Norclean crop

Service hos et sertifisert serviceverksted, gir 1 års forlenget garanti

Norclean blir Skyddas nye servicepunkt

Nå har vi endelig fått på plass et sertifisert Sundström-verksted i Midt-Norge. Det sparer både tid og penger for bedriftene i denne delen av Norge, sier Karoline Klatran, markedssjef i Skydda Norge. I samarbeid med ​Norclean AS i Molde kan Skydda Norge nå tilby service på åndedrettsvern i Midt-Norge.

Heidi Finnøy, leder for salg og markedsføring i Norclean AS, forteller at den nye serviceavtalen gir mange fordeler for kunden.

- Det er absolutt anbefalt å ta en servicesjekk en gang i året for at produktene skal vare så lengst som mulig og dette gir også utvidet garanti, forklarer hun. 

- Spar tid og penger

Ved å foreta årlig service hos et sertifisert serviceverksted, gis det 1 års forlenget garanti (inntil 3 år totalt).

- Vi har lang erfaring og og et stort utvalg. Med et sertifisert Sundström serviceverksted i Midt-Norge trenger man ikke lenger å bruke like lang tid som tidligere på å sende og bestille produkter. Kundene sparer også både tid og penger på å gjøre service og ikke minst sørge for godt vedlikehold i stedet for å bytte ut hele vifta, sier Heidi Finnøy.

​Hun understreker viktigheten av å bruke personlig verneutstyr slik som filter- og viftedrevne åndedrettsvern. Finnøy har inntrykk av at mange industriarbeidere er flinke til å bruke personlig verneutstyr, men at det er også mange som kunne vært enda flinkere. 

- Selv om man ikke nødvendigvis ser eller lukter partikler og gasser, så kan det være mye i lufta der man arbeider, påpeker salg- og markedsføringslederen.

Skaper trygget sammen

Norclean AS er et nisjefirma med skreddersydde produkter innen overflatebehandling, rengjøring og filtrering innen industri, skip og offshore. Selskapet har over 25 års erfaring i bransjen og har i flere år samarbeidet med Skydda. 

Med den nye serviceavtalen styrker de to bedriftene sitt samarbeid for å skape en tryggere hverdag på ulike arbeidsplasser. Samarbeidet bidrar også til at begge bedriftene kan bruke mer av hverandres kompetanse innen Sundström-produktene.

- Vi er godt fornøyde med å samarbeide med Skydda. Her får vi god og rask service i tillegg til at det er et bra oppdatert produktutvalg. Vi får også god informasjon om produktnyheter, sier Finnøy. 

- Både Skydda og Norclean ønsker å gi kundene best mulig oppfølging. Sammen vil vi bidra med råd og kompetanse, levere utstyr, og ta vedlikehold og service - noe som er en sikkerhet for kundene våre. Sammen skaper vi trygghet på arbeidsplassen, sier K b÷,løpå<Z  aroline Klatran, markedssjef i Skydda.

 

egmaintenance-havlandet crop

Havlandet Havbruk AS og EG Maintenance utvider samarbeid om vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance.  Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter.

670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

OO Logistikksenter Ålesund crop

Otto Olsen AS styrker sin markedsposisjon gjennom overtakelse av Parker Hannifin logistikksenter i Ålesund

Otto Olsen AS, en ledende leverandør innen tekniske løsninger og produkter i Norge, kunngjør med glede overtakelsen av Parker Hannifin logistikksenter i Ålesund. Denne overtagelsen vil ytterligere styrke Otto Olsen AS sin tilstedeværelse i det norske markedet. Transaksjonen forventes å bli avsluttet 30. april 2024.

GH_mvest crop

Havlandet Havbruk AS signerer avtale med EG Maintenance for effektiv administrasjon av vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance. Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter. Derfor har Havlandet Havbruk og EG Maintenance nå signert en avtale for implementering av EG Maintenance-systemet.