TomErik crop

Integrasjon mellom menneske og teknologi er tettere enn noensinne

Teknologiutviklingen gir nå løsninger hvor integrasjon mellom menneske og teknologi er tettere enn noensinne. Denne utviklingen gir helt nye muligheter for å effektivisere både operatørenes og ekspertenes arbeidssituasjon. Nye løsninger gir de som arbeider ute i felt direkte tilgang til informasjon de tidligere ikke hadde.

I tillegg forsterkes disse trendene med kunstig intelligens. Dess mer avansert bearbeidet data en medarbeider får presentert, jo bedre kan vedkommende utnytte sin egen erfaring og kompetanse.  Det er tre hovedtrender innen visualisering av data;

  • økt digitalisering og forbedret skykommunikasjon,
  • integrerte løsninger for prediktivt vedlikehold og kontakt med felt
  • Ulik brukertilgang for de ulike brukergruppene (med forbedret brukergrensesnitt)

Nå lanseres systemer med bruk av siste nytt innen teknologi med løsninger fra Edge til Cloud.

Les hele artikkelen her; https://joom.ag/942C/p30

Parker slange crop

Nye ultrahøytrykksslanger fra Parker forlenger levetiden ved høytrykksspyling

Resultatet er at farlige kontaminanter ikke blir luftbårne

Anlegg, skipsbygging og generell industri kan dra nytte av PFX30-50, som er klassifisert med et arbeidstrykk på opptil 301 MPa.Parker Hannifin lanserer PFX30-05, en DN8 ultrahøytrykksslange som gir forbedret levetid til bruk ved høytrykksspyling på industrinivå på tvers av sektorer, inkludert anlegg og skipsbygging.

Les mer
Otto Olsen Schaeffler crop

Otto Olsen AS er sertifisert forhandler av lagringer fra Schaeffler

Otto Olsen AS inngår samarbeid med Schaeffler Norge AS og starter salg og lagerhold av et bredt sortiment av lagringer fra Schaeffler, primært INA og FAG produkter. Selskapet har allerede mange års erfaring med lagringsløsninger tilpasset de fleste industrisegment. 

Les mer
Skydda arbeidstøy crop

Dette er arbeidstøyet du kan bruke på trening

To merkevarene har utviklet meget funksjonelle og komfortable plagg

- Med behagelig komfort og maksimal bevegelsesfrihet er dette klær som er en drøm å ha på seg, spesielt på varme dager, sier Karoline Klatran, markedssjef i Skydda Norge. I samarbeid med det kjente treningsmerket CLN Athletics har L.Brador lansert en kolleksjon med kvalitetsplagg som passer perfekt både for jobb og treningsøkter.

Les mer
Aqua crop

Renere, friskere og grønnere

På årets Aqua Nor som arrangeres denne uken er størst oppmerksomhet rettet mot produksjonsløsninger som gir friskere fisk og reduserer råvareforbruket. Miljøpåvirkningene skal reduseres og mange prosesser elektrifiseres. Stadig flere leverandører retter sin oppmerksomhet mot oppdrettsnæringen, som forventes å ha fortsatt god vekst.

Les mer