NORD-NORDAC-ON-variants crop

Frekvensomformeren NORDAC ON – nå med utvidet effektområde

NORD DRIVESYSTEMS utviklet spesielt sine desentraliserte NORDAC ONSK 300P frekvensomformere for kravene til horisontal transportørteknologi innen intralogistikk og lager. Inverterne kjennetegnes av et integrert Ethernet-grensesnitt, IIoT-evne, full pluggbarhet og en kompakt design. Nå er effektområdet til NORDAC ON utvidet til 3 kW.

NORDAC ON frekvensomformere er en del av NORDs modulsystem og kan kombineres optimalt med produsentens motorer.

- NORDAC ON ble designet for applikasjoner med asynkronmotorer,
- NORDAC ON+ ble designet for kombinasjonen med høyeffektive IE5+ synkronmotorer.

Drevene kan brukes over et bredt hastighetsområde og gir dermed mulighet for variantreduksjon, for eksempel i store intralogistikksystemer. NORDAC ON er nå designet for effektområder på opptil 2,6 kW - NORDAC ON+ for opptil 3 kW. Begge har integrerte industrielle Ethernet-grensesnitt. Kommunikasjonsprotokollene, for eksempel Profinet, EtherNet/IP eller EtherCAT, kan enkelt stilles inn via parametere. Fastvareoppdateringer kan også implementeres via Ethernet. Dette gjør NORDAC ON/ON+ frekvensomformere optimalt egnet for integrering i IIoT-miljøer. Utstyret inkluderer også et diagnosegrensesnitt, M12-tilkoblinger for sensorer og aktuatorer og, med NORDAC ON+, et ekstra protokollbasert kodergrensesnitt som er godt beskyttet mot forstyrrelser.

Økonomisk plug-and-play-løsning
De plassbesparende desentraliserte inverterne kan integreres perfekt i transportbåndsystemer, noe som reduserer ledningsarbeidet betydelig sammenlignet med sentraliserte frekvensomformere. De pluggbare tilkoblingene gjør NORDAC ON/ON+ til en økonomisk plug-and-play-løsning for intralogistikkapplikasjoner. Inverterne egner seg for direkte motormontering eller for veggmontering.

Som med alle NORD frekvensomformere er NORDAC ON/ON+ utstyrt med en kraftig PLS for funksjoner nær frekvensomformeren. Den kan behandle data fra tilkoblede sensorer og aktuatorer, initiere kontrollsekvenser og kommunisere stasjons- og applikasjonsdata til kontrollsenteret, nettverkskomponenter eller til skylagring.

Valgfrie utvidelser
Følgende utvidelser er tilgjengelige for NORDAC ON omformere: Funksjonelle sikkerhetsfunksjoner som STO, interne bremsemotstander for dynamiske start/stopp-prosesser, og en integrert bremsekontroll, som styrer motorholdebremsen uten slitasje og sikrer pålitelig holding av stoppposisjonen kl. stillestående, for eksempel i skråtransportører.

Dens temperaturtoleranser fra -30 ° til +40 ° C, gjør NORDAC ON-serien også egnet for dypfrysing.

NORD-baggage-transport crop

NORD DRIVESYSTEMS på interflyplass Europa Effektiv drivteknologi for bagasjehåndtering

Enten du sjekker inn, sorterer, høyhastighetstransport eller gjenvinning av bagasje – NORD DRIVESYSTEMS tilbyr passende kjøreløsninger for alle bagasjehåndteringsapplikasjoner. Av og til transporteres bagasjegjenstander av varierende vekt over lange avstander og med ujevne mellomrom.

Ragasco - Effektivare lagerstyrning och mindre svinn crop

Effektiv lagerstyring og redusert svinn med HxGN EAM

Hexagon Ragasco, verdensledende produsent av kompositt gassbeholdere, har oppnådd stor suksess gjennom effektiv og automatisert produksjon med minimal nedetid. Prevas har bistått med implementering av lagerstyring i HxGN EAM. 

UR Kameleon[1]

Stor interesse for den nye roboten fra Universal Robots

Det er ikke hver dag det lanseres helt nye roboter i Norge, men 24. august var det folksomt i det splitter nye Kameleonhuset på Åros i Asker kommune. Da inviterte Kameleon Robotics til Norgeslansering av den helt nye samarbeidende roboten UR20 fra Universal Robots.

Dormer E55 - Power Tool Taps crop

Dormer Pramet tilbyr større utvalg av sporing, runde HSS-verktøy og vedlikeholdsløsninger

Dormer Pramet utvider produktporteføljen for sporing og avstikking og introduserer nye HSS-bor, gjengetapper og vedlikeholdsverktøy med høstens produktlansering.