ABB vedlikehold crop

Skytjenesten skaper forutsigbarhet

Gjør drift og vedlikehold forutsigbart med ABB Ability™ Asset Manager

Asset Manager hjelper deg til å utføre drift- og vedlikeholdsarbeid ofte nok til å ivareta sikkerhet, produksjon og oppetid, og samtidig holde kostnadene bærekraftig for bedriften. ABB Ability™ Asset Manager er en toppmorderne skytjeneste for å optimalisere drift og vedlikehold.

Hvis du ønsker en demonstrasjon kontakt ABB. Skytjenesten er et verktøy som hjelper deg til å utføre drift- og vedlikeholdsarbeid ofte nok til å ivareta sikkerhet, produksjon og oppetid, og samtidig holde kostnadene bærekraftig for bedriften. Via din tilgjengelige nettleser kan du og annet nøkkelpersonell få full oversikt over det elektriske anlegget, hvor som helst og når som helst.

Asset Manager henter ut sanntidsdata fra utstyr i lavspennings- og mellomspenningsanlegg og sørger for at riktig informasjon kommer til riktig person til riktig tid. Skytjenesten skaper forutsigbarhet slik at du kan være i forkant ved bestilling av service, reservedeler og planlegging av nedstenging. For luftbrytere av typen Emax 2, som ofte har en svært kritisk funksjon i anlegget, tilbyr vi i tillegg helsetilstandsovervåking for prediktivt vedlikehold. Basert på avanserte algoritmer og målinger beregnes neste anbefalte servicedato. Det er mye som kan påvirke utstyret i anlegget og miljøet rundt bryteren er absolutt en viktig faktor å ta hensyn til. Bare ta en titt på bildet under.

ABB har en bred produktportefølje som utfører sanntidsmålinger og kan, over Modbus TCP og Modbus RTU, kontinuerlig dele data med skytjenesten. Du vil dermed få et øyeblikksbilde av anleggets helsetilstand, og etter hvert ha en viktig kilde til detaljert historikk for videre planlegging. Brukergrensesnittet til skytjenesten er designet slik at du enkelt får visualisert de dataene du ønsker. Ved å sette opp ditt eget dashbord kan du og andre brukere selv bestemme hvilke data som skal fremheves. Dashbordet settes sammen av moduler, også kalt widgets, slik at du kan skreddersy visningsbildet til å gi riktig informasjon som passer for deg og dine arbeidsoppgaver. Via dashbordet kan du raskt utføre nødvendige tolkninger og analyser for videre arbeid. Skytjenesten har flere titalls moduler du kan velge mellom og noen av disse er spesielt designet for overvåking av helsetilstanden til utstyret ute i anlegget. Bildet under viser et utdrag av disse modulene.

Vi i ABB har utviklet Asset Manager for å gi deg full oversikt over ditt lavspennings- og mellomspenningsanlegg slik at du kan optimalisere drift og vedlikehold, og holde bedriften konkurransedyktig i et krevende marked. Skytjenesten vil skape forutsigbarhet, informere riktig personell til riktig tid og gjøre det lettere å forvalte tilgjengelige ressurser på en fornuftig måte.

Det er lett å komme i gang, den eneste maskinvaren du trenger er en gateway til skytjenesten som kan settes opp på få minutter. Her har man to alternativer, enten integrerbar kommunikasjonsmodul for kompaktbrytere og luftbrytere eller ekstern gateway som i tillegg støtter andre ABB produkter.

 

Parker slange crop

Nye ultrahøytrykksslanger fra Parker forlenger levetiden ved høytrykksspyling

Resultatet er at farlige kontaminanter ikke blir luftbårne

Anlegg, skipsbygging og generell industri kan dra nytte av PFX30-50, som er klassifisert med et arbeidstrykk på opptil 301 MPa.Parker Hannifin lanserer PFX30-05, en DN8 ultrahøytrykksslange som gir forbedret levetid til bruk ved høytrykksspyling på industrinivå på tvers av sektorer, inkludert anlegg og skipsbygging.

Les mer
Otto Olsen Schaeffler crop

Otto Olsen AS er sertifisert forhandler av lagringer fra Schaeffler

Otto Olsen AS inngår samarbeid med Schaeffler Norge AS og starter salg og lagerhold av et bredt sortiment av lagringer fra Schaeffler, primært INA og FAG produkter. Selskapet har allerede mange års erfaring med lagringsløsninger tilpasset de fleste industrisegment. 

Les mer
Skydda arbeidstøy crop

Dette er arbeidstøyet du kan bruke på trening

To merkevarene har utviklet meget funksjonelle og komfortable plagg

- Med behagelig komfort og maksimal bevegelsesfrihet er dette klær som er en drøm å ha på seg, spesielt på varme dager, sier Karoline Klatran, markedssjef i Skydda Norge. I samarbeid med det kjente treningsmerket CLN Athletics har L.Brador lansert en kolleksjon med kvalitetsplagg som passer perfekt både for jobb og treningsøkter.

Les mer
Aqua crop

Renere, friskere og grønnere

På årets Aqua Nor som arrangeres denne uken er størst oppmerksomhet rettet mot produksjonsløsninger som gir friskere fisk og reduserer råvareforbruket. Miljøpåvirkningene skal reduseres og mange prosesser elektrifiseres. Stadig flere leverandører retter sin oppmerksomhet mot oppdrettsnæringen, som forventes å ha fortsatt god vekst.

Les mer