NORD-IE5plus-motor crop

Energibesparende synkronmotorer setter nye standarder

Energibesparende, kostnadseffektiv og miljøvennlig: Den nye IE5+-synkronmotoren fra NORD DRIVESYSTEMS setter nye standarder. Den nye motoren er nå også tilgjengelig i ventilerte eller glatte versjoner med en effekt på opptil 4,0 kW. Ved behov kan motorene leveres med en svært glatt overflate eller overflatebehandlingen nsd tupH.

De energibesparende IE5+-synkronmotorene med permanent magnet fra NORD DRIVESYSTEMS er spesielt kjennetegnet av høy ytelse og et bredt dreiemomentområde, samtidig som de har betraktelig lavere tap enn IE4-serien. Dette gjør dem ideelt egnet for kostnadseffektiv drift i delbelastningsområdet. De nye IE5+-motorene er like interessant for intralogistikk som for hygienesensitive områder innen næringsmiddel- og legemiddelproduksjon. I fjor presenterte NORD den kompakte IE5+-motoren i størrelse 71, og nå er også størrelse 90 tilgjengelig for effektområder fra 1,1 til 4,0 kW, med et kontinuerlig dreiemoment fra 6,8 til 18,2 Nm. Motoren har den vanlige NORD-fleksibiliteten; det er muligheter til direkte og NEMA- og IEC-motortilkobling. Roterende pulsgiver og integrert mekanisk brems er tilgjengelig på forespørsel.

På grunn av det konstante dreiemomentet som gir en målrettet reduksjon i antall varianter over et bredt hastighetsområde, kan administrasjonskostnadene reduseres til et minimum, mens produksjon, logistikk, lagring og service kan effektiviseres. Investeringen betaler seg selv i løpet av kort tid. IE5+-synkronmotorene kan kombineres med alle girenheter og drivelektronikk fra NORD DRIVESYSTEMS i et modulbasert system. Dette gir et system der alle komponenter kommer fra samme kilde og fungerer perfekt sammen.

Parker slange crop

Nye ultrahøytrykksslanger fra Parker forlenger levetiden ved høytrykksspyling

Resultatet er at farlige kontaminanter ikke blir luftbårne

Anlegg, skipsbygging og generell industri kan dra nytte av PFX30-50, som er klassifisert med et arbeidstrykk på opptil 301 MPa.Parker Hannifin lanserer PFX30-05, en DN8 ultrahøytrykksslange som gir forbedret levetid til bruk ved høytrykksspyling på industrinivå på tvers av sektorer, inkludert anlegg og skipsbygging.

Les mer
Otto Olsen Schaeffler crop

Otto Olsen AS er sertifisert forhandler av lagringer fra Schaeffler

Otto Olsen AS inngår samarbeid med Schaeffler Norge AS og starter salg og lagerhold av et bredt sortiment av lagringer fra Schaeffler, primært INA og FAG produkter. Selskapet har allerede mange års erfaring med lagringsløsninger tilpasset de fleste industrisegment. 

Les mer
Skydda arbeidstøy crop

Dette er arbeidstøyet du kan bruke på trening

To merkevarene har utviklet meget funksjonelle og komfortable plagg

- Med behagelig komfort og maksimal bevegelsesfrihet er dette klær som er en drøm å ha på seg, spesielt på varme dager, sier Karoline Klatran, markedssjef i Skydda Norge. I samarbeid med det kjente treningsmerket CLN Athletics har L.Brador lansert en kolleksjon med kvalitetsplagg som passer perfekt både for jobb og treningsøkter.

Les mer
Aqua crop

Renere, friskere og grønnere

På årets Aqua Nor som arrangeres denne uken er størst oppmerksomhet rettet mot produksjonsløsninger som gir friskere fisk og reduserer råvareforbruket. Miljøpåvirkningene skal reduseres og mange prosesser elektrifiseres. Stadig flere leverandører retter sin oppmerksomhet mot oppdrettsnæringen, som forventes å ha fortsatt god vekst.

Les mer