Johnsen MW crop

Ny leder for systemer og løsninger hos Malthe Winje

Jim Martin Johansen(46) har tiltrådt stillingen som Manager System & Solutions i Malthe Winje Automasjon med hovedfokus på SCADA programvare fra ICONICS.

Jim Martin er sivil ingeniør ifra NTNU - Teknisk Kybernetikk. Han kommer ifra stillingen som Avd. sjef for prosjektavdelingen i Malthe Winje Automasjon, en avdeling på 50 prosjektingeniører som dekker flere markedsområder som byggautomasjon, samferdsel, vann - avløpsteknikk og energi.

Nøkkelkompetanse

Jim Martin har bred kunnskap innen elektro, automasjon og elkraftteknikk med fordypning i industrielle datasystemer. Han vil bidra med sin tekniske spisskompetanse innen overordnet driftskontroll med IKT- og ulike kommunikasjonsløsninger mangeårige erfaring med salg- og prosjektledererfaring for leveranser av store kompliserte automasjonsløsninger mot drifskritisk infrastruktur.

Arbeidsoppgaver

Jim Martin har med sin lange fartstid, siden 2006 i Malthe Winje en veldig god kunnskap om markedene og løsningene for SCADA programvare.

Malthe Winje har nylig overtatt som ICONICS (www.iconics.com ) sin salgskanal i Norge og produktporteføljen og videreutviklingen av markedet vil sammen med andre systeminegratører være en viktig del av vårt nye forretningsområde.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

Prevas Ingar Evjen crop

Ny salgsleder i Prevas Norge

Ingar Evjen

Prevas AS har fra 1.november 2023 ansatt Ingar Evjen (58), som salgsleder. Ingar begynte sin yrkesaktive karriere som pc-teknikker i Norsk Data, og har lang erfaring fra it-bransjen. Han har dessuten mer enn 25 års erfaring fra Norge og Nederland med salg av software-løsninger mot en rekke bransjer.

Nesscco Marius (002) crop

Nessco ønsker velkommen en ny produktsjef

Nessco, en ledende leverandør av trykkluftløsninger i Norge, har ansatt ny produktsjef for kompressor og etterbehandling. Marius E. Aasheim har en mastergrad i ingeniørvitenskap fra NTNU

Servi Bendek crop

Styrker ledergruppen i Servi Group med ny operativ rolle

Tidlig i mai tiltrådte Bendek Maartmann-Moe som Servi Groups COO (Chief Operating Officer). Den nyopprettede rollen øker kapasiteten i ledelgruppen og vil skape mer plass til daglig drift og fremtidsplanlegging. Maartmann-Moe vil jobbe tett med CEO, Tom-Arne Solhaug og ledergruppen for å sørge for at alt går knirkefritt i det daglige, samtidig som han vil bidra med å utvikle organisasjonen på lang sikt.

Les mer