Peppelr smart ex crop

Ny standarder for fleksibel distribusjon i offentlige og private nettverk

Digitalisering i Ex-sone til et nytt nivå

Pepperl+Fuchs presenterer ny egensikker 5G-smarttelefon Smart-Ex® 03. Den nye Smart-Ex® 03-smarttelefonen fra Pepperl+Fuchs legger grunnlaget for fremtidsrettede digitale applikasjonsscenarier i Ex-områder

Med den egensikre Smart-Ex® 03, presenterte Pepperl+Fuchs en smarttelefon som er klar for 5G og Wi-Fi 6 på Hannovermessen i år. I den 6-tommers Android-smarttelefonen kombinerer Pepperl+Fuchs sin globale, kundeorienterte støtte med kunnskapen til datterselskapene ECOM Instruments som en pioner innen trådløs teknologi, telefoner og nettbrett. Den nye smarttelefonen er utviklet helt og holdent internt i Europa og produsert utenfor Kina for å sikre 100 prosent kontroll over maskinvare- og programvaresikkerhet, samt høyere tilgjengelighet takket være pålitelige og robuste forsyningslinjer.

Med 5G, Wi-Fi 6 og eSIM setter Smart-Ex® 03 nye standarder for fleksibel distribusjon i offentlige og private nettverk av mobiltjenesteleverandører eller selskapene selv. Dette gir brukere på industrianlegg rundt om i verden toppmoderne kommunikasjons- og samarbeidsfunksjoner ved hjelp av rask og sikker overføring av store datamengder – for eksempel fjernstøtte, videokonferanser, digital radiokommunikasjon med minimal forsinkelse ved push-to-talk (PTT) eller kombinasjonen med Visor-Ex® briller. Det er en del av den omfattende periferiutstyrsporteføljen.

Optimalisert for ulike bruksområder som kommunikasjon, digitale arbeidsflyter og administrasjon av arbeidsordre, operasjonell sikkerhet, skanning, ressursforvaltning, prediktivt vedlikehold, Utvidet virkelighet-applikasjoner (AR) eller IoT-integrasjon, tilbyr smarttelefonen det riktige svaret for enhver brukssituasjon.

Kameraet, som er skreddersydd for bransjens krav til skanning, dokumentering eller videokonferanser, leverer presise og optimale resultater selv i tøffe omgivelser eller i sollys.

Med den smarte -ex® 03, Mobile World, for eksempel i olje- og gassindustrien, i kjemiske, petrokjemiske, farmasøytiske eller energiselskaper, så vel som i gruvedrift, er det en fremtidssikker smarttelefon, som følger bedriftsmobilitetskonseptet fra Pepperl+Fuchs Fuchs.

Etterfølgeren til Smart-Ex® 02 har en forbedret sikkerhetsarkitektur for enda større sikkerhet i Ex-områder. Den innebygde tilstandsovervåkingen av Smart-Ex® 03 leverer både maskinvare- og programvareselvovervåking.

Diagnoseverktøy, detaljerte loggfiler og fjernkontroll fra IT-selskapet muliggjør permanent enhetsovervåking og rask problemløsning. Optimal støtte er dermed garantert av selskapets IT-lansvarlige eller, om nødvendig, av Pepperl+Fuchs-støtten, som sikrer høy enhetspålitelighet. Det verdensomspennende salgs- og servicenettverket med over 80 bedriftseide lokasjoner samt Pepperl+Fuchs fjernstøtte garanterer direkte kontakt og tilgjengelighet av eksperter.

Ragasco - Effektivare lagerstyrning och mindre svinn crop

Effektiv lagerstyring og redusert svinn med HxGN EAM

Hexagon Ragasco, verdensledende produsent av kompositt gassbeholdere, har oppnådd stor suksess gjennom effektiv og automatisert produksjon med minimal nedetid. Prevas har bistått med implementering av lagerstyring i HxGN EAM. 

Dormer E55 - Power Tool Taps crop

Dormer Pramet tilbyr større utvalg av sporing, runde HSS-verktøy og vedlikeholdsløsninger

Dormer Pramet utvider produktporteføljen for sporing og avstikking og introduserer nye HSS-bor, gjengetapper og vedlikeholdsverktøy med høstens produktlansering.

TXO ledere crop

Infinigate i nytt samarbeid med TXOne - skal styrke OT-sikkerheten i industrien

Tradisjonelle IT-sikkerhetsløsninger er ikke tilstrekkelige

OT-Cybersikkerhetsselskapet TXOne kunngjør i dag at de har inngått en ny samarbeidsavtale med IT-sikkerhetsdistributøren Infinigate. Samarbeidet er en del av begge parters arbeid med å styrke OT-sikkerheten for bedrifter innen industri, produksjon og kritisk infrastruktur. 

Les mer
Nofitech_Schneider crop

Effektiviserer med fokus på bærekraft

Går mot strømmen og intensiverer arbeidet med bærekraft

Nofitech utvider samarbeidet med Schneider Electric med ny bærekraftstrategi: - Energi- og ressurseffektivisering styrker både oppdretterne og oss. Flere leverandører til havbruksnæringen merker at ulike uventede faktorer har gitt økt investeringsrisiko og satt en plutselig brems på innkjøp av grønn teknologi.

Les mer