Busch vesco-group crop

Tilby kundene våre et enda mer omfattende utvalg av vakuumtjenester

Busch Vacuum Solutions kjøper VESCO-McLaughlin

Busch Vacuum Solutions U.S. har kunngjort oppkjøpet av VESCO-McLaughlin, Inc. (VESCO) i East Windsor, CT, et ledende industrielt serviceselskap som spesialiserer seg på varmebehandling og metallurgiindustri.

- Med dette oppkjøpet er vi glade for å kunne tilby kundene våre et enda mer omfattende utvalg av vakuumtjenester innen varmebehandlings- og metallurgiindustrien. Vi er opptatt av å gi kundene våre de beste produktene og tjenestene, og dette gjør det mulig for oss å gjøre nettopp det, sier Turgay Ozan, administrerende direktør hos Busch LLC

VESCO var tidligere en del av McLaughlin Furnace Group (MFG), en markedsleder i USA innen tekniske vakuumløsninger for termisk prosessering og overflatebehandling. MFGs største kunder opererer innen luftfart og forsvar, bilindustri, energi og miljø, metallbearbeiding og produksjon samt halvlederproduksjon.

Med VESCO utvider Busch Vacuum Solutions sin virksomhet ved å legge til tilleggstjenester til sitt allerede omfattende tilbud av global feltservice, overhaling, reparasjon og installasjon.

I et strategisk trekk vil VESCO bli omprofilert og vil utvide sin nåværende forretningsdrift under merkenavnet VESCO - et selskap i Busch-gruppen, samtidig som vi fortsetter uavbrutt service for eksisterende kunder ved å opprettholde forhold med eksisterende leverandører og overføre eksisterende VESCO-ansatte til Busch Vacuum Solutions.

NORD-baggage-transport crop

NORD DRIVESYSTEMS på interflyplass Europa Effektiv drivteknologi for bagasjehåndtering

Enten du sjekker inn, sorterer, høyhastighetstransport eller gjenvinning av bagasje – NORD DRIVESYSTEMS tilbyr passende kjøreløsninger for alle bagasjehåndteringsapplikasjoner. Av og til transporteres bagasjegjenstander av varierende vekt over lange avstander og med ujevne mellomrom.

Ragasco - Effektivare lagerstyrning och mindre svinn crop

Effektiv lagerstyring og redusert svinn med HxGN EAM

Hexagon Ragasco, verdensledende produsent av kompositt gassbeholdere, har oppnådd stor suksess gjennom effektiv og automatisert produksjon med minimal nedetid. Prevas har bistått med implementering av lagerstyring i HxGN EAM. 

UR Kameleon[1]

Stor interesse for den nye roboten fra Universal Robots

Det er ikke hver dag det lanseres helt nye roboter i Norge, men 24. august var det folksomt i det splitter nye Kameleonhuset på Åros i Asker kommune. Da inviterte Kameleon Robotics til Norgeslansering av den helt nye samarbeidende roboten UR20 fra Universal Robots.

Dormer E55 - Power Tool Taps crop

Dormer Pramet tilbyr større utvalg av sporing, runde HSS-verktøy og vedlikeholdsløsninger

Dormer Pramet utvider produktporteføljen for sporing og avstikking og introduserer nye HSS-bor, gjengetapper og vedlikeholdsverktøy med høstens produktlansering.