KUKA Elin Michael crop

KUKA styrker organisasjonen sin med to nye ansatte

KUKA Nordic fortsetter å utvikle organisasjonen sin og ansetter to nye medarbeidere – Micael Amandusson som Channel Manager og Elin Hybert som Software Application Engineer.

Micael Amandusson har lang erfaring innen automasjonsområdet, og i stillingen som Channel Manager skal han hjelpe KUKA Nordics systempartnere med å oppnå økte markedsandeler ved hjelp av nye produkter og tjenester.

– Micaels inngående, forretningsrettede automasjonskompetanse vil bidra til fortsatt positiv utvikling for KUKA Nordic og systempartnerne våre, sier KUKA Nordics salgssjef Joacim Lorentsson.

– Jeg håper at jeg med erfaringen min innen industri generelt og automasjon spesielt, kan bistå partnerne våre med å utvikle forretningene sine. Ny teknologi og programvare åpner for nye produkter og tjenester som vi alle kommer til å ha nytte av, sier Micael Amandusson.

Elin Hybert har tidligere arbeidet som servicetekniker ved KUKA Nordic og har i ettertid utdannet seg til sivilingeniør ved Chalmers innen automasjon og mekatronikk, med en master i Production Engineering. I stillingen som Solution Application Engineer skal Elin hjelpe kundene med å få oppfylt behovet for teknisk kompetanse innen tekniske konsepter, blant annet på områdene mobile plattformer, kollaborative roboter, visjonsteknologi med mer.

– Med automasjonskunnskapen fra Chalmers samt tidligere erfaring med robotløsninger og applikasjonsområder fra KUKA, vil jeg kunne bidra med en dypere kompetanse i forbindelse med KUKAs spesifikke automasjonsløsninger. Jag ser frem til å sette kunnskapen min ut i livet og å være en del av utviklingen av automasjonsteknologi i Norden, sier Elin Hybert.

– Med rekrutteringen av Elin styrker KUKA Nordic både kompetansen og tilbudet når det gjelder smart robotautomasjon, noe som igjen vil tilføre kundene verdi i form av teknisk støtte i nye prosjekter, konstaterer Joacim Lorentsson.

Om KUKA Nordic Norway

KUKA er et globalt automatiseringsselskap med omsetning på rundt 3,2 milliarder euro og omtrent 14 200 ansatte. Som en av verdens ledende leverandører av intelligente automatiseringsløsninger tilbyr KUKA kundene alt de trenger fra en enkelt kilde: fra roboter og celler til helautomatiserte systemer i de fleste markeder slik som, bilindustri, elektronikk, generell industri, forbruksvarer, e-handel / detaljhandel og helsesektoren. Konsernet har hovedkontor i Augsburg, Tyskland.

 

Prevas Ingar Evjen crop

Ny salgsleder i Prevas Norge

Ingar Evjen

Prevas AS har fra 1.november 2023 ansatt Ingar Evjen (58), som salgsleder. Ingar begynte sin yrkesaktive karriere som pc-teknikker i Norsk Data, og har lang erfaring fra it-bransjen. Han har dessuten mer enn 25 års erfaring fra Norge og Nederland med salg av software-løsninger mot en rekke bransjer.

Nesscco Marius (002) crop

Nessco ønsker velkommen en ny produktsjef

Nessco, en ledende leverandør av trykkluftløsninger i Norge, har ansatt ny produktsjef for kompressor og etterbehandling. Marius E. Aasheim har en mastergrad i ingeniørvitenskap fra NTNU

Servi Bendek crop

Styrker ledergruppen i Servi Group med ny operativ rolle

Tidlig i mai tiltrådte Bendek Maartmann-Moe som Servi Groups COO (Chief Operating Officer). Den nyopprettede rollen øker kapasiteten i ledelgruppen og vil skape mer plass til daglig drift og fremtidsplanlegging. Maartmann-Moe vil jobbe tett med CEO, Tom-Arne Solhaug og ledergruppen for å sørge for at alt går knirkefritt i det daglige, samtidig som han vil bidra med å utvikle organisasjonen på lang sikt.

Les mer
Gjennvinning Ralf Schöpwinkel crop

Ralf Schöpwinkel blir CEO i nytt plastgjenvinningsselskap

Quantafuel og Geminors nyopprettede selskap, Polynate – Circular Plastic Solutions, har som ambisjon å bli en ledende aktør innen gjenvinning av plast i Norden og Storbritannia. Selskapet skal ledes av Ralf Schöpwinkel, som kommer fra Geminor med 25 års bransjeerfaring i sekken. 

Les mer