Goodtech Veitech crop

Er en del av det store ombyggingsprosjektet

Goodtech vinner ny kontrakt med Veitech AB

Goodtech sin miljøsystemspesialist Goodtech Environmental Solutions AB fortsetter å bidra med utslippsreduksjon og kapasitetsøkning i kundeprosjekter. Goodtech har fått fornyet tillit fra Veidekkes datterselskap Veitech AB, hvor Goodtech skal levere prefabrikkerte rørsystemer til Himmerfjärdsverket sør for Stockholm i Sverige.

Verdien på kontrakten er omlag 9,2 MSEK. Leveransen er en del av det store ombyggingsprosjektet som pågår ved Himmerfjärdsverket, hvor Sveriges største renseanlegg bygges om samtidig som driften pågår som normalt.

Goodtech har lang erfaring med tilsvarende leveranser, der selskapets kompetanse på rørsystemer og prosjektledelse setter seg mål om å halvere utslippene til det eksisterende anlegget og samtidig øke produksjonskapasiteten.

Goodtech sin regionsleder på Åland, og daglig leder i Goodtech Environmental Solutions AB sier følgende om kontraktstildelingen: «Vi er glade for å kunne fortsette vårt tette samarbeid med Veitech, og ser frem til å fortsette å levere høyklasses rustfrie produkter fra vårt produksjonsanlegg her på Åland».

Roar Søvik crop

Innomotics – Lansering av en ny ledende motor og store drifter selskap

Et nytt, ledende selskap for motorer og store drivenheter skal hete Innomotics. Under dette navnet kombinerer Siemens sine forretningsaktiviteter innen lav- til høyspenningsmotorer, girmotorer, mellomspenningsomformere og motorspindler.

Les mer
SAP SAPPHIRE 2023, Orlando, USA

SAP introduserer nye AI-funksjoner på SAP Sapphire 2023

Inkluderer nå nye AI-baserte funksjoner

I forbindelse med konferansen SAP Sapphire 2023 i Orlando, Florida har SAP presentert en rekke AI-relaterte nyheter og samarbeid. SAP Business AI kan tas i bruk i hele organisasjonen, og kan eksempelvis brukes til å skape personaliserte kundeinteraksjoner, forbedre innkjøp, utvikle talenter og håndtere usikkerheter.

Les mer
Smartest 2023 crop

Glencore Nikkelverk kåret til Norges smarteste industribedrift 2022

I tøff konkurranse med en rekke norske industrieventyr, er Kristiansand-bedriften Glencore Nikkelverk kåret til Norges smarteste industribedrift 2022. Statssekretær Elisabeth Sæther overrakk prisen under «Industrikonferansen 2023» som ble arrangert av Norsk Industri i Oslo, 9. mai.

Les mer
Næringssted crop

Norge som næringssted

Norge vist seg å være en pålitelig partner for Tyskland, sier Michael Kern

Norsk-Tysk Handelskammer har nylig gjennomført den årlige konjunkturundersøkelsen blant medlemmer og kontakter innen norsk og tysk næringsliv. Sammenlignet med fjorårets undersøkelse vurderer selskapene dagens situasjon som positiv, men ser mye mer kritisk på utviklingen de neste tolv månedene enn i fjor. 

Les mer