Peppelr smart ex crop

Ny standarder for fleksibel distribusjon i offentlige og private nettverk

Digitalisering i Ex-sone til et nytt nivå

Pepperl+Fuchs presenterer ny egensikker 5G-smarttelefon Smart-Ex® 03. Den nye Smart-Ex® 03-smarttelefonen fra Pepperl+Fuchs legger grunnlaget for fremtidsrettede digitale applikasjonsscenarier i Ex-områder

Med den egensikre Smart-Ex® 03, presenterte Pepperl+Fuchs en smarttelefon som er klar for 5G og Wi-Fi 6 på Hannovermessen i år. I den 6-tommers Android-smarttelefonen kombinerer Pepperl+Fuchs sin globale, kundeorienterte støtte med kunnskapen til datterselskapene ECOM Instruments som en pioner innen trådløs teknologi, telefoner og nettbrett. Den nye smarttelefonen er utviklet helt og holdent internt i Europa og produsert utenfor Kina for å sikre 100 prosent kontroll over maskinvare- og programvaresikkerhet, samt høyere tilgjengelighet takket være pålitelige og robuste forsyningslinjer.

Med 5G, Wi-Fi 6 og eSIM setter Smart-Ex® 03 nye standarder for fleksibel distribusjon i offentlige og private nettverk av mobiltjenesteleverandører eller selskapene selv. Dette gir brukere på industrianlegg rundt om i verden toppmoderne kommunikasjons- og samarbeidsfunksjoner ved hjelp av rask og sikker overføring av store datamengder – for eksempel fjernstøtte, videokonferanser, digital radiokommunikasjon med minimal forsinkelse ved push-to-talk (PTT) eller kombinasjonen med Visor-Ex® briller. Det er en del av den omfattende periferiutstyrsporteføljen.

Optimalisert for ulike bruksområder som kommunikasjon, digitale arbeidsflyter og administrasjon av arbeidsordre, operasjonell sikkerhet, skanning, ressursforvaltning, prediktivt vedlikehold, Utvidet virkelighet-applikasjoner (AR) eller IoT-integrasjon, tilbyr smarttelefonen det riktige svaret for enhver brukssituasjon.

Kameraet, som er skreddersydd for bransjens krav til skanning, dokumentering eller videokonferanser, leverer presise og optimale resultater selv i tøffe omgivelser eller i sollys.

Med den smarte -ex® 03, Mobile World, for eksempel i olje- og gassindustrien, i kjemiske, petrokjemiske, farmasøytiske eller energiselskaper, så vel som i gruvedrift, er det en fremtidssikker smarttelefon, som følger bedriftsmobilitetskonseptet fra Pepperl+Fuchs Fuchs.

Etterfølgeren til Smart-Ex® 02 har en forbedret sikkerhetsarkitektur for enda større sikkerhet i Ex-områder. Den innebygde tilstandsovervåkingen av Smart-Ex® 03 leverer både maskinvare- og programvareselvovervåking.

Diagnoseverktøy, detaljerte loggfiler og fjernkontroll fra IT-selskapet muliggjør permanent enhetsovervåking og rask problemløsning. Optimal støtte er dermed garantert av selskapets IT-lansvarlige eller, om nødvendig, av Pepperl+Fuchs-støtten, som sikrer høy enhetspålitelighet. Det verdensomspennende salgs- og servicenettverket med over 80 bedriftseide lokasjoner samt Pepperl+Fuchs fjernstøtte garanterer direkte kontakt og tilgjengelighet av eksperter.

egmaintenance-havlandet crop

Havlandet Havbruk AS og EG Maintenance utvider samarbeid om vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance.  Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter.

670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

OO Logistikksenter Ålesund crop

Otto Olsen AS styrker sin markedsposisjon gjennom overtakelse av Parker Hannifin logistikksenter i Ålesund

Otto Olsen AS, en ledende leverandør innen tekniske løsninger og produkter i Norge, kunngjør med glede overtakelsen av Parker Hannifin logistikksenter i Ålesund. Denne overtagelsen vil ytterligere styrke Otto Olsen AS sin tilstedeværelse i det norske markedet. Transaksjonen forventes å bli avsluttet 30. april 2024.

GH_mvest crop

Havlandet Havbruk AS signerer avtale med EG Maintenance for effektiv administrasjon av vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance. Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter. Derfor har Havlandet Havbruk og EG Maintenance nå signert en avtale for implementering av EG Maintenance-systemet.