Effera workforce_low-res crop

anleggsprosjekt skal ha en digital oversikt over hvem som er på arbeidsplassen

Effera og GSGroup inngår samarbeid

Gjennom GSGroup kan Effera-produktet Mannskapslister få langt større utbredelse. - En ny avtale gjør at GSGroup vil tilby våre Mannskapslister til sine kunder. Dermed kan kundene få en effektiv oversikt over hvem som til enhver tid er på arbeidsplassen, sier forretningsutvikler Arild Nesheim i Effera.

Med 210 ansatte på 14 lokasjoner i 9 land, er GSGroup Europas ledende leverandør av avansert sensorteknologi. Siden 1992 har selskapet, med hovedkontor i Sandefjord, spesialisert seg på tjenester og systemer for datafangst og applikasjoner. De siste årene har GSGroup kjøpt flere selskaper i samme sektor. Blant merkevarene er Handyman, Smartday, Guard Systems, Spotguard, Paikannin.com, Care4All og MyFleet.

I 2017 kom et nytt krav om at ethvert anleggsprosjekt skal ha en digital oversikt over hvem som til enhver tid er på arbeidsplassen. Kravet er utformet for å bedre sikkerhet og HMS, men også for å motvirke svart arbeid. Kravet har tidligere ligget på byggherren, men er nå flyttet over på entreprenøren.

GSGroup har systemer for de fleste disipliner innen bygg og anlegg, men manglet en effektiv løsning for mannskapslister. Derfor var det naturlig å ta kontakt med Effera.

- Mange av våre kunder har bruk for mannskapslister i tillegg til de tjenestene vi leverer til våre kunder. Vi er glade for å finne gode partnere som Effera, som allerede har en løsning for dette. I første omgang vil vi forhandle Efferas løsning. På sikt vil vi integrere løsningen tett inn i våre produkter, og vi ser også andre områder der det er naturlig å utvide samarbeidet med Effera, sier salgsdirektør Bjørn André Jakobsen i GSGroup

 

Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad. 

OO Logistikksenter Ålesund crop

Otto Olsen AS styrker sin markedsposisjon gjennom overtakelse av Parker Hannifin logistikksenter i Ålesund

Otto Olsen AS, en ledende leverandør innen tekniske løsninger og produkter i Norge, kunngjør med glede overtakelsen av Parker Hannifin logistikksenter i Ålesund. Denne overtagelsen vil ytterligere styrke Otto Olsen AS sin tilstedeværelse i det norske markedet. Transaksjonen forventes å bli avsluttet 30. april 2024.

Bygger verdens grønneste sinkverk

Bygger verdens grønneste sinkverk

I industribygda Odda er Fastlands-Norges største industriprosjekt, med en samlet investeringsramme på 850 millioner euro, nå i ferd med å realiseres. – Boliden har lagt 850 millioner Euro på bordet og bygger nå verdens grønneste sinkverk i Odda.

MDV 01 2024 kolasj crop

Min Drift & Vedlikehold 01 2024 er publisert

Redaksjonen får tilsendt en mengde nyheter innen alle fagfelt, hvor KI er hovedtema. Vedlikeholdsfeltet er intet unntak. I noen utstrekning blir vedlikeholdsarbeidet endret når KI blir en del av det daglige arbeidet. For det første vil man få mer data som grunnlag for å ta beslutninger. Det viktige i denne sammenheng er å ha god kvalitet på dataene.