Fuglesangs-pumpesystem crop

Arundo CPM muliggjør også tilstandsbaserte varsler til bestemte brukere

Fuglesangs digitaliserer sine pumper sammen med Arundo Analytics

Arundo Analytics (Arundo) er et programvareselskap som jobber med “Advanced Analytics” i tungindustrien. Arundo Analytics og Fuglesangs har sammen utviklet et skybasert og generisk konsept for smarte pumper og annet industrielt utstyr som vi kaller Arundo CPM for “Condition and Performance Monitoring”

Systemet ble demonstrert på et arrangement hos Fuglesangs i forbindelse med lanseringen av Subsea Valley som et Norsk Centre of Expertise (NCE). Arundo og Fuglesangs viste der hvordan CPM gir den første ende-til-ende system for sanntidsanalyse pumpe i skyen, basert på de siste fremskritt i sensorteknologi, databehandling, sky programvare, og maskinlæring. Olje og Energiminister Terje Søviknes fikk teste systemet selv og var interessert i hvordan teknologien muliggjør nye businessmodeller for industrien.

Arundo CPM muliggjør også tilstandsbaserte varsler til bestemte brukere via SMS eller e-post. Noe som det snakkes mye om, om dagen, er kunstig intelligens og maskinlæring. Som nevnt over så muliggjør systemet å gjøre prediktive analyser på datastrømmen, og en type maskinlæringsalgoritmer som kan ha stor verdi for kunder er anomalideteksjon. Arundo’s anomalideteksjon er basert på automatisk identifisering av forskjellige operasjonsmodi i historisk data, som dermed bygger opp en dyp forståelse av systematferd på tvers av grupper av sensorer. Den trente modellen gjøres tilgjengelig som en virtuell sensor i CPM Dashboard som så kan gi alarmer når nye tilstander eller feilmodi oppstår i systemet.

For ytterligere informasjon se; http://www.fuglesangs.no/fuglesangs-digitaliserer-sine-pumper-sammen-med-arundo-analytics/  

egmaintenance-havlandet crop

Havlandet Havbruk AS og EG Maintenance utvider samarbeid om vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance.  Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter.

670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

OO Logistikksenter Ålesund crop

Otto Olsen AS styrker sin markedsposisjon gjennom overtakelse av Parker Hannifin logistikksenter i Ålesund

Otto Olsen AS, en ledende leverandør innen tekniske løsninger og produkter i Norge, kunngjør med glede overtakelsen av Parker Hannifin logistikksenter i Ålesund. Denne overtagelsen vil ytterligere styrke Otto Olsen AS sin tilstedeværelse i det norske markedet. Transaksjonen forventes å bli avsluttet 30. april 2024.

GH_mvest crop

Havlandet Havbruk AS signerer avtale med EG Maintenance for effektiv administrasjon av vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance. Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter. Derfor har Havlandet Havbruk og EG Maintenance nå signert en avtale for implementering av EG Maintenance-systemet.