IFS nettpartner crop

Selskapet har nylig levert en rekke høyprofilerte prosjekter

Nettpartner velger IFS Field Service Management

IFS-løsningen vil sørge for at serviceteknikerne fullfører flere oppdrag på første forsøk hos Norges største entreprenør innen elektrisk infrastruktur, i tillegg til å redusere tid brukt på reise og forberedelser.

Forretningssystemleverandøren IFS, kunngjør at Nettpartner, landets ledende entreprenør innen elektrisk infrastruktur for kraftforsyning, bredbånd og jernbane, har valgt å ta i bruk IFS Field Service Management™ (FSM). Nettpartner arbeider innen hele verdikjeden, fra prosjektering og bygging, til vedlikehold, oppgradering og kontroll/tilsyn. Selskapet har nylig levert en rekke høyprofilerte prosjekter som blant annet Zephyr, landets største vindmøllepark, og installasjonen av Europas største ladestasjon, på oppdrag fra Tesla.

For å videreutvikle sin ledende posisjon, ønsker Nettpartner å gi sine serviceteknikere toppmoderne verktøy. I den anledning har de valgt IFS FSM som deres nye sentrale service management plattform.

Vi har opplevd en enorm vekst siden oppstarten i 2006. Det har økt behovet for bedre verktøy som kan sikre god inntjeningsevne og kundetilfredshet. I dag er digitale verktøy like viktig som skiftenøkkelen i beltet. De gir muligheter for å optimalisere, forutse og bistå våre serviceteknikere i gjennomføringen av deres arbeidsoppgaver. IFS Field Service Management hjelper dem å oppnå et vellykket resultat på første forsøk. Det vil føre til at teknikerne kan gjøre flere oppdrag, med bedre presisjon og samtidig skape fler fornøyde kunder, sier Arild Borgersen, daglig leder i Nettpartner.

IFS Field Service Management er en verdensledende løsning som vil bistå Nettpartner med følgende:

  • Ressursstyring av personell og utstyr
  • En ny mobilklient
  • Forbedret håndtering av større utstyr
  • Booking og koordinering av underleverandører

Vi er glade for at Nettpartner har valgt løsningen vår til å bistå dem i noen av landets viktigste infrastrukturprosjekter. Vår ledende feltserviceløsning brukes nå en rekke forskjellige kunder over hele verden og blir dermed ett åpenbart valg for selskaper med komplekse service behov. Vi ser frem til å jobbe videre med Nettpartner og bistå de med å levere fantastisk kundeservice, sier Elni Kulmer, Head of IFS Scandinavia.

Les mer om hvordan IFS støtter service-selskap: www.ifsworld.com/no/bransjer/serviceleverandorer

Om Nettpartner

Nettpartner bygger, drifter og vedlikeholder infrastruktur innen strøm, bredbånd og jernbane. Først etablert i 2006, med alle underselskaper, inkluderer nå bedriften omtrent 500 ansatte med en årlig omsetning på en milliard kroner. Selskapets hovedkvarter ligger rett utenfor Oslo, med lokalkontorer over hele Norge. http://nettpartner.no/

Om IFS

IFS™ utvikler og leverer forretningsløsninger til kunder over hele verden som produserer og distribuerer produkter, vedlikeholder anleggsmidler og driver service-orienterte bedrifter. Vår bransjekompetanse og våre løsninger sammen med vårt kundefokus har gjort oss til en anerkjent leder og en av de mest anbefalte tilbyderne innen vår sektor. Våre 3500 ansatte støtter mer enn ti tusen kunder over hele verden gjennom lokale kontorer og et voksende partnernettverk.  Mer informasjon er tilgjengelig på IFSworld.com

Følg oss på Twitter @IFSScandinavia og LinkedIn IFS Scandinavia

egmaintenance-havlandet crop

Havlandet Havbruk AS og EG Maintenance utvider samarbeid om vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance.  Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter.

670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

OO Logistikksenter Ålesund crop

Otto Olsen AS styrker sin markedsposisjon gjennom overtakelse av Parker Hannifin logistikksenter i Ålesund

Otto Olsen AS, en ledende leverandør innen tekniske løsninger og produkter i Norge, kunngjør med glede overtakelsen av Parker Hannifin logistikksenter i Ålesund. Denne overtagelsen vil ytterligere styrke Otto Olsen AS sin tilstedeværelse i det norske markedet. Transaksjonen forventes å bli avsluttet 30. april 2024.

GH_mvest crop

Havlandet Havbruk AS signerer avtale med EG Maintenance for effektiv administrasjon av vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance. Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter. Derfor har Havlandet Havbruk og EG Maintenance nå signert en avtale for implementering av EG Maintenance-systemet.