Parker PTFE slange crop

Har mange fordeler takket være avansert design og optimaliserte materialer

Ny, avansert PTFE-slange fra Parker overgår begrensningene til andre typer slanger

Parker Hannifin lanserer 2030T-V70CON avansert PTFE-slange, utviklet av Polymer Hose Division Europe. Dette avanserte nye produktet er ideelt for en rekke krevende bruksområder, som for eksempel områder som involverer aggressive medier, høyt trykk, mekanisk stress, høy temperatur, korrosjon eller UV.

Andre typer slanger møter ofte begrensninger og svikter når de skal håndtere disse utfordringene.

Parkers nye PTFE-slangetype har mange fordeler takket være avansert design og optimaliserte materialer. Resultatet er en løsning som passer for selv de mest utfordrende bruksområder, som inkluderer industrielt maskineri for sprøytestøping og dekkpresser, i tillegg til transport- og terrengmaskiner, motorer samt systemer for væskeoverføring og -håndtering.

Den fullt kvalifiserte 2030T-V70CON-slangen tåler temperaturer fra -70 °C til +230 °C og er egnet for en rekke ekstreme bruksområder. Dessuten tilbyr den nye, avanserte PTFE -slangen utmerket kjemisk motstand, noe som gjør den egnet for flere krevende roller som involverer aggressive medier.

Av denne grunn er Parkers 2030T-V70CON utformet slik at den gir pålitelige ytelse med mange forskjellige typer medier. Faktisk er den nye, avanserte PTFE-slangen egnet for bruk med kjemikalier og gass samt hydrauliske oljer, vann, luft og damp.

Ytterligere fordeler inkluderer bruk av rustfritt stålfletting (grad 304) som forsterkningsmateriale, noe som betyr null rust i våte eller fuktige omgivelser, mens den lille bøyeradiusen gjør installasjon enklere og gjør slangen ideell for bruk i trange områder uten at den vrir seg.

Avslutningsvis er slangeinstallasjonsprosessen enkel og trygg takket være at koblingen er i ett stykke, som er krympet over hele hylselengden.,

Den nye avanserte 2030T-V70CON PTFE-slangen fra Parkers Polymer Hose Division Europe er tilgjengelig i åtte forskjellige diametere, fra 6 mm til 32,5 mm.

For mer informasjon, gå til: https://ph.parker.com/no/nb/convoluted-ptfe-hose-2030t-v70con

Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad. 

OO Logistikksenter Ålesund crop

Otto Olsen AS styrker sin markedsposisjon gjennom overtakelse av Parker Hannifin logistikksenter i Ålesund

Otto Olsen AS, en ledende leverandør innen tekniske løsninger og produkter i Norge, kunngjør med glede overtakelsen av Parker Hannifin logistikksenter i Ålesund. Denne overtagelsen vil ytterligere styrke Otto Olsen AS sin tilstedeværelse i det norske markedet. Transaksjonen forventes å bli avsluttet 30. april 2024.

Bygger verdens grønneste sinkverk

Bygger verdens grønneste sinkverk

I industribygda Odda er Fastlands-Norges største industriprosjekt, med en samlet investeringsramme på 850 millioner euro, nå i ferd med å realiseres. – Boliden har lagt 850 millioner Euro på bordet og bygger nå verdens grønneste sinkverk i Odda.

MDV 01 2024 kolasj crop

Min Drift & Vedlikehold 01 2024 er publisert

Redaksjonen får tilsendt en mengde nyheter innen alle fagfelt, hvor KI er hovedtema. Vedlikeholdsfeltet er intet unntak. I noen utstrekning blir vedlikeholdsarbeidet endret når KI blir en del av det daglige arbeidet. For det første vil man få mer data som grunnlag for å ta beslutninger. Det viktige i denne sammenheng er å ha god kvalitet på dataene.