DESS Aqua avtale crop

Omfatter leveranse av slanger, fittings, og drift- og vedlikeholdsprodukter

DESS Aqua signerte med TESS

DESS Aqua og TESS har inngått en løpende avtale. Den omfatter blant annet leveranser av slanger og vedlikeholdsprodukter for en estimert verdi på tre millioner kroner årlig.Det er en omfattende samarbeidsavtale som nå er inngått. 

Den omfatter leveranse av slanger, fittings, relaterte tjenester, og drift- og vedlikeholdsprodukter. TESS skal blant annet levere 20’’ brønnbåtslanger til fartøyene.

– En av de viktigste årsakene til at valget falt på TESS er den omfattende bredden av slanger og forsyninger som de leverer langs hele kysten, forteller Tommy Karlsen, supply chain manager i DESS Aquaculture Shipping.

Moderne fartøy

DESS Aquaculture Shipping ble grunnlagt i 2016 og har som mål å bli et av verdens største havbruksrederier. Selskapet tilbyr moderne fartøy med fleksibelt og innovativt design for moderne fiskeoppdrett.

Hovedkontoret til DESS Aquaculture Shipping ligger i Grimstad. Fartøyene utfører kontraktoppdrag ulike steder i Norge og i utlandet. Selskapet holder til i fem land og har til sammen 150 ansatte.

DESS Aquacultur Shipping har åtte fartøy i drift og fire under bygging.

MDV 1 20 kolasj crop

Min Drift og Vedlikehold følger utgivelsesplanen for 2020

Mye har stoppet opp i samfunnet, men jo flere bedrifter som evner å holde hjulene i gang, dess raskere vil vi samfunnet komme i naturlig gjenge etter pandemien. Informasjon til dyktige fagfolk er fortsatt avgjørende. Min Drift og Vedlikehold vil fortsette å oppdatere alle fagfolk i bransjene.

Les mer
Fuchs rense crop

Ny supereffektiv rengjøring for hydraulikk- og sirkulasjonssystemer

Kombinerer ekstremt effektiv rengjøring med utmerket oksidasjonsstabilitet

Kanskje har du, i likhet med mange andre, dårlige erfaringer med at belegg eller andre oljerester har forårsaket store problemer i sirkulasjons- og hydraulikksystemer. FUCHS lanserer nå en ny, svært effektiv og enkel løsning på problemet: RENOLIN CLEAN.

Les mer
Sky crop

Skyløsningene til Microsoft og Google angripes som aldri før

Det er ikke nok med ett sikkerhetslag når man tar i bruk skytjenester

Antall trusler via e-post har økt kraftig på ett år og det er spesielt skyløsninger som Office 365, OneDrive, Gmail og Google Drive som blir angrepet. Det kommer frem i en fersk rapport fra IT-sikkerhetsselskapet Trend Micro.

Les mer
NORD app crop

Service via APP for mobil

Brukes til drivovervåking via et dashbord

NORD DRIVESYSTEMS blir mobile: Med appen NORDCON APP og Bluetooth-enheten NORDAC ACCESS BT har drivspesialisten laget en mobil løsning for idriftsetting og service av alle NORD-drev.

Les mer