Boomi IFS crop

Betyr at IFS’ kunder nå kan få tilgang til det digitalt sentralbordet

Dataintegreringsplattformen til Boomi støtter kunder av IFS med neste generasjons konnektivitet

Forretningssystemleverandøren IFS, kunngjør i dag sitt nye samarbeid med Boomi™, en Dell Technologies™ bedrift. Resultatet er en teknologi-stack som kombinerer klasseledende ERP-systemer, driftssystemer (EAM) og tjenesteleveransesystemer (FSM), med et digitalt sentralbord som forener industriell prosessekspertise, med smidighet i skyen.

I løpet av de siste tre tiårene har de 4000 ansatte i IFS bygget et spesialisert forretningssystem for produksjon, luftfart og forsvar, engineering, bygg- og anlegg, infrastruktur, kraftproduksjon og tjenesteleveranse. Når disse kjerneindustriene digitaliserer sine prosesser må de koble sammen siloer av informasjon, som i økende grad flyttes til skyen. Det krever smidige måter å koble, frakoble og sammenkoble store dynamiske databasseng. Boomi ble opprettet nettopp for å løse denne type utfordringer.

Ved å bruke sentralbord-modellen, der alle forretningskritiske applikasjoner er koblet ved ett sentralt punkt, kan bedrifter øke hastigheten på sine leverandørkjeder, forbedre service-forespørsler og konkurrere globalt som aldri før. Bedrifter på tvers av alle industrier, fra luftfart- og forsvarssektoren til kraftproduksjon, vil nå kunne koble sine beste systemer mot kjernen i IFS via Boomis forente og skybaserte plattform. Samarbeidet forsterker IFS’ forpliktelser til å gi kundene valgfrihet og frihet til å løfte deres eksisterende digitale ressurser og oppnå raskere time-to-value, sier Sakari Jorma, senior vice president i IFS.

Dette nye samarbeidet betyr at IFS’ kunder nå kan få tilgang til det digitalt sentralbordet, og integrere den dype funksjonaliteten i IFS Applications med de de dusinvis av andre systemene som kreves for HR, finans og andre systemer de har valget mellom i dag. Boomi leverer over 200 forhåndsbygde koblinger som er lett konfigurerbare, via et ultramoderne dra-og-slipp grensesnitt. IFS’ kunder kan integrere raskere, som typisk reduserer tiden brukt på utvikling med flere uker og måneder. Et taktskifte som aldri før er sett i mange industrier.

Derek Thompson, VP for EMEA i Boomi sier: Styrken i dette samarbeidet ligger i den forskjellige ekspertisen IFS og Boomi besitter. Den lojale kundebasen til IFS fortjener den mest intelligente, skalerbare og fleksible plattformen og Boomi er beæret over å ha bli valgt som grunnlaget for fremtidens ERP-systemer.

Christian Pedersen, produktsjef (CPO) i IFS, konkluderer: Som en komponent i våre kunders økosystem av løsninger, teknologier og data, forstår vi behovet for å tilby en komplett åpenhet og valgfrihet. Ved å samarbeide med Boomi, tar vi det neste logiske steget mot å styrke bedrifter med konnektivitet ut-av-boksen mot det digitale sentralbordet, fra vår allerede åpne og innebygde API-baserte plattform.

Om Boomi
Boomi, en Dell Technologies bedrift, forener raskt og enkelt alt i ditt digitale økosystem så du bedre og raskere kan oppnå dine forretningsmål. Boomis intelligende, fleksible og skalerbare plattform aksellerer dine bedriftsresultater ved å koble sammen dine data, systemer, applikasjoner og prosesser. Boomi gir over 10.000 organisasjoner globalt muligheten til å fremtidssikre sin applikasjonsstrategi. For mer informasjon, vennligst besøk: http://www.boomi.com.

Om IFS

IFS™ utvikler og leverer forretningsløsninger til kunder over hele verden som produserer og distribuerer produkter, vedlikeholder anleggsmidler og driver service-orienterte bedrifter. Vår bransjekompetanse og våre løsninger sammen med vårt kundefokus har IFS til en anerkjent leder og den mest anbefalte tilbyderen innen vår sektor. Våre 4000 ansatte og voksende økosystem av partnere støtter mer enn ti tusen kunder verden rundt, som utfordrer det etablerte og realiserer sine konkurransefordelerover.  Mer informasjon er tilgjengelig på IFSworld.com

Marspriser strøm crop

Marsprisen setter bunnrekord

Enn så lenge er forbruket av strøm lite påvirket av koronatiltakene

Merk at denne rekorden er notert i euro, ikke i norske kroner. Den svake norske krona gjør nemlig at strømprisen ikke stuper fullt så lavt for nordmenn. Bunnrekorden noteres derimot både i euro og i svenske kroner.

Les mer
MDV 1 20 kolasj crop

Min Drift og Vedlikehold følger utgivelsesplanen for 2020

Mye har stoppet opp i samfunnet, men jo flere bedrifter som evner å holde hjulene i gang, dess raskere vil vi samfunnet komme i naturlig gjenge etter pandemien. Informasjon til dyktige fagfolk er fortsatt avgjørende. Min Drift og Vedlikehold vil fortsette å oppdatere alle fagfolk i bransjene.

Les mer
Fuchs rense crop

Ny supereffektiv rengjøring for hydraulikk- og sirkulasjonssystemer

Kombinerer ekstremt effektiv rengjøring med utmerket oksidasjonsstabilitet

Kanskje har du, i likhet med mange andre, dårlige erfaringer med at belegg eller andre oljerester har forårsaket store problemer i sirkulasjons- og hydraulikksystemer. FUCHS lanserer nå en ny, svært effektiv og enkel løsning på problemet: RENOLIN CLEAN.

Les mer
DMG MORI crop

FUCHS i Skandinavia er nå en del av DMG MORI – FUCHS Technology Partnership

I fellesskap utvikle nye smøremiddel- og tjenester for maskinløsninger

Det skandinaviske samarbeidet er en forlengelse av den tekniske samarbeidsavtalen som ble inngått i 2017 mellom DMG MORI AG og FUCHS PETROLUB SE. Avtalen ble opprettet for å sikre tett samarbeid og en felles definisjon av standarder for innovativ produktutvikling på området smøremidler og maskinverktøy.

Les mer