikehold nå digitaliseres.  

Om View Software

View Software utvikler systemer og har kompetanse som hjelper kunder med å bli enda bedre på å planlegge, optimalisere og dokumentere viktige og verdiskapende prosesser. Gjennom å benytte View Maintenance eller View Facility Management får kundene et virksomhetssystem der informasjon om deres eiendeler, tilstand på disse og fremtidig vedlikeholdsbehov klart fremgår

egmaintenance-havlandet crop

Havlandet Havbruk AS og EG Maintenance utvider samarbeid om vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance.  Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter.

670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

OO Logistikksenter Ålesund crop

Otto Olsen AS styrker sin markedsposisjon gjennom overtakelse av Parker Hannifin logistikksenter i Ålesund

Otto Olsen AS, en ledende leverandør innen tekniske løsninger og produkter i Norge, kunngjør med glede overtakelsen av Parker Hannifin logistikksenter i Ålesund. Denne overtagelsen vil ytterligere styrke Otto Olsen AS sin tilstedeværelse i det norske markedet. Transaksjonen forventes å bli avsluttet 30. april 2024.

GH_mvest crop

Havlandet Havbruk AS signerer avtale med EG Maintenance for effektiv administrasjon av vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance. Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter. Derfor har Havlandet Havbruk og EG Maintenance nå signert en avtale for implementering av EG Maintenance-systemet.