Vasskbart PC crop

En gjennomsnittlig arbeidsplass kan inneholde 400 ganger flere bakterier enn et

Lanserer vaskbart PC-tilbehør for å hjelpe bedrifter med å gjenåpne arbeidsplassen på en trygg måte

Hygiene og sikkerhet er en topp prioritet for bedrifter og ansatte når vi nå begynner å komme tilbake til kontoret. Mange bedrifter og organisasjoner reduserer størrelsen på kontorlokalene og velger delte og hybride løsninger for minimal miljøpåvirkning, hvor det er praktisk mulig.

Å ha datarelatert utstyr og tilbehør som er kvalitetsmessig godt nok til å rengjøres med standard rengjøringsprodukter er ikke bare praktisk, men nødvendig. Kensingtons Pro Fit® vaskbart kablet tastatur og mus er nå tilgjengelig for sømløst å passe inn i nye kontormiljøer og understøtte bedrifters retningslinjer for en forsterket hygiene og beskyttelse av ansatte.

Da en gjennomsnittlig arbeidsplass kan inneholde 400 ganger flere bakterier enn et toalettsete¹, er det viktigere enn noen gang å kunne rengjøre datatilbehør. Både Kensington Pro Fit® vaskbart kablet tastatur og Pro Fit® vaskbar kablet mus tåler trygt å senkes ned i vann (så lenge USB -kontakten holdes tørr) og hyppig bruk av rensespray, noe som betyr at bakterier og virus ikke spres gjennom deling av kontorutstyr.

Tastatur og mus er en av de fem mest utsatte områder for krysskontaminering av dataprodukter og tilbehør, noe som gjør det viktig at de rengjøres regelmessig. Den vaskbare designen motstår søl og gjør rengjøringen enkel, tåler trygt å bli senket ned i vann eller hyppig bruk av rensespray.

NORD-SAFOMI crop

Teknisk innovasjon for blande- og røreprosesser

Gir en fleksibel enhet med lavt vedlikeholdsbehov.

NORD DRIVESYSTEMS har utviklet en effektiv kombinasjon til bruk i blande- og røreprosesser: MAXXDRIVE®-industrigirene med den nye SAFOMI-IEC-adapteren er spesialutviklet for blandemaskiner. Den gir bedre driftssikkerhet og reduserer behovet for utskiftning av slitedeler. 

Les mer
MDV 05 21 kolasj crop

Min Drift og Vedlikehold 05 2021 er publisert

Industrien kan yte en stor innsats i arbeidet med å redusere utslippet av klimagasser. Noe mer en 20 prosent av utslippene skyldes industrien, transport totalt står for om lag 30 prosent. Mye kan gjøres med å effektivisere produksjonen, slik at energi og råvare forbruket reduseres. Det er god økonomi. Innen dette feltet har industrien kontinuerlig gjort en innsats og dette arbeidet vil få økt oppmerksomhet i årene som kommer.

Les mer
Ørn ServiceBook_application crop

Ørn Software presenterer freemium versjon av ServiceBook

full oversikt og kontroll over alle bygninger og objekter, aktiviteter og avvik

ServiceBook fra Ørn Software er et effektivt verktøy for planlegging, oppfølging og utføring av alle typer kontroller i eiendomsforvaltning. Egendefinerte sjekklister sørger for god kvalitet og gode rapporter. Nå lanserer Ørn en basisversjon av programvaren helt uten kostnader.

Les mer
Kiwa tank crop

Trygg drift av svovelsyretank krever jevnlig kontroll

Tankforskriften og en rekke andre lover og forskrifter griper inn i virksomheten

Kjemikaliedistributøren Acinor AS drifter blant annet en tankterminal for svovelsyre på Øra industriområde i Fredrikstad. Svovelsyretanken ble nylig inspisert av Kiwa, en inspeksjon som ifølge myndighetskrav skal foretas hvert femte år.

Les mer