Coor West crop

Overtar et sterkt selskap med rundt 300 flinke folk

Coors oppkjøp av West Facility Management er ferdigstilt

I slutten av mai annonserte Coor Norge at selskapet kjøper West Facility Management sin virksomhet i Hordaland og Oslo. I denne ukener avtalen ferdigstilt.

«Vi overtar et sterkt selskap med rundt 300 flinke folk som nå blir del av Coor-familien», sier Nikolai Utheim, administrerende direktør i Coor Norge. «West har et svært godt rykte, og de ansatte trives godt. Nå skal vi jobbe hardt for å vise både kunder og nye kolleger at Coor er verdt deres tillit».

Coor er et av Nordens største selskaper innen facility management, og har en klar vekststrategi. Avtalen om kjøp av West er en av flere nye og store avtaler så langt i 2018.

«Først styrket vi oss innen eiendomssegmentet med overtakelsen av OBOS Eiendomsdrift. Så har vi gått inn i en ny samarbeidsform med Storebrand i en såkalt vested-avtale, samt fått fornyet tillit fra flere store kunder. Nå overtar vi en av de raskest voksende facility management-selskapene i Norge de siste årene. Vårt mål er å fortsette denne positive utviklingen og vokse videre», forteller Utheim.

West Facility Management tilbyr i hovedsak renholdstjenester. Selskapet, som ble grunnlagt i 1980, har vokst betydelig de siste årene. West har en årlig omsetning på ca. 130 millioner og har ca. 300 ansatte.

Les mer om vårt tilbud innen renhold: https://www.coor.no/tjenester/renhold/

Coor Service Management er Nordens ledende serviceleverandør og tilbyr samtlige servicetjenester som kreves for at et selskap eller offentlig virksomhet skal fungere godt og effektivt. I Coor finnes det spesialistkompetanse innen fire områder; arbeidsplasservice, eiendomsservice, industriservice og strategisk rådgivning. 

Ved å kombinere ulike tjenester fra alle eller noen av disse serviceområdene, tilbys unike, effektive og fleksible løsninger som skaper verdi for våre kunder. Vi kaller det smart service – SERVICE med IQ.Blant Coors kunder finnes et stort antall selskaper og offentlige virksomheter i Norden, i ulike bransjer og størrelser. Coor tar stort ansvar for sin virksomhet med hensyn til selskapets kunder, men også med hensyn til ansatte, leverandører, miljøet og samfunnet generelt.

 

egmaintenance-havlandet crop

Havlandet Havbruk AS og EG Maintenance utvider samarbeid om vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance.  Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter.

670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

OO Logistikksenter Ålesund crop

Otto Olsen AS styrker sin markedsposisjon gjennom overtakelse av Parker Hannifin logistikksenter i Ålesund

Otto Olsen AS, en ledende leverandør innen tekniske løsninger og produkter i Norge, kunngjør med glede overtakelsen av Parker Hannifin logistikksenter i Ålesund. Denne overtagelsen vil ytterligere styrke Otto Olsen AS sin tilstedeværelse i det norske markedet. Transaksjonen forventes å bli avsluttet 30. april 2024.

GH_mvest crop

Havlandet Havbruk AS signerer avtale med EG Maintenance for effektiv administrasjon av vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance. Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter. Derfor har Havlandet Havbruk og EG Maintenance nå signert en avtale for implementering av EG Maintenance-systemet.