Min drift og vedlikehold nr 650

Erfaringene er kun positive. Antall lesere i vårt andre tidsskrift har økt mye

Min Drift og Vedlikehold nr. 01 2018 er publisert

Du har nå fått tilgang på et nytt tidsskrift, i heldigitalt format. Mange lesere liker papir, men vi i utgiverselskapet har flere års erfaring med digitalt tidsskrift. Erfaringene er kun positive. Antall lesere i vårt andre tidsskrift har økt og brukerne finner lettere frem til stoffet.

Det er erfarne personer som skal gi dere lesere aktuelt stoff. Redaksjonen har til sammen 40 års erfaring fra tekniske tidsskrifter. Vi har mer en seks års erfaring med hvorledes digitalt tidsskrift fungere, det inkluderer bruk av sosiale medier.

I dagens industrielle hverdag er det ikke mulig å unngå at vi publiserer stoff om digitalisering, Industrial Internet of Things og Industri 4.0 konseptet. Den fjerde industrielle revolusjon er i gang og bedriftene må finne sin egen vei inn i den nye hverdagen. Også innen dette feltet har vi god erfaring. Redaksjonen har fulgt utviklingen av Industri 4.0 konseptet og digitaliseringen på nært hold i mer enn seks år, fra mange trodde konseptet bare var en hype til vi i dag erfarer den enormt raske utviklingen.

En viktig bærebjelke for oss er samarbeidsavtalen med Norsk Forening for Vedlikehold. Vi er svært gald for den entusiastiske støtten vi har fått i utviklingen og praktiske arbeidet med å utvikle konseptet fra foreningen. Begge parter ser at vi kan være med på å utvikle hverandre. Utvikling vil stå sentralt i arbeidet med å gi dere lesere et så godt tilbud som mulig.

Du kan laste ned tidsskriftet her.

egmaintenance-havlandet crop

Havlandet Havbruk AS og EG Maintenance utvider samarbeid om vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance.  Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter.

670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

OO Logistikksenter Ålesund crop

Otto Olsen AS styrker sin markedsposisjon gjennom overtakelse av Parker Hannifin logistikksenter i Ålesund

Otto Olsen AS, en ledende leverandør innen tekniske løsninger og produkter i Norge, kunngjør med glede overtakelsen av Parker Hannifin logistikksenter i Ålesund. Denne overtagelsen vil ytterligere styrke Otto Olsen AS sin tilstedeværelse i det norske markedet. Transaksjonen forventes å bli avsluttet 30. april 2024.

GH_mvest crop

Havlandet Havbruk AS signerer avtale med EG Maintenance for effektiv administrasjon av vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance. Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter. Derfor har Havlandet Havbruk og EG Maintenance nå signert en avtale for implementering av EG Maintenance-systemet.