Boomi IFS crop

Betyr at IFS’ kunder nå kan få tilgang til det digitalt sentralbordet

Dataintegreringsplattformen til Boomi støtter kunder av IFS med neste generasjons konnektivitet

Forretningssystemleverandøren IFS, kunngjør i dag sitt nye samarbeid med Boomi™, en Dell Technologies™ bedrift. Resultatet er en teknologi-stack som kombinerer klasseledende ERP-systemer, driftssystemer (EAM) og tjenesteleveransesystemer (FSM), med et digitalt sentralbord som forener industriell prosessekspertise, med smidighet i skyen.

I løpet av de siste tre tiårene har de 4000 ansatte i IFS bygget et spesialisert forretningssystem for produksjon, luftfart og forsvar, engineering, bygg- og anlegg, infrastruktur, kraftproduksjon og tjenesteleveranse. Når disse kjerneindustriene digitaliserer sine prosesser må de koble sammen siloer av informasjon, som i økende grad flyttes til skyen. Det krever smidige måter å koble, frakoble og sammenkoble store dynamiske databasseng. Boomi ble opprettet nettopp for å løse denne type utfordringer.

Ved å bruke sentralbord-modellen, der alle forretningskritiske applikasjoner er koblet ved ett sentralt punkt, kan bedrifter øke hastigheten på sine leverandørkjeder, forbedre service-forespørsler og konkurrere globalt som aldri før. Bedrifter på tvers av alle industrier, fra luftfart- og forsvarssektoren til kraftproduksjon, vil nå kunne koble sine beste systemer mot kjernen i IFS via Boomis forente og skybaserte plattform. Samarbeidet forsterker IFS’ forpliktelser til å gi kundene valgfrihet og frihet til å løfte deres eksisterende digitale ressurser og oppnå raskere time-to-value, sier Sakari Jorma, senior vice president i IFS.

Dette nye samarbeidet betyr at IFS’ kunder nå kan få tilgang til det digitalt sentralbordet, og integrere den dype funksjonaliteten i IFS Applications med de de dusinvis av andre systemene som kreves for HR, finans og andre systemer de har valget mellom i dag. Boomi leverer over 200 forhåndsbygde koblinger som er lett konfigurerbare, via et ultramoderne dra-og-slipp grensesnitt. IFS’ kunder kan integrere raskere, som typisk reduserer tiden brukt på utvikling med flere uker og måneder. Et taktskifte som aldri før er sett i mange industrier.

Derek Thompson, VP for EMEA i Boomi sier: Styrken i dette samarbeidet ligger i den forskjellige ekspertisen IFS og Boomi besitter. Den lojale kundebasen til IFS fortjener den mest intelligente, skalerbare og fleksible plattformen og Boomi er beæret over å ha bli valgt som grunnlaget for fremtidens ERP-systemer.

Christian Pedersen, produktsjef (CPO) i IFS, konkluderer: Som en komponent i våre kunders økosystem av løsninger, teknologier og data, forstår vi behovet for å tilby en komplett åpenhet og valgfrihet. Ved å samarbeide med Boomi, tar vi det neste logiske steget mot å styrke bedrifter med konnektivitet ut-av-boksen mot det digitale sentralbordet, fra vår allerede åpne og innebygde API-baserte plattform.

Om Boomi
Boomi, en Dell Technologies bedrift, forener raskt og enkelt alt i ditt digitale økosystem så du bedre og raskere kan oppnå dine forretningsmål. Boomis intelligende, fleksible og skalerbare plattform aksellerer dine bedriftsresultater ved å koble sammen dine data, systemer, applikasjoner og prosesser. Boomi gir over 10.000 organisasjoner globalt muligheten til å fremtidssikre sin applikasjonsstrategi. For mer informasjon, vennligst besøk: http://www.boomi.com.

Om IFS

IFS™ utvikler og leverer forretningsløsninger til kunder over hele verden som produserer og distribuerer produkter, vedlikeholder anleggsmidler og driver service-orienterte bedrifter. Vår bransjekompetanse og våre løsninger sammen med vårt kundefokus har IFS til en anerkjent leder og den mest anbefalte tilbyderen innen vår sektor. Våre 4000 ansatte og voksende økosystem av partnere støtter mer enn ti tusen kunder verden rundt, som utfordrer det etablerte og realiserer sine konkurransefordelerover.  Mer informasjon er tilgjengelig på IFSworld.com

egmaintenance-havlandet crop

Havlandet Havbruk AS og EG Maintenance utvider samarbeid om vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance.  Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter.

670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

OO Logistikksenter Ålesund crop

Otto Olsen AS styrker sin markedsposisjon gjennom overtakelse av Parker Hannifin logistikksenter i Ålesund

Otto Olsen AS, en ledende leverandør innen tekniske løsninger og produkter i Norge, kunngjør med glede overtakelsen av Parker Hannifin logistikksenter i Ålesund. Denne overtagelsen vil ytterligere styrke Otto Olsen AS sin tilstedeværelse i det norske markedet. Transaksjonen forventes å bli avsluttet 30. april 2024.

GH_mvest crop

Havlandet Havbruk AS signerer avtale med EG Maintenance for effektiv administrasjon av vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance. Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter. Derfor har Havlandet Havbruk og EG Maintenance nå signert en avtale for implementering av EG Maintenance-systemet.