Emerson Mæland crop

Har jobbet med tilstands baserte vedlikeholdssystemer

Emerson Automation Solution utvider salgsstaben

Trond Mæland som Key Account Manager og startet hos Emerson Automation Solution 1. august. Han har ansvar for Equinor i Norge. Mæland har bred erfaring fra offshore virksomhet.

Mæland kommer fra stilling som Product Manager i MRC Global Norway AS, hvor han de siste årene jobbet som salg og prosjektansvarlig for tilstands baserte vedlikeholdssystemer (CBM). Han har blant annet hatt ansvar for oppbygging av nå anerkjent merkevare på norsk sokkel med gode resultater.

Trond har også 10 års erfaring fra Aker Solutions med prosjektarbeid både on- og offshore. Han har der opparbeidet seg god erfaring med instrumentering og ventiler. Han deltok også i driftsoppbyggingen av Naturgass Vest, nå del av Gasnor samt innehatt salgs- og kontraktsstilling i annen bransje.

- På grunn av stor installert base og gunstig utvikling i industrien, er vi i ferd med å øke bemanningen, fortelle Erik Christensen, Country manager i Emerson Automation Solution. Vi i rute med planene våre for rekruttering. Den sektoren hvor vi øker mest er innen service og tjenester. Dette har sammenheng med at det er en overgang fra rent produktsalg, til kombinasjon av produkter og tjenester. Digitalteknologiens innmarsj på alle områder er en stor drivkraft i denne utviklingen.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

Prevas Ingar Evjen crop

Ny salgsleder i Prevas Norge

Ingar Evjen

Prevas AS har fra 1.november 2023 ansatt Ingar Evjen (58), som salgsleder. Ingar begynte sin yrkesaktive karriere som pc-teknikker i Norsk Data, og har lang erfaring fra it-bransjen. Han har dessuten mer enn 25 års erfaring fra Norge og Nederland med salg av software-løsninger mot en rekke bransjer.

Nesscco Marius (002) crop

Nessco ønsker velkommen en ny produktsjef

Nessco, en ledende leverandør av trykkluftløsninger i Norge, har ansatt ny produktsjef for kompressor og etterbehandling. Marius E. Aasheim har en mastergrad i ingeniørvitenskap fra NTNU

Servi Bendek crop

Styrker ledergruppen i Servi Group med ny operativ rolle

Tidlig i mai tiltrådte Bendek Maartmann-Moe som Servi Groups COO (Chief Operating Officer). Den nyopprettede rollen øker kapasiteten i ledelgruppen og vil skape mer plass til daglig drift og fremtidsplanlegging. Maartmann-Moe vil jobbe tett med CEO, Tom-Arne Solhaug og ledergruppen for å sørge for at alt går knirkefritt i det daglige, samtidig som han vil bidra med å utvikle organisasjonen på lang sikt.

Les mer