Max Emanuelson

En felles enhet for Norge, Sverige, Danmark, Finland og Baltikum

Norsk leder for store el-drifter i Norden

I forbindelse med en større omorganisering av Siemens AG 01. april 2019 og etableringen av Digital Industries og Smart Industries, ble tidligere Large Drives delt i to. 

En lavspent del (LV), hvor alle LV motorer og Drives er plassert, som ble organisert inn under Motion Control (MC) og en Large Drives Applications (LDA), hvor alle MV motorer, generatorer og Drives er plassert. I samme endring så ble Norge utnevnt som Lead Country og LDA Nordic ledes nå av Roar Søvik, som har hatt flere roller i Siemens sin produktbutikk frem til nå.

Søvik har også ledet denne enheten før, men nå altså en felles enhet for Norge, Sverige, Danmark, Finland og Baltikum. LDA er lagt inn under Portfolio Companies og Roar rapporterer direkte til HQ i Tyskland i sin nye rolle. Hovedmarkedene for LDA i Norge er O&G og Marine. I tillegg har LDA også en portefølje av testbeds (testjigger for motorer) som i all hovedsak selges i Sverige.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

Prevas Ingar Evjen crop

Ny salgsleder i Prevas Norge

Ingar Evjen

Prevas AS har fra 1.november 2023 ansatt Ingar Evjen (58), som salgsleder. Ingar begynte sin yrkesaktive karriere som pc-teknikker i Norsk Data, og har lang erfaring fra it-bransjen. Han har dessuten mer enn 25 års erfaring fra Norge og Nederland med salg av software-løsninger mot en rekke bransjer.

Nesscco Marius (002) crop

Nessco ønsker velkommen en ny produktsjef

Nessco, en ledende leverandør av trykkluftløsninger i Norge, har ansatt ny produktsjef for kompressor og etterbehandling. Marius E. Aasheim har en mastergrad i ingeniørvitenskap fra NTNU

Servi Bendek crop

Styrker ledergruppen i Servi Group med ny operativ rolle

Tidlig i mai tiltrådte Bendek Maartmann-Moe som Servi Groups COO (Chief Operating Officer). Den nyopprettede rollen øker kapasiteten i ledelgruppen og vil skape mer plass til daglig drift og fremtidsplanlegging. Maartmann-Moe vil jobbe tett med CEO, Tom-Arne Solhaug og ledergruppen for å sørge for at alt går knirkefritt i det daglige, samtidig som han vil bidra med å utvikle organisasjonen på lang sikt.

Les mer