SKF smøring crop

Løsninger for vedlikeholdssmøring

Med rett smøring kan man øke oppetid på maskinene og produktiviteten. Feil smøring er årsak til omlag 40 prosent av alle tilfeller av for tidlig lagerhavari.

Rett smøring av lagrene kan hindre at lageret slites ut for tidlig og at maskiner må tas ut av drift for vedlikehold. Rett vedlikeholdssmøring kan også bidra til økt energieffektivitet. SKF har kompetanse om vedlikeholdssmøring og bistår med å finne gode løsninger for å øke maskinparkens oppetid og for å øke produktiviteten.

SKFs løsninger for vedlikeholdssmøring omfatter smørefett til allment bruk, speialsmørefett, et-punkts smørsystemer og store anlegg for smøring av hele fabrikker. Ved å velge SKF nyter du godt av vår kompetanse innen lagringer, tetninger, tilstandskontroll og vår kunnskap on tribologi – (læren om friksjon, slitasje og smøring). 

SKF tilbyr teknisk rådgivning og online tjenester – som hjelper til med å velge rett smørefett, rett fettmengde, smørefrekvens, planlegging av smørerunder og overvåkning. Lenken nedenfor gir tilgang til mer informasjon – tilgjengelig på engelsk eller svensk.

For ytterligere informasjon, se; https://nordic.promo.skf.com/acton/fs/blocks/showLandingPage/a/14804/p/p-0156/t/page/fm/0 

Parker slange crop

Nye ultrahøytrykksslanger fra Parker forlenger levetiden ved høytrykksspyling

Resultatet er at farlige kontaminanter ikke blir luftbårne

Anlegg, skipsbygging og generell industri kan dra nytte av PFX30-50, som er klassifisert med et arbeidstrykk på opptil 301 MPa.Parker Hannifin lanserer PFX30-05, en DN8 ultrahøytrykksslange som gir forbedret levetid til bruk ved høytrykksspyling på industrinivå på tvers av sektorer, inkludert anlegg og skipsbygging.

Les mer
Otto Olsen Schaeffler crop

Otto Olsen AS er sertifisert forhandler av lagringer fra Schaeffler

Otto Olsen AS inngår samarbeid med Schaeffler Norge AS og starter salg og lagerhold av et bredt sortiment av lagringer fra Schaeffler, primært INA og FAG produkter. Selskapet har allerede mange års erfaring med lagringsløsninger tilpasset de fleste industrisegment. 

Les mer
Skydda arbeidstøy crop

Dette er arbeidstøyet du kan bruke på trening

To merkevarene har utviklet meget funksjonelle og komfortable plagg

- Med behagelig komfort og maksimal bevegelsesfrihet er dette klær som er en drøm å ha på seg, spesielt på varme dager, sier Karoline Klatran, markedssjef i Skydda Norge. I samarbeid med det kjente treningsmerket CLN Athletics har L.Brador lansert en kolleksjon med kvalitetsplagg som passer perfekt både for jobb og treningsøkter.

Les mer
Aqua crop

Renere, friskere og grønnere

På årets Aqua Nor som arrangeres denne uken er størst oppmerksomhet rettet mot produksjonsløsninger som gir friskere fisk og reduserer råvareforbruket. Miljøpåvirkningene skal reduseres og mange prosesser elektrifiseres. Stadig flere leverandører retter sin oppmerksomhet mot oppdrettsnæringen, som forventes å ha fortsatt god vekst.

Les mer