unknown

Overføring av ansatte, materiell, utstyr og kontrakter vil starte umiddelbart

IKM HVAC kjøper Norasol’s HVAC avdeling

HVAC avdelingen til Norasol AS som IKM nå overtar består av elleve godt kvalifiserte personer med pågående oppdrag i inn og utland. Oppkjøpet inkluderer også materiell og utstyr tilhørende avdelingen.

«Dette oppkjøpet vil styrke oss bra som selskap og gjør at vi nå kan tilby enda flere tjenester til våre kunder og da særlig innen ferdigstillelse og inneregulering (commissioning). Vi vil med dette oppkjøpet bli en mer komplett leverandør til markedet og ikke minst få bedre innpass hos gamle og nye kunder» sier en fornøyd Torger Salte, daglig leder i IKM HVAC.

Overføring av ansatte, materiell, utstyr og kontrakter vil starte umiddelbart og forventes ferdigstilt i løpet av mars måned.

IKM HVAC AS

IKM HVAC AS er en av Norges ledende leverandører av HVAC utstyr og tjenester til on- og offshore markedet. Vi har egen produksjon av rustfritt HVAC utstyr som tilfredsstiller de strengeste krav fra kunder og myndigheter nasjonalt og internasjonalt. De siste årene har vi utført en rekke større prosjekter både nasjonalt og internasjonalt.

Vi har en fleksibel service avdeling som utfører vedlikehold, modifikasjoner og oppgraderinger på HVAC utstyr så vel som rens av kanaler og bysser.

IKM Gruppen
IKM er en multidisiplin leverandør til olje- og offshoreindustrien der vekst er et satsningsområde: vekst i omsetning, vekst i fortjeneste og vekst i antall leverte tjenester og produkter.

IKM vil fortsette med nyetableringer, oppkjøp og allianser, slik at vi stadig utvikler oss som en kvalitetsleverandør.

IKM Gruppen sysselsetter i dag ca. 2450 ansatte og har en budsjettert omsetning for 2020 på 4,2 milliarder NOK. IKM består av to juridiske konsern, IKM Gruppen og IKM Invest AS

 

Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad. 

OO Logistikksenter Ålesund crop

Otto Olsen AS styrker sin markedsposisjon gjennom overtakelse av Parker Hannifin logistikksenter i Ålesund

Otto Olsen AS, en ledende leverandør innen tekniske løsninger og produkter i Norge, kunngjør med glede overtakelsen av Parker Hannifin logistikksenter i Ålesund. Denne overtagelsen vil ytterligere styrke Otto Olsen AS sin tilstedeværelse i det norske markedet. Transaksjonen forventes å bli avsluttet 30. april 2024.

Bygger verdens grønneste sinkverk

Bygger verdens grønneste sinkverk

I industribygda Odda er Fastlands-Norges største industriprosjekt, med en samlet investeringsramme på 850 millioner euro, nå i ferd med å realiseres. – Boliden har lagt 850 millioner Euro på bordet og bygger nå verdens grønneste sinkverk i Odda.

MDV 01 2024 kolasj crop

Min Drift & Vedlikehold 01 2024 er publisert

Redaksjonen får tilsendt en mengde nyheter innen alle fagfelt, hvor KI er hovedtema. Vedlikeholdsfeltet er intet unntak. I noen utstrekning blir vedlikeholdsarbeidet endret når KI blir en del av det daglige arbeidet. For det første vil man få mer data som grunnlag for å ta beslutninger. Det viktige i denne sammenheng er å ha god kvalitet på dataene.