Skydda arbeidstøy crop

To merkevarene har utviklet meget funksjonelle og komfortable plagg

Dette er arbeidstøyet du kan bruke på trening

- Med behagelig komfort og maksimal bevegelsesfrihet er dette klær som er en drøm å ha på seg, spesielt på varme dager, sier Karoline Klatran, markedssjef i Skydda Norge. I samarbeid med det kjente treningsmerket CLN Athletics har L.Brador lansert en kolleksjon med kvalitetsplagg som passer perfekt både for jobb og treningsøkter.

Funksjonelt og sporty

L.Brador er kjent for sine arbeidsklær med høy kvalitet, smarte funksjoner og unik komfort, mens CLN Athletics utvikler attraktive og innovative treningsklær som tåler varierte bevegelser uavhengig av intensitet.

- Sammen har de to merkevarene utviklet meget funksjonelle og komfortable plagg, sier markedssjef Karoline Klatran i Skydda Norge som er ledende leverandør av HMS-løsninger og personlig verneutstyr i Nord-Europa.

- Dette er klær som puster godt som absorberer bort fuktighet fra huden slik at du holder deg avkjølt gjennom hele dagen, i tillegg til at du får en sporty og fresh look, legger hun til. 

Det estetiske er nemlig et viktig aspekt som HMS-leverandøren vet at arbeidstakere stadig blir mer opptatte av.

- Når man ser bra ut, enten det er på jobb eller på trening, så føler man seg også bedre, noe som definitivt kan bidra til bedre effektivitet, økt produktivitet og økt prestasjon, understreker Klatran. 

Unike egenskaper

Hos Skydda finner du både t-skjorte, genser med trekvart-ermer og sweatshirt med og uten hette fra den nye kolleksjonen til L.Brador og CLN Athletics.

Alle plaggene egner seg perfekt i varmen, enten du er på jobb eller ufører høyintensiv trening som eksempelvis CrossFit.

Den nye t-skjorten og genseren med trekvart-ermer er laget med slitesterkt bambusstoff med temperaturregulerende og fuktavvisende egenskaper som holder deg avkjølt. 

De to sweatshirt-genserne er laget i myk og behagelig bomulls- og polyesterkvalitet, med ubørstet innside med en passform som gir maksimal bevegelsesfrihet.

NORD-Cazaux-Rotorflex-Drehkolbenpumpe-crop

Driv teknologi for desentraliserte frittstående applikasjoner

Omformeren sikrer jevn start og stopp av motoren

NORD DRIVESYSTEMS leverer også applikasjonsoptimaliserte drivsystemer for kompakte mobile maskinsystemer som pumper eller vifter opp til 22 kW. For drift med variabel hastighet på slike maskiner som ofte bare har en eller noen få drivakser, kan NORDAC FLEX SK 200E frekvensomformeren monteres direkte på motoren eller i nærheten av motoren på maskinen.

Les mer
1157956591

SAP Carbon Footprint Management hjelper bedrifter med omstilling til økt bærekraft

Datadrevne tilnærming gjør det mulig for bedrifter å arbeide med bærekraft

SAP har lansert SAP Product Footprint Management, en ny skybasert løsning for selskaper som kan beregne CO2-avtrykket til produkter i hele verdikjeden. Løsningen tar hensyn til hele produktets livssyklus, hjelper bedrifter med å rapportere miljøpåvirkningen av produktene sine til regulerende myndigheter og resulterer i at produktene blir mer bærekraftige.

Les mer
Tools Bore hull crop

Kunsten å bore i metall

Før du begynner på selve boringen er det viktig å sørge for sikkerheten

Boring av et perfekt hull starter med å velge ut riktig bor i forhold til materialet og bormetoden du skal bruke. TOOLS har et svært bredt utvalg av metallbor, og du vil garantert finne det som passer perfekt til hullet du skal bore.

Les mer
Parker slange crop

Nye ultrahøytrykksslanger fra Parker forlenger levetiden ved høytrykksspyling

Resultatet er at farlige kontaminanter ikke blir luftbårne

Anlegg, skipsbygging og generell industri kan dra nytte av PFX30-50, som er klassifisert med et arbeidstrykk på opptil 301 MPa.Parker Hannifin lanserer PFX30-05, en DN8 ultrahøytrykksslange som gir forbedret levetid til bruk ved høytrykksspyling på industrinivå på tvers av sektorer, inkludert anlegg og skipsbygging.

Les mer