Mapai arbeid crop

Vi har over lang tid jobbet målrettet med å ha et best mulig arbeidsmiljø

Et godt sted å jobbe

Mapei har lenge vært en arbeidsplass med høy trivsel, godt arbeidsmiljø og lavt sykefravær. Nå tar vi et steg videre gjennom et samarbeid med den internasjonale sertifiseringsordningen Great Place to Work.

– I samarbeid med de ansatte og fagforeningene har vi over lang tid jobbet målrettet med å ha et best mulig arbeidsmiljø. Det har blant annet gitt resultater i form av lavt sykefravær og ansatte som har vært her i hele yrkeskarrieren. Great Place to Work-sertifisering er en naturlig fortsettelse av dette arbeidet, forteller HR-sjef Frode Ek Skarnes.

En rekke store og kjente norske bedrifter som Nordic Choice Hotels og Selvaag Eiendom har gjennomført den samme sertifiseringen. Great Place to Work handler blant annet om å måle hvordan de ansatte trives på arbeidsplassen og om de føler yrkesstolthet. Av 186 ansatte har 155 gitt sine tilbakemeldinger på 58 spørsmål. Resultatene har vært på nivå med de beste norske bedriftene, spesielt på områder som måler stolthet og fellesskap. Det har gitt Mapei et godt grunnlag for videre forbedringsarbeid.

– Vi legger stor vekt på trivsel, god dialog med de ansatte og forbedringsarbeid i hverdagen. At vi får så mange svar er vi svært takknemlige for. Gode tilbakemeldinger gir oss et godt grunnlag for å forbedre oss ytterligere.

Mapei slår seg nemlig ikke til ro med å bare tilfredsstille kravene til sertifisering.
– Det gleder oss at folk er stolte av å jobbe i Mapei og ikke minst føler et fellesskap på tvers av avdelingene. Vi vil nå gå gjennom resultatene i detalj sammen med de ansatte og tillitsvalgte, for så å legge en plan for hvordan vi kan forbedre oss ytterligere, sier Ek Skarnes.

Boomi IFS crop

Dataintegreringsplattformen til Boomi støtter kunder av IFS med neste generasjons konnektivitet

Betyr at IFS’ kunder nå kan få tilgang til det digitalt sentralbordet

Forretningssystemleverandøren IFS, kunngjør i dag sitt nye samarbeid med Boomi™, en Dell Technologies™ bedrift. Resultatet er en teknologi-stack som kombinerer klasseledende ERP-systemer, driftssystemer (EAM) og tjenesteleveransesystemer (FSM), med et digitalt sentralbord som forener industriell prosessekspertise, med smidighet i skyen.

Les mer
Øwre-johnsenkomplett_sjøvannstasjon crop2

Ny komplett pumperigg

Riggen leveres komplett sammenstilt med filter og ventiler

Øwre-Johnsene skal levere en komplett selvsugende pumperigg for sjøvann. Denne gangen med vesentlig større kapasitet enn tidligere leveranse Denne leveransen er uten UV-filter, men med 2 pumper og med en total kapasitet på 420 m3/h.

Les mer
ABAX crop

ABAX blir CO2-nøytral innen 2022

Vil sikre at hele bedriften benytter beste praksis

ABAX Group hat annonserte at de har som mål om å bli karbonnøytrale innen 2022. For å nå dette målet, vil ABAX fokusere på følgende områder: Effektiv bruk av energi, kjøp av CO2-kvoter, utvikling av nye løsninger og innkjøp av ren energi.

Les mer
VEGAMET-VEGAPULS-crop

Radar, en bedre ultralyd

Spesielt utviklet for måletekniske enkle applikasjoner

VEGA utvider leveringsprogrammet av radarbaserte nivåmålere med prisgunstige enheter for enkle applikasjoner. For noen få år siden startet en ny tidsalder for radarbaserte nivåmålere når VEGAPULS- instrumenter basert på 80GHz måleteknologi ble introdusert.

Les mer